Vacature AI Expert/Intelligence Engineer - Groningen

Groningen

Java Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een AI Expert met interesse in Big Data? Wil jij met jouw skills een bijdrage leveren aan de verbetering van kinder wet- en regelgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Dagelijks worden enorme hoeveelheden data geanalyseerd en verwerkt middels designs, algoritmes en machine learning. Als AI Expert/Intelligence Engineer zal je in een multidisciplinair team van developers en analysten werken aan de Intelligence producten en services. Je zal het development van Machine Learingen modellen begeleiden (denk aan natural language processing, entity recognition en matching) en evalueren hoe goed het product het vraagstuk oplost. Hiervoor zul je de intelligence oplossingen ontwerpen en testen en deze observeren als de developers ze bij de klant implementeren.

Er wordt voornamelijk gewerkt met Python en Java, ook komt er wat Ruby/Rails, Hadoop, Hbase, Docker en Elasticsearch voorbij. Het belangrijkste voor deze rol is dat je in ieder geval ervaring hebt met Machine Learning en/of Intelligence systems. Kennis van de andere technische stack of Big Data systemen is een pré.

lees meer

Functie-eisen
 • Een afgeronde HBO/WO of profesionele werkervaring binnen het vakgebied;
 • Een achtergrond in de Machine Learning/Intelligent systems;
 • Resultaat gerichte instelling;
 • Pré: ervaring met Big Data;
 • Je vindt het leuk om in een multidisciplinair team te werken.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.500 p/m
Overige info
 • Salarisrange tussen de €2.500,- (starter) en €4.800,- (senior);
 • 8% Vakantiegeld;
 • Pensioensbijdrage op verzoek;
 • Werken in een gemotiveerd, creatief en energiek team;
 • Een bijdrage leveren aan de toekomst en vermindering van kindermishandeling;
 • Vrijheid om eigen ideeën in te brengen;
 • Flexibele werktijden;
 • Een mooie werkplek in de Mediacentrale in Groningen.

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Deze start-up specialiseert zich in Web Intelligence, social media en open-source big data technologie. Hierbij focussen zij zich in het bijzonder op onderzoek naar de wet- en regelgeving voor de jeugd. Zo werken zij actief samen met een Virtuele taskforce dat in contact staat met verschillende beveiligingsinstanties die kinderrechten beschermen. Op deze manier kunnen deze instanties snel en efficiënt vernieuwde inzichten ontvangen en misdaden oplossen. Het bedrijf heeft dus een dergelijke meerwaarde voor de jeugd en maatschappij. In 2017 werden zij zelfs bekroond voor hun bijdrage in het voorkomen van mensenhandel.

Het team waarin je komt te werken bestaat uit een kleine 20 man met onder andere data en Java engineers, frontenders, sales en business mensen. Kortom, genoeg collega’s om van te leren.

lees meer

Contactpersoon Java Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures in Groningen Bekijk alle soortgelijke vacatures
Meer soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Groningen