Vacature .NET developer non-profit organisatie gezocht! - Den Bosch

Den Bosch

.NET Professionals
 • .NET Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • 4 - 9 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een Full Stack Developer die graag maatschappelijke impact zou genereren met je werk? Heb je behoefte aan een uitdagende functie en wil jij met jouw code de strijd aan gaan tegen een grote ziekte? Heb je daarnaast ruime ervaring met C# en SQL databases en affiniteit met HTML en Angular? Bekijk dan snel deze vacature in de regio Eindhoven!


De organisatie is op zoek naar een Full Stack Developer die graag in een muldisciplinair team zou werken en geïnteresseerd is in het zichtbaar en meetbaar maken van date en een maatschappelijke impact wil realiseren. In de back-end zul je komen te werken met C# .NET en in de front-end komen Angular, HTML, TypeScript en SQL databases voorbij. Daarnaast is het een voordeel als je ervaring hebt met authenticatie processen, aangezien er hier met gevoelige informatie binnen een web-applicatie wordt gewerkt. Ook als je een backender bent en open staat voor front-end kan de positie interessant zijn.

Binnen de functie zul je onder andere bezig zijn met het opzetten en zichtbaar maken van richtlijnen voor de data-intensieve applicatie. Deze richtlijnen worden opgesteld uit conclusies die uit de data worden getrokken. Daarnaast zul je werken aan het integreren van informatie van levenskwaliteit binnen een datawarehouse, zodat deze uitgebreider is en niet alleen de behandelingmethode(n) bevat. Dit is hoognodig en mooi werk dat artsen en ziekenhuizen helpt bij hun doel om patiënten de best passende zorg te verlenen en te helpen in hun weg naar genezing.

Naast het beheersen van bepaalde technieken, zoekt het team naar een nieuwe collega die geïnteresseerd is in het verbeteren van de kwaliteit van de Nederlandse zorg. Zie jij jezelf naar aanleiding van bovenstaande tekst als een goede match? Lees dan hieronder de specifieke functie-eisen door en solliciteer direct!

lees meer

Functie-eisen
 • HBO/WO diploma richting Informatica of soortgelijk;
 • Je hebt een aantal jaar relevante werkervaring;
 • Je hebt ervaring met C# .NET;
 • Ervaring met HTML, Angular en SQL databases is een pre;
 • Kennis van authenticatie processen is een pre;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info
 • Een uitstekend salaris afhankelijk van je kennis en ervaring;
 • 24 vakantiedagen obv 36-urige werkweek + 57 vrije uren budget;
 • Mogelijkheid om 4 x 9 uur te werken – (dus 1 dag vrij);
 • Een goede pensioensregeling;
 • Een NS-Businesscard en kilometervergoeding;
 • Een vaste 13e maand;
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken;
 • Werken aan broodnodige software in een ambitieus en informeel team;
 • Mogelijkheid een grote maatschappelijke bijdrage te leveren tegen een grote ziekte!

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Deze organisatie zet zich al jarenlang in voor de strijd tegen een ziekte die in ranglijsten in de top vijf van doodsoorzaken in Nederland staat. Dit doen zij door het verzamelen en inzichtelijk maken van data van alle patiënten in Nederland en deze te gebruiken om beleidsbepalers en artsen/ziekenhuizen te helpen naar nieuwe aanpakken. Daarnaast wordt de data gebruikt om voorspellingen te toetsen, zodat de zorg daarop aangepast kan worden en ook persoonlijker kan worden gemaakt. Deze inzichten en mogelijkheden die de software biedt heeft grote impact gehad op de manier waarop de zorg was ingesteld en heeft de levenskwaliteit van patiënten sterk verbeterd!

Bij deze non-profit organisatie is het inzicht bieden in en verbeteren van de levenskwaliteit van patiënten steeds meer de core-business geworden. Daarnaast worden data en statistieken gebruikt voor wetenschappelijk onderzoek en om toekomstig beleid te bepalen. Met behulp van een onafhankelijk patiëntvolgsysteem worden betrouwbare en relevante gegevens van patiënten, ongeacht hun behandellocatie, gedocumenteerd. Hierdoor is er beter inzicht, zijn er effectievere interventies en wordt er uiteindelijk een betere zorguitkomst gerealiseerd.

Het team bestaat momenteel uit achttien ontwikkelaars, waarvan er vier database ontwikkelaars zijn die ook programmeren. Verder zijn er zowel backenders als frontenders vertegenwoordigd en variëren de leeftijden tussen de 20 en 50 jaar. Deze gemixte groep is verspreid over twee (hoofd)vestigingen. Het leeuwendeel van de tijd zal je actief zijn op de locatie Eindhoven, maar bepaalde teammeetings zullen in Utrecht plaatsvinden, aangezien deze het meest centraal ligt. Wel is het zo dat je maximaal 45 minuten dan in ‘eigen tijd’ reist en de rest is tijd ‘op kosten van de baas’. De organisatie moedigt haar werknemers aan om met het OV te reizen, omdat het kantoor goed te bereiken is en vanwege het milieu. Het overgrote deel van het team is gestationeerd in Eindhoven en heeft ook regelmatig uitjes met elkaar. Zo is er elke maand een donderdag middag borrel, kun jij je stressbestendigheid inzetten bij een escaperoom en is ook een pizza-hackathon avond een van de uitjes die in het verleden al zijn georganiseerd!

lees meer

Contactpersoon .NET Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures .NET Developer in Den Bosch
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Den Bosch