Vacature Embedded software engineer gezocht! - Eindhoven

Eindhoven

.NET Professionals
 • .NET Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Wil jij werken in een innovatief team met flexibele werktijden en veel verantwoordelijkheid? Ben je bekwaam in het embedded programmeren en heb je affiniteit met elektronica? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ter uitbreiding van het team wordt er gezocht naar een embedded software engineer met affiniteit voor elektronica. Je komt te werken in een team van (nu) 12 collega’s en gaat samen aan de slag om slimme oplossingen te bedenken voor aansprekende klanten. De technische stack bestaat voornamelijk uit C en C++. Het is daarnaast een pre als je ervaring hebt met Git en microcontrollers of MCUXpresso/STM32 System Workbench. Binnen het jonge team wordt flexibel en dynamisch gewerkt en wordt er altijd snel geschakeld. Het is belangrijk dat je hierin mee kan stromen, ook op gebied van klantcontact. Er wordt verwacht dat jij je zelfredzaam en verantwoordelijk kunt opstellen tegenover klanten, enigszins bijdehand wordt hier zelfs als positief gezien!

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt ervaring met embedded C en C++;
 • Je hebt affiniteit met elektronica;
 • Het is een pre als je ervaring hebt met microcontrollers als LPC/STM32 en STM32 System Workbench;
 • Het is een pre als je ervaring hebt met Git;
 • Je neemt verantwoordelijkheid en bent capabel om je eigen uren te plannen.

lees meer

Overige info
 • Een goed salaris op basis van jouw kennis en ervaring;
 • 25 vakantiedagen;
 • Een jaarcontract;
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid tot parttime werken;
 • Een gezellige werksfeer en een jong team om mee samen te werken.

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het .NET-Team, [email protected] of bellen naar 020 8201 118.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Onze klant uit Eindhoven is een start-up die zich focust op High Tech embedded oplossingen. De organisatie is opgericht vanuit de Technische Universiteit en is dan ook te vinden op de High Tech Campus.  Dit is een broeiplaats van de nieuwste technieken wat ervoor zorgt dat het bedrijf altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Het team werkt aan indrukwekkend projecten voor o.a. Jimmy Woo, innovatieve medische apparatuur van Plasmacure en voor elektrische auto’s van Amber.  

Zij ontwikkelen hun producten door algoritmes te schrijven die op zelfgemaakte elektronica draaien. Dit zijn vaak IoT projecten als draadloze communicatie en sensoren. Deze oplossingen worden toegepast op gebieden als de geneeskunde, de kleinere industrie en retail en spelen ook in de wetenschap een rol.  Zo maakten het team bijvoorbeeld een muizenval die een signaal af geeft als er een muis is gevangen.  

Er wordt gewerkt vanaf een mooie vestiging in Eindhoven waar vooral veel academisch geschoolde techneuten werken. Veel van deze mensen zijn op dit moment nog bezig met hun studie waardoor er ook een leuke en informele werksfeer heerst.  Naast werk wordt er zo nu en dan tijd gemaakt voor een biertje of wat eten en ook zijn er genoeg teamuitjes zo ging het team onlangs met zijn allen naar een escaperoom!

lees meer

Contactpersoon Romy van der Kleij
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Embedded Software Engineer in Eindhoven Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Eindhoven