Vacature Young Professional gezocht (Java, C++, Python) - Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel

Java Professionals
 • Java Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Jij bent starter op de arbeidsmarkt en zoekt een uitdaging die de kickstart voor jouw carrière kan betekenen? Experimenteer je naast Java graag met C++ en/of Python? Wil je werken aan projecten binnen een technisch domein, waar veel groeimogelijkheden zijn en veel aandacht wordt besteedt aan training en ontwikkeling? Dan is dit de ideale plek voor jou!


Voordat je echt aan de slag gaat zul je verder kennis maken met het bedrijf, je nieuwe collega’s en hoe ze te werk gaan. Daarna ga jij je focussen op alles wat erbij komt kijken wanneer jij als volwaardige Software Engineer aan de slag gaat. Dat je gaat programmeren staat natuurlijk voorop, maar er komt meer bij kijken. Zo leer je bijvoorbeeld code schrijven die makkelijk te onderhouden is én ook nog eens aansluit op de wensen en behoeften van de klant.

In het eerste jaar werk je mee aan ongeveer twee projecten voor klanten. Dit combineer je met jezelf op persoonlijk vlak verder te ontwikkelen én je werkt aan vakinhoudelijke competenties. De onderwerpen die voorbij komen in de trainingen zijn: betrouwbaarheid, communicatie, klantgerichtheid, kwaliteitsgerichtheid, resultaatgerichtheid en samenwerken.

Dit is nog maar het eerste deel van het opleidingstraject. Daarna ga jij je meer verdiepen in een door jou gekozen vakgebied. Ook dan blijf je werken aan persoonlijke ontwikkeling. Dit alles doe je niet alleen. Gedurende het opleidingstraject zul je begeleidt worden door een vakinhoudelijke coach en natuurlijk werk je tijdens de projecten samen met collega’s. Aan het einde van de rit mag jij jezelf volwaardig Java Software Engineer noemen!

lees meer

Functie-eisen
 • Je bent dit jaar klaar met een HBO of WO opleiding (bijv. Technische Informatica);
 • Of je hebt maximaal 2 jaar werkervaring;
 • Je bent starter op de arbeidsmarkt;
 • De aankomende 2 jaar wil jij graag werken aan het opzetten van je verdere carrière;
 • Je hebt basiskennis van de programmeertaal Java, C++ en/of Python;
 • Je bent ambitieus en hebt passie voor techniek;
 • Graag ga je aan de slag met afwisselende projecten binnen het technische domein;
 • Je staat stevig in je schoenen en bent niet bang om in het diepe te springen;
 • Je vind het belangrijk jezelf verder te ontwikkelen op persoonlijk en technisch vlak.

lees meer

Overige info
 • Je krijgt een marktconform salaris;
 • Je krijgt een auto van de zaak;
 • Een fulltime aanstelling met een vast contract;
 • Onkosten en telefoonvergoeding;
 • Winstdelingsregeling;
 • 25 vakantiedagen;
 • Optie tot collectieve ziektekostenverzekering;
 • Pensioenregeling;
 • Aantrekkelijk groeipad qua salaris;
 • Een opleidingstraject met uitdagende en innovatieve projecten!

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

In Capelle aan den IJssel kun jij je onderdompelen in de wereld van Technical Software Engineering, Security, Business Analytics, Mobile Solutions, Cloud Services en heel veel meer. Of het nu gaat om informatiebescherming, cybercrime, complexe clouddiensten als het gaat om data of infrastructuur in de cloud, automatisch testen of Industrial IoT oplossingen voor procesoptimalisatie, systeemintegratie, mobiele bedrijfscommunicatie, Big Data, datawarehousing of Business Intelligence, hier kan het allemaal!

De drie peilers waar dit bedrijf zich op focust zijn IoT, Security en Cloud. In eerdere projecten hebben ze meegewerkt aan de bouw van een Solar raceauto, het ontwikkelen van lampen met sensoren die weten wie wanneer in welke ruimte is geweest, navigatiesoftware voor schepen of transport vliegtuigen en nog veel meer. Klanten voor wie ze aan projecten werken zijn bijvoorbeeld Philips, ASML, Remeha maar ook MKB bedrijven. Projecten waar je aan werkt zijn altijd high tech of IoT gerelateerd en binnen een technisch domein.

Binnen de unit Technische Automatisering waar zo’n 300 mensen werken, worden verschillende technologieën zoals Java, C++, Python en .NET gebruikt. Hier worden praktische en werkbare oplossingen voor klanten ontwikkelt. Je werkt aan deze oplossingen op het kantoor te Capelle aan den IJssel en op klantlocatie in Scrum teams. Naast de locatie in Capelle zijn ook high tech collega’s te vinden binnen de vestigingen in Amersfoort, Zaltbommel en Eindhoven.

Binnen het bedrijf staat niet alleen voorop dat de klanten tevreden moeten zijn met de producten en/of diensten die zij aangeleverd krijgen, maar ook de werknemers. Er wordt veelal in teamverband gewerkt en hierbij is het natuurlijk van belang dat iedereen communicatief vaardig is en zijn of haar talenten op de juiste manier weet in te zetten. Je wordt daarom ook volop ondersteunt in persoonlijke en technische ontwikkeling.

Doordat het een club is van multidisciplinaire techneuten kun jij hier de vruchten van plukken. Als starter op de arbeidsmarkt krijg je bij dit bedrijf de mogelijkheid om naast Java ook eens verder te experimenteren met bijvoorbeeld C++ of Python. Daar komt bij dat ze onderdeel zijn van een internationale moeder, waardoor er ontzettend veel groeimogelijkheden zijn.

Komt het einde van je studie in zicht of heb je maximaal 2 jaar werkervaring, en ben je op zoek naar een uitdagende plek om jezelf te ontwikkelen? Sta jij nog aan de start van jouw carrière en lijkt het jou interessant om, middels een fulltime opleidingstraject tot (Java) Software Engineer, mee te werken aan innovatieve projecten? Dan ben je hier aan het juiste adres!

lees meer

Contactpersoon Java Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Java Developer in Capelle aan den IJssel
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Capelle aan den IJssel