Vacature Java developer inhouse én detacheringsmogelijkheden - Groningen

Groningen

Java Professionals
 • Java Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Detachering / Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij toe aan een nieuwe stap waarbij je te maken krijgt met veel verschillende projecten? Of ben je wellicht net klaar met je studie en spring je graag in het diepe? Zoek jij een plek waar nieuwe ideeën welkom zijn en jij ze zelf mag uitwerken? Dan hebben wij de uitgelezen kans voor jou!


Doordat het aantal projecten blijft toenemen is dit bedrijf op zoek naar Java Developers. Heb je al een aantal jaar ervaring in het werkveld of ben je misschien net klaar met studeren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Door de samenwerking met verschillende bedrijven werk je aan diverse projecten en zul je werken aan kwalitatief hoogstaande software. Om deze reden is het belangrijk als je ervaring hebt met de bekende frameworks Spring en Hibernate. Je bent betrokken bij de full life cycle van development en werkt zowel aan kort- als langdurige projecten. Doordat je veelal in contact zult staan met andere bedrijven, is het van belang dat je communicatief vaardig bent.

Het bedrijf is aan het groeien, maar hecht waarde aan de korte lijnen die het altijd al heeft gehad. Dit bedrijf mag dan nog niet heel groot zijn, maar ze besteden hier volop aandacht aan de ontwikkeling van medewerkers. Je krijgt hier de mogelijkheid om diverse trainingen te volgen en certificeringen te behalen om op technisch vlak te groeien.

Aangezien je niet dagelijks op locatie werkt, houden ze binnen dit bedrijf nog wel een gezamenlijke lunch. Om de band tussen collega’s nog meer te versterken worden ook uitjes als kleiduif schieten georganiseerd. Dat is nog niet alles! Ze gaan geregeld met elkaar op stap en rondom Kerst wordt er een groot kerstfeest met diner georganiseerd.

Zoek jij een nieuwe uitdaging waarbij jij volop de ruimte krijgt om je verder te ontwikkelen als software engineer? Zoek jij een plek waar je aan diverse projecten kunt werken op kantoor of op locatie? Dan is dit de baan voor jou!

lees meer

Functie-eisen
 • Heb je een HBO of WO studie (richting Informatica is een pré);
 • Je bent net afgestudeerd of hebt al een aantal jaar ervaring in het werkveld;
 • Kennis van de bekende frameworks als Spring en Hibernate;
 • Ervaring met scrum is een pré;
 • Passie voor ontwikkelen;
 • Communicatief vaardig;
 • Leergierig;
 • Rijbewijs is een pre;
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Overige info
 • Marktconform salaris;
 • Pensioensregeling (50/50);
 • Veel plaats voor eigen inbreng van projecten/ideeën;
 • Enorm veel opleidingsmogelijkheden;
 • Volop doorgroeimogelijkheden;
 • Flexibele werktijden;
 • Een gezellig en hecht team.

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Voor een klein en jong maar snel groeiend bedrijf in Groningen zijn wij op zoek naar Java Developers. Dit bedrijf is een hele hechte, gezellige maar ook vrije club van Java en Oracle Developers bestaande uit totaal 14 man waarvan 7 Java developers.

Bij dit bedrijf was het voorheen mogelijk om inhouse aan de slag te gaan, maar mocht je toch meer affiniteit hebben dan was er ook de mogelijkheid tot detachering. Inmiddels is de focus van het bedrijf meer verschoven naar de detachering. Hierdoor heb je als Software Engineer de mogelijkheid om te werken aan interessante projecten bij toonaangevende bedrijven.

De klanten waarvoor zij werken bevinden zich in het gehele land, maar richten zich met name op provincies in het Noorden. Hierdoor zal je tijdens een project niet altijd het halve land door hoeven reizen als op locatie moet werken, maar zal dit voornamelijk in Groningen of Friesland zijn. De projecten waar je aan zult werken kunnen erg van elkaar verschillen. De ene keer zul je werken aan de analyse en het ontwerpen van software. De andere keer zul je wellicht een product ‘from scratch’ moeten bouwen. Erg afwisselend werk dus!

Er is een bedrijfsauto waar vrij gebruik van gemaakt kan worden. Het kantoor is gevestigd in het Hampshire hotel waar werknemers vrijblijvend gebruik mogen maken van de faciliteiten! Kortom, een werkgever die je naast uitdagende en afwisselende Java projecten ook een zeer prettige werkomgeving biedt waar men waarde hecht aan kennisdeling.

Door de jaren heen heeft het bedrijf veel kennis in huis gehaald en vindt het dan ook belangrijk dat er regelmatig kennis gedeeld wordt tijdens de driemaandelijkse pizza-sessie. Hierbij wordt jou tevens de ruimte geboden om niet alleen kennis, maar ook ideeën en projecten te delen met collega’s. Dit biedt tevens de mogelijkheid om het project dat je presenteert ook daadwerkelijk te mogen uitvoeren!

Ben jij toe aan een afwisselende baan waar je kunt werken aan interessante projecten en de ruimte krijgt om eigen ideeën uit te voeren? Zoek dan niet verder!

lees meer

Contactpersoon Java Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures C Developer in Groningen Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Groningen