Vacature Inhouse Java developer internationaal team - Groningen

Groningen

Java Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Altijd al bij een onderscheidend bedrijf aan de slag willen gaan als Frontend Developer? Of heb jij juist de voorkeur voor backend? Ben jij milieubewust en wil je het milieu een handje helpen? Wil jij voor grote klanten aan de slag om licht intelligent te maken? Als jij toe bent aan een nieuwe en originele uitdaging is dit je kans!


Momenteel zijn we voor het getalenteerde internationale Developers team op zoek naar meerdere Software Developers. Zo zoeken we een Backend Developer die verantwoordelijk zal zijn voor de Backend Software Architectuur waarbij jij je onder andere bezig zal houden met technieken als Ruby, Javascript en NodeJS, en zoeken we een Frontend Developer voor de UI en de geavanceerde webapplicaties die aan de slag zal gaan met technieken als Javascript, AnularJS en Ruby.

Als Developer binnen dit bedrijf ben je niet van de strak geplande cultuur maar je kunt juist goed tegen chaos en weet je weg hierin te vinden. Je bent een flexibele teamplayer, je hebt een passie voor programmeren en je hebt ervaring met de werkmethode Scrum.

Je gaat inhouse aan de slag in Groningen met zeldzaam een tripje naar het buitenland om het ontwikkelde product te installeren (als je dit wilt natuurlijk). Het team in Groningen bestaat uit 15 werknemers waarvan ongeveer 12 in het IT team zitten. Je bouwt samen aan wireless netwerk om verlichting intelligent te maken. Het is een open platform waarbij zij bijdragen aan ‘Smart City’. Verder ben je bekend met Ruby en heb je gewerkt met AngulerJS en Node JS.

lees meer

Functie-eisen
 • HBO/WO diploma, richting informatica is een pre
 • Stressbestendig en initiatiefnemend
 • Je werkt graag in een team, maar werkt ook goed zelfstandig
 • Je hebt ervaring met AngularJS, NodeJS, Javascript
 • Je bent bekend met Ruby
 • Kennis van JSON en de webservices Rest is een pre
 • Ervaring met de databases Riak is een pre
 • Je bent leergierig

lees meer

Overige info
 • Marktconform salaris
 • Werken aan een uniek product!
 • Een afwisselende en flexibele werkomgeving
 • Reiskostenvergoeding
 • Jaarcontract met uizicht op vast
 • Collega’s met een passie voor ontwikkelen
 • Gezellige lunches, bedrijfsuitjes en pizza avonden!

Klinkt dit als een interessante optie? Reageer dan via onderstaande button op de site en laat je cv achter.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Dit bedrijf is gevestigd in Groningen, bevindt zich op een kleine 10 minuten loopafstand van het centraal station en mocht je na een dag op kantoor willen sporten dan zit er een sportschool in dezelfde straat! Het kantoor in Groningen is de thuisbasis van de Developers. Het bedrijf heeft ook een kantoor in Amsterdam maar hier is alleen de sales en marketing afdeling werkzaam.

Het bedrijf richt zich op milieubewust en intelligent omgaan met het gebruik van licht.

Sinds het ontwikkelen van dit speciale ontwerp zijn zij al met meerdere grote partijen een samenwerking aangegaan in binnen- en buitenland. Grote klanten zijn bijvoorbeeld de NS, verschillende gemeentes en Schiphol. De klanten bevinden zich naast Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en de UK ook buiten Europa. Zo heeft dit bedrijf grote klanten in Canada en Zuid-Korea.

Naast de werkzaamheden die je uitvoert binnen dit bedrijf wordt er op sociaal vlak ook een hoop georganiseerd. Als je het leuk vindt kun je hier bijvoorbeeld aanhaken bij de filmavonden, waarbij er pizza en bier is in overvloed! Ook verjaardagen worden gevierd tijdens bedrijfsuitjes. Er is dagelijks een verzorgde lunch waarbij je gezellig met je collega’s samen luncht. Je krijgt hier een uitgebreid buffet voorgeschoteld!

lees meer

Contactpersoon Java Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Developer in Groningen Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Groningen