Vacature Fullstack software engineer/architect .NET - Eindhoven

Eindhoven

.NET Professionals
 • .NET Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Je programmeerde op je 12e al met PHP, op de middelbare school met C en je hebt tijdens je informatica studie leren programmeren met .NET, Java en C++. Daarnaast heb je je verdiept in talen zoals Python, Ruby, Go en ben je niet vies van Android, iOS, Node of Angular. Lijkt het jou interessant om naast Software Engineering ook betrokken te zijn bij het opzetten van software projecten? Triggert het jou om een positie te bekleden tussen de CTO en projectmanager in waarbij je on-fly verantwoordelijkheid draagt voor producten en projecten en in-depth meedenkt over de te gebruiken technieken. Durf jij initiatief te tonen en kruip je waar nodig zelf achter de knoppen? Dan is deze rol in Eindhoven bij een uiterst toffe start-up jou op het lijf geschreven!

In je rol als on-fly software engineer/architect ben je een belangrijke sparringpartner voor de CTO en de projectmanager. Vanwege de toenemende vraag en groei van het bedrijf, is de behoefte ontstaan aan iemand die een Software Engineering achtergrond heeft, maar ook betrokken is bij de inrichting en voortgang van projecten. Belangrijk is dat je in staat bent om snel te schakelen, technische risico’s van projecten weet in te schatten, in-depth weet mee te denken over de te gebruiken technieken en ook on-fly mee kunt helpen met de ontwikkeling waar nodig. Je bent niet te beroerd om je handen uit de mouwen te steken en blijft ook graag betrokken bij de techniek.

Heb je ten opzichte van je huidige functie behoefte aan een stap waarbij je veel verantwoording krijgt en op een andere manier met software engineering bezig bent? In een omgeving waar de sfeer uniek is, de lat hoog ligt en waar veel van je verwacht wordt? Bij dit bedrijf worden verantwoordelijkheden laag in de organisatie neergelegd en zul je met hoog gekwalificeerde collega’s werken aan toffe vraagstukken. Tevens kun je deze start-up verder helpen groeien en kun jij zelf ook meegroeien in een interessante rol. Je kunt hier echt een steentje bijdragen in de cultuur, de connectie met de mensen die hier werken en daarbij aan het succes van deze jonge onderneming!

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt een HBO/WO Informatica studie afgerond;
 • Je legt de lat graag hoog en hebt een work hard, play hard mindset;
 • Je hebt een sterk analytisch vermogen, kennis van projectmatig werken en bent pragmatisch;
 • Hands-on ervaring met verschillende programmeertalen waaronder .NET, Python, Java, Go, Ruby of PHP;
 • Interesse/ervaring met mobile development, cross platform, hybride of native;
 • Je wilt onderdeel uitmaken van een winnaarscultuur en vindt het interessant en uitdagend om te werken bij een start-up in TU/e Innovation Lab in Eindhoven!

lees meer

Overige info
 • Een marktconform salaris en aantrekkelijke bonusregelingen;
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid tot thuiswerken;
 • Een gezellig, zeer intelligent team binnen een snelgroeiend bedrijf;
 • Gaaf, groeiend bedrijf dat werkt aan zeer interessante vraagstukken!

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het .NET-team, [email protected] of bellen naar 020 8201 118.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Deze jonge start-up in Eindhoven werkt inmiddels met ± 30 man aan verschillende projecten en producten. Een succesvol product van dit bedrijf is een medische applicatie die patiënten en mantelverzorgers in staat stelt om grip te krijgen op het gebruik van medicijnen. Door middel van een barcodescanner kunnen patiënten extra informatie opvragen over de medicijnen die ze gebruiken en daarnaast biedt de app ook de mogelijkheid om een seintje te geven wanneer het tijd is de medicijnen te slikken. Tevens is er een herhaalfunctie waardoor men medicijnen direct kan bestellen bij de apotheek. Inmiddels maken tienduizenden mensen gebruik van deze medische app en zijn er daadwerkelijk levens verbonden aan hetgeen zij ontwikkelen. Naast de succesvolle applicatie werkt het bedrijf voor verschillende opdrachtgevers aan high-end en gave projecten voor klanten. Je kan hierbij denken aan payment vraagstukken voor bijvoorbeeld Ingenico, voor hun werken ze aan een data engineering klus waarbij apothekers worden voorzien van informatie vanuit instellingen over medicatie, rapportages en meer. Daarnaast houden ze zich bezig met fraude binnen de medische tak, declaraties en de verdere doorontwikkeling van apps voor goed gebruik van medicatie. Voor Philips hebben ze diverse projecten ontwikkeld, waaronder een healthcare webshop. Ook hebben ze zich gebogen over een platform dat expliciet is ontwikkeld voor groente- en fruittelers om meer transparantie in de industrie te kunnen genereren voor kleine retailers. Qua business to business apps hebben ze ook een food & retail app ontwikkeld om orders te plaatsen. Hier maken ze zelf ook veelvuldig gebruik van voor hun wekelijkse pizza/pasta/wat-af-te-halen avondje.

De technologieën waarmee ontwikkeld wordt lopen ontzettend uiteen. Er heerst hier een duidelijke taalonafhankelijke mindset waarbij de meest voorkomende talen .NET C#, Java, Python, Ruby, Go, PHP, iOS, Android, Node en Angular zijn. Voor de mobiele app ontwikkeling worden veel cross- en hybride platformen gebruikt. Belangrijk is dat je makkelijk kunt switchen in talen en het interessant vindt om verschillende technieken aan te raken.

De sfeer binnen dit bedrijf is work hard, play hard, er hangt een soort lucky vibe, mensen willen gezamenlijk lekker knallen en werken aan gave high-end projecten. Op donderdagen zijn er vaak borrels en afgelopen zomer zijn er geregeld “happy coding summer” momentjes geweest waarbij ze met 15 geeks aan het water zijn gaan relaxen en Pokémons zijn gaan vangen.

lees meer

Contactpersoon Lennard Steur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures .NET Developer in Eindhoven
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Eindhoven