Vacature Allround developer voor dataspecialist Groningen

Groningen

Java Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Streef jij ernaar om jezelf continu te verbeteren? Ga jij voor kwaliteit en ga je graag aan de slag met complexe data-integratie uitdagingen? Dan ben je hier aan het juiste adres!


Als ontwikkelaar zorg jij er voor dat de integratie uitstekend werkt en dat de klant met gemak een datawarehouse kan gebruiken. Samen met je collega’s zul jij je bezighouden met verschillende desktopapplicaties en enkel genoegen nemen met het beste resultaat. Enkele database servers die je op de werkvloer tegenkomt zijn Oracle, SQL Server en DB2 van IBM. Op basis hiervan ga jij samen met je collega’s aan de slag voor je klanten.

De ene week houd jij je bezig met de integratie, de volgende twee weken met het ontwikkelen van een subset en zou het zo maar kunnen dat je de maand afsluit met het ontwikkelen van een webapplicatie. Wanneer jij je het liefst enkel en alleen bezig met het ontwikkelen van de applicaties en software is dat geen probleem, echter wanneer jij het fijn vind om zo nu en dan zelf in contact te staan met de klanten is dit ook mogelijk. Hierbij speelt jouw voorkeur de grootste rol.

In het team werken ze met zowel Java als .Net. Hierin is het vooral van belang dat je met beide talen zou willen werken. Verder wordt er volgens de Scrum methode gewerkt en bestaat het team uit een scrum master, product owner en drie developers. Om het team te versterken zijn ze op zoek naar developers van verschillende niveau’s.

Ben jij op zoek naar afwisselend en uitdagend werk? Heb jij geen probleem om met zowel Java als .Net te werken? Dan ben je hier aan het juiste adres!

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt een relevante HBO werk- en denkniveau;
 • Je werkt graag met zowel .NET als JAVA;
 • Je hebt werkervaring met C#;
 • Je werkt graag met de werkmethode scrum;
 • Je staat open voor feedback;
 • Hebt werkervaring met databases, bij voorkeur Oracle, SQL en/of DB2;
 • Je bent enthousiast en vindt niks fijner dan het schrijven van codes!

lees meer

Overige info
 • Marktconform salaris;
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • De mogelijkheid om opleidingen/cursussen te volgen;
 • Een jaarlijkse bonus bij het draaien van winst;
 • Werk binnen een leuk en gedreven team;
 • Afwisselend werk;
 • Veel vrijheid en ruimte voor nieuwe ideeën!

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Dit bedrijf uit het hoge noorden is specialist in het aanleveren van softwareoplossingen die voornamelijk te maken hebben met data. Zij zijn 24/7 op zoek naar manieren om complexe data-integratie uitdagingen te vereenvoudigen.

Voor haar klanten ontwikkelt ze diverse desktopapplicaties en wil ze bewerkstelligen dat deze klanten optimaal kunnen profiteren van hun data. De uitdaging hierin komt onder andere doordat deze applicaties ontwikkelt worden uit een drietal platformen.

Inmiddels hebben ze vier verschillende producten ontwikkeld die op .NET of JAVA draaien. Een van hun producten zorgt voor de integratie van data, hierbij wordt een datawarehouse gebouwd, wordt de data migratie en conversie verzorgt en de data kwaliteitsvraagstukken opgelost. Hun doel is om de data voor de klant op een effectieve manier te vertalen naar overzichtelijke informatie.

Naast het leveren van kwaliteit aan klanten zorgt het bedrijf goed voor haar werknemers. Als je de ambitie hebt om door te groeien, dan is er een ruim aanbod aan trainingen, maar ook budget voor conferenties. Daarnaast worden R&D weken georganiseerd en naast het werk is er tijd en ruimte voor wat ontspanning. Of je nu wil gamen, sporten of tafelvoetballen. Voor iedereen is wat wils!

Meerdere grote bedrijven maken gebruik van hun kennis en diensten en het aantal enthousiaste klanten blijft gestaag groeien. Deze groei maakt dat ze op zoek zijn naar drie extra developers om het team te versterken. Denk jij dat je thuis hoort bij dit bedrijf? Lees dan snel verder en solliciteer!

lees meer

Contactpersoon Java Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures C Developer in Groningen Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Groningen