Vacature Senior Software Engineer gezocht voor uitdagende functie in regio Twente - Enschede

Enschede

.NET Professionals
 • .NET Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Onze klant ontwikkelt een software pakket dat op internationaal niveau een grote impact heeft op de omgang met cliëntdossiers in de ouderenzorg. Ze zijn op zoek naar een senior ontwikkelaar die creatief is, nieuwe dingen wil ontwerpen en ontwikkelen én daarbij mede aan de wieg wil staan van een ontwikkeling waar je later met trots op kunt terugkijken.


Voor deze functie is het belangrijk dat je een ervaren senior developer bent die brede kennis heeft van verschillende programmeertalen en technieken. Daarnaast vind je het leuk ook andere dingen zoals Machine Learning, Blockchain en Quantum computing je eigen te maken. Je wordt onderdeel van een team waarbij je je zal richten op het ontwerpen en ontwikkelen van prototypes en concepten. Het team maakt gebruik van design sprints om in een week in overleg met de eindgebruiker een ontwerp en prototype te maken. Wordt de eindgebruiker vervolgens enthousiast over dit prototype, dan ga je aan de slag om het idee verder uit te werken en de ontwikkelen. Om tot de meest innovatieve prototypes/concepten te komen zul je moeten uitzoeken welke nieuwe technologieën het meest geschikt zijn voor het concept dat uiteindelijk de zorgverlener zal ondersteunen bij het leveren van zorg. Jij bent creatief, communicatief vaardig, denkt actief mee over oplossingen en kan snel technische input geven.

lees meer

Functie-eisen
 • Een afgeronde HBO opleiding richting Informatica of soortgelijk;
 • Je hebt ruime werkervaring met C# .NET en/of andere programmeertalen;
 • Je hebt een passie voor het ontwikkelvak;
 • Ervaring in Design Thinking is en pré;
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Je bent creatief en vindt het leuk om met collega’s te sparren over innovatieve ideeën;
 • Je hebt een groot analytisch vermogen en kunt het overzicht bewaren.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info
 • Een goed salaris;
 • 25 vakantiedagen;
 • Goede pensioenregeling (50-50);
 • Een collectieve ziektekostenregeling;
 • Een eigen PluralSight account;
 • Veel ruimte voor eigen inbreng;
 • Een prettige en stimulerende werksfeer;
 • Een gezellig en hecht team;
 • Werken met de nieuwste methoden en technieken.

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Onze klant zoekt een ervaren software engineer met eigenwijze ideeën, want hier betekent software ontwikkeling namelijk meer dan alleen programmeren! De sfeer binnen het bedrijf is het beste te omschrijven als dynamisch. Nieuwe initiatieven worden sterk aangemoedigd en zijn een basis voor de innovatiekracht van dit bedrijf. Het bedrijf ontwikkelt software voor de ouderenzorg en bedient een aantal grote aansprekende klanten. De applicaties zorgen er op een slimme manier voor dat de relatie tussen de zorgprofessionals en de familie wordt ondersteund en dat zorgverleners worden ontlast van hun administratieve taken, zodat ze zich meer kunnen richten op wat echt belangrijk is: de zorg voor cliënten. Hun software speelt een grote rol in de kleine dingen die ervoor zorgen dat iemand zich thuis voelt in zijn of haar zorgomgeving. Om dit te bereiken wordt er nauw samengewerkt met verschillende zorgorganisaties en worden hun oplossingen steeds verbeterd en vernieuwd. Als medewerker van dit bedrijf draag je een grote steen bij aan de zorgverlening aan ouderen en dus aan de maatschappij.

Je komt te werken bij een goede en stabiele werkgever. Ze bieden werknemers een grote mate van flexibiliteit en vragen een stuk zelfstandigheid hiervoor terug. Als een van de toppartners van Microsoft in Nederland staan ze aan de voorkant van alle technologische ontwikkelingen.

Het bijzondere aan dit bedrijf is dat ze zowat jaarlijks worden genomineerd voor de Gazelle Award, voor het succes dat men heeft en de manier waarop men bijdraagt aan de ontwikkeling van de zorg en welvaart in Oost Nederland. Daarnaast wordt 1x per jaar een buitenlandse reis ondernomen, is er rond kerst altijd een groot diner waarbij de partners ook zijn uitgenodigd en mag een roulerend deel van het team elk jaar mee naar de Tech-Ed in Amerika.

Zoals je wellicht al hebt kunnen lezen is dit een van de mooiste werkgevers in de regio. Men biedt je een baan vol afwisseling, met leuke collega’s met hart voor de zaak. Je krijgt volop de ruimte om jezelf persoonlijk te ontplooien en ontwikkelen, zowel binnen je team als middels studie/cursussen. De leuke extra’s zijn verder natuurlijk de uitstapjes én de directe link met Microsoft, waardoor jij vaak als eerste met gave gadgets en technische toepassingen kan werken. Last but not least zijn het salaris en de secundaire voorwaarden top notch. Professionaliteit gecombineerd met een informele werkomgeving en state-of-the-art technieken maken het plaatje dus helemaal af.

lees meer

Contactpersoon .NET Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures IT Engineer in Enschede Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Enschede