Vacature Junior Java developer hoogstaand software bedrijf - Amsterdam

Amsterdam

Java Professionals
 • Java Professionals Bedrijfsprofiel
 • Universitair of hoger
 • Junior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij universitair geschoold? Heb jij al enige professionele werkervaring? Vind je vrijheid in je werk belangrijk en sta je open voor nieuwe talen en technologieën? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Als techneut kom je terecht in een typische project omgeving. Je hebt hierdoor veel afwisseling in zowel het domein waarin je werkt als de techniek die je voor het specifieke probleem gebruikt. In Nederland word je vergezeld door 9 collega’s met allen een passie voor IT. Ook de oprichters zijn volop op de werkvloer actief waardoor er weinig hiërarchie is.

Vanuit technisch oogpunt richt jij je niet specifiek op één taal of type omgeving. Uiteraard wordt een expertise gewaardeerd, maar daarnaast moet je wel openstaan voor andere talen en technieken. Je kunt hierbij denken aan: Java, C#, Python, PHP, Javascript, NodeJS, Grails en Ruby on Rails. Het belangrijkste is dat je het probleem goed begrijpt en dat probeert op de lossen met een technologie die bij de klant past.

Los van een veelzijdige technische uitdaging zul jij in een team terecht komen dat bruist van energie. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 30 en er worden geregeld activiteiten buiten het werk om georganiseerd. Hierbij kun je denken en trips die je zelf niet snel zou doen, zoals: Kajakken in Vancouver, Parapenten of Citytrips. Alles wordt door collega’s voor collega’s geregeld. Ook is er ruimte voor inhoudelijke kennisdeling. Eens per week gaan een aantal collega’s een dagdeel nieuwe technologie onderzoeken die ze vervolgens presenteren aan het team. Op die manier houden ze elkaar scherp en is iedereen op de hoogte van nieuwe mogelijkheden.

Ben jij toe aan een nieuwe stap in jouw carrière? Heb jij een afgeronde Universitaire opleiding in de richting van informatica en heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Dan zijn we op zoek naar jou!

lees meer

Functie-eisen
 • Een afgeronde universitaire opleiding richting informatica (bijvoorbeeld: software engineering information science, computer science of artificial intelligence);
 • Je hebt werkervaring als programmeur;
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Als persoon ben jij een communicatief vaardige type;
 • Je hebt een groot analytisch en abstractie vermogen en staat open voor nieuwe technologieën.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info
 • Een zeer goed basissalaris dat afhankelijk is van kennis en ervaring;
 • Vakantiedagen? Die hou je lekker zelf bij…;
 • Zeer flexibele werkgever (werktijden, thuiswerken en type projecten);
 • Mogelijkheid om tijdelijk in Zweden te werken;
 • Nieuwste laptop en telefoon (vaak Apple, maar anders mag ook);
 • Doorgroeien in de zin van nog meer verantwoordelijkheid en complexere projecten.

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Onze klant is een energiek en dynamisch bedrijf dat in 2005 is opgericht toen 2 techneuten hun krachten bundelden. Beiden merkten dat ze binnen een formele werkomgeving altijd aan strakke richtlijnen werden gehouden en weinig vrijheid hadden. Daarnaast waren ze dagelijkse bureaucratie helemaal zat. Dit kon volgens hen heel anders en om die reden hebben ze een bedrijf opgericht waar vrijheid centraal staat. En dat is goed gelukt! Zo word jij na je inwerk periode helemaal vrij gelaten in hoe jij je werk indeelt. Je kunt hierbij denken aan werktijden, technische keuzes, maar ook type projecten. Het is een slimme club waar het gemiddelde opleidingsniveau een master is. Dit blijkt ook uit de projecten die ze doen. Zij worden namelijk pas ingeschakeld als een opdracht voor een gemiddeld bedrijf te complex wordt. Projecten waaraan je kunt denken variëren van complexe webomgevingen tot serious games en volledige geautomatiseerde cloud infrastructuren.

Het team in Nederland bestaat momenteel uit 9 man en daarnaast hebben ze een 2-koppig team in Zweden zitten. Mocht je daarom internationale plannen hebben, dan zou je ook (tijdelijk) vanuit hun kantoor vlak bij Stockholm kunnen werken. Ze stellen hiervoor o.a. een appartement beschikbaar. Los van deze mogelijkheid word je vrij gelaten op de werkvloer. Indien je graag een aantal dagen vanuit huis wil werken dan is dat zeker bespreekbaar. Datzelfde geldt voor wanneer je graag ‘s nachts wilt werken. Wel proberen ze 1 dag in de week met het team bij de klant te zitten.

Door de toenemende vraag naar hun expertise en het groeiende aantal complexe projecten zijn we op zoek naar versterking van het team. Klinkt een dergelijke omgeving je als muziek in de oren? Lees dan snel verder.

lees meer

Contactpersoon Java Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Developer in Amsterdam
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Amsterdam