Vacature Ervaren .NET developer met uitstekende kennis van C# gezocht in Best! - Den Bosch

Den Bosch

.NET Professionals
 • .NET Professionals Bedrijfsprofiel
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een medior of senior .NET developer met uitstekende kennis van C#? Lijkt het je leuk om binnen een hecht en informeel team te werken aan oplossingen voor o.a. de zorg en woningcorporaties? Indien je ook nog woonachtig bent in of rondom Best, lees dan verder!


Je komt terecht in een leuk scrum team als allround medior of senior C# developer. Je zult werken aan sociaalrelevante webapplicaties met 10.000 gebruikers en krijgt naar aanleiding van een kennismaking dan ook de kans om aan de slag te gaan voor een probleem dat jij interessant vindt en met beide handen wil aanpakken. De applicatie heeft in zekere zin een maatschappelijk waarde omdat het onder andere het beleid dat studenten die op kamers willen eerlijker probeert te maken.

Je werktijden zijn flexibel. Het is de bedoeling dat je voor half 10 binnen bent en dan je uren maakt. Hoe je dit indeelt is volledig aan jou! Er is natuurlijk is er ook een mogelijkheid om, thuis te werken als je dit prettig vindt. Kortom een hele flexibele werkgever waar je ontzettend veel vrijheid krijgt. Ben jij een ervaren C# developer met een passie voor het vak? Ben jij leergierig en ben je altijd op de hoogte van de nieuwste technieken? Ken jij alle ins en outs van C# en werk je graag mee aan een applicatie die sociaal relevant is? Dan is dit team op zoek naar jou!

lees meer

Functie-eisen

Indien jij iemand bent die goed functioneert in teamverband, makkelijk bent in de omgang en streeft voor het beste resultaat, voel je je hier als een vis in het water. Verder is het van belang dat je:

 • Minstens 3 jaar ervaring hebt met C# en .NET;
 • Ervaring hebt met agile en scrum methodieken;
 • Enige kennis van Azure en SQL hebt;
 • Verder is het een pré indien je kennis hebt van technieken als Node.js en Kubernetes, maar dit is niet verplicht.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 6.000 p/m
Overige info

in ruil voor jouw kennis en inzet bieden zij jou een plek waar voldoende ruimte is voor je eigen inbreng en creativiteit. Verder kom je te werken op een gave plek waar ze werken aan maatschappelijk relevante vraagstukken in een geweldig team. Wat de arbeidsvoorwaarden betreft bieden ze je:

 • Een salaris dat kan oplopen tot €6000;
 • Een reiskostenvergoeding;
 • 25 vakantiedagen;
 • Flexibele werktijden;
 • Mogelijkheid tot parttime werken;
 • Een pensioenregeling

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

De organisatie waar je voor aan de slag gaat houdt zich al sinds 2010 bezig met het ontwikkelen van oplossingen voor sociale intranetten, omnichannel front-offices voor woningcorporaties en woonruimteverdeling. Meer dan 300 organisaties binnen overheid, gezondheidszorg, onderwijs, woningcorporaties en zakelijke markt gebruiken hun maatwerk software om bijvoorbeeld met elkaar te communiceren, klanten te helpen en informatie te delen tussen personeel, klanten en leveranciers.

Op de locatie in Best, waar jij komt te werken, houden ze zich bezig met een product voor woonruimteverdeling. Je kunt het zien als een backoffice product voor woningcorporaties, die wordt gebruikt om te adverteren voor woningen die vrijkomen om zo reacties te ontvangen en vervolgens de juiste woningen toe te wijzen aan de juiste mensen. Hierin is alle wet- en regelgeving meegenomen, wat het complex en vernieuwend maakt.

Maar jouw toekomstige werkgever opereert niet alleen in Nederland. Ook in landen als Duitsland en Servië wordt door ongeveer 70 developers gewerkt aan 3 verschillende producten. Het is de bedoeling dat deze uiteindelijk onder 1 bedrijfsnaam/suite vallen.

Jouw toekomstige collega’s zijn te omschrijven als een hecht en gezellig team dat ook buiten werktijd soms met elkaar optrekt. Voor de coronatijd werden er leuke teamuitjes georganiseerd, zoals etentjes, bezoekjes aan het Casino en paasbrunch. Daarnaast wordt er 1 keer per jaar een groot bedrijfsuitje georganiseerd zoals een leuke boottocht en een BBQ. Maar ook tijdens corona wordt er van alles aan gedaan om de team spirit te behouden. Denk aan online events en meet ups!

lees meer

Contactpersoon .NET Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures .NET Developer in Den Bosch
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Den Bosch