Vacature Hardware engineer voor cosmetische sector! - Den Bosch

Den Bosch

.NET Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een hoogopgeleide software ontwikkelaar op zoek naar een technisch uitdagende baan? Heb je al eens gedacht aan het mee ontwikkelen van diagnostische apparaten? Voor een kleinschalig bedrijf met wereldwijde, grote klanten in de cosmetische industrie zijn wij op zoek naar de juiste kandidaat!


Als C, C++ software engineer zijn jouw taken met name gericht op de ontwikkeling van software en hardware. Je houdt je hierbij bezig met het ontwerp van de elektronica, de ontwikkeling van prototypes, de ontwikkeling van software t.b.v. het productieproces en het testen van hardware en software. Ook behoort conceptontwikkeling tot jouw taak. Je denkt mee over nieuwe producten, doet hier onderzoek naar, bepaalt de specificaties en de benodigde elektronica. Daarnaast heb je ook contact met de klant om de specificaties door te nemen, de planning door te lopen enz.

Het is een functie met veel afwisseling, verantwoordelijkheid en technische uitdagingen. Op basis van jouw eigen initiatief kun je de functie technisch nóg meer inhoudelijk en interessanter maken:-)

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt minimaal een HBO diploma (Technische Informatica of Elektrotechniek bij voorkeur)
 • Je hebt ervaring met C en C++;
 • Ervaring met Objective-C, Java en Javascript is een pre;
 • Je hebt een passie voor techniek en leert graag bij;
 • Je hebt analytische skills;
 • Je kunt hoofd van bijzaken onderscheiden;
 • Je hebt een helikopterview maar ook oog voor detail;
 • Je vindt het leuk om user interfaces te ontwerpen;
 • Je bent een creatieve denker met een brede interesse;
 • Je bent ondernemend en zelfstandig.

lees meer

Overige info
 • Een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Flexibele werktijden;
 • Mogelijkheden om trainingen en opleidingen te volgen;
 • Een plek in een groeiende onderneming waarin je een belangrijke schakel bent;
 • Met hoogstaande technieken kunnen werken en creatieve oplossingen in kunnen brengen;
 • Werken in een klein bedrijf met grootse prestaties!

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Dit wendbare en flexibele bedrijf in Eindhoven is al vele jaren succesvol. De ontwikkelingen binnen de cosmetische industrie gaan zich ontzettend snel en dit is met name ook de reden dat dit bedrijf zo succesvol is. Met 10 gedreven medewerkers weten zij snel in te springen op trends en ontwikkelingen binnen de branche. In samenspraak met opdrachtgevers wordt voor ieder vraagstuk een oplossing bedacht. De technologie wordt op basis van de wensen gekozen of zelfs speciaal ontwikkeld. Dit bedrijf doet zaken met veel bekende merken binnen de industrie in Europa, Azië en Noord- en Zuid-Amerika.

Zowel de hardware als de software wordt binnen dit bedrijf ontwikkeld. Denk bijvoorbeeld aan een apparaat om een huiddiagnose te kunnen maken. Apotheken, schoonheidsspecialisten of cosmeticawinkels kunnen op deze manier huidtype, huidconditie, veroudering enz. analyseren en op basis daarvan passende producten aanbevelen. Wees niet bang dat je bezig bent aan het testen van potjes make-up, want dit bedrijf biedt een hightech omgeving met veel technische uitdagingen waar je zowel bezig bent aan de hardware- als aan de softwareontwikkeling!

De sfeer binnen het bedrijf valt te omschrijven als informeel. Je komt te werken binnen een organisatie met leuke collega’s zonder ‘’bla-bla cultuur.’’ Op een mooie zomerdag komt de directeur op sandalen en korte broek binnenwandelen. Binnen het bedrijf wordt er hard gewerkt, maar er is altijd ruimte voor gezelligheid. Zo wordt er onder andere ieder jaar een personeelsuitje georganiseerd.

lees meer

Contactpersoon .NET Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures CTO in Den Bosch Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Den Bosch