Vacature Junior én medior .NET developer gezocht! - Den Bosch

Den Bosch

.NET Professionals
 • .NET Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij woonachtig in Eindhoven en wil jij in een gedreven development team werken? Heb je enige praktische ontwikkelervaring of al wat jaren ervaring en wil je bij het hele development proces betrokken zijn? Dan is dit team nabij Eindhoven op zoek naar jou!


Als junior of medior .NET developer kom jij terecht in de kern van het bedrijf: het ontwikkelteam. Hier zul je met 7 collega’s werken aan de nieuwste versie van de webapplicatie. Je team houdt ervan om met elkaar te sparren en krijgen een enorme energie-boost als de code clean is en goed werkt! In het SCRUM team zul je voornamelijk met de backend van de applicatie bezig zijn, maar ook wat frontend development hoort bij je functie. De verdeling hierin is 80/20.

Binnen de rol wil je jezelf breed oriënteren en daarom word je betrokken bij alle fasen van de development cycle. Je houd je onder andere bezig met het omzetten van webforms naar .NET Core en microservices en het toevoegen van nieuwe functionaliteiten aan het uitgebreide softwareproduct. Qua stack kom je te werken met .NET, C#, SQL, Entity Framework, Azure, HTML, JavaScript en CSS en naast dat je zelfstandig kunt werken ben je ook klantgericht.

Doordat het bedrijf absoluut voorop wil blijven lopen wat betreft technologieën, krijg jij ook de mogelijkheid om jezelf continu te blijven ontwikkelen. Zo wordt er met iedere collega een persoonlijk plan gemaakt betreft (persoonlijke) ontwikkeling en dit is echt maatwerk per persoon! Klinkt dit alles jou goed in de oren? Lees dan hieronder de specifieke functie-eisen door en solliciteer direct!

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt een HBO/WO diploma in de richting van Informatica;
 • Je hebt (werk)ervaring met .NET C#;
 • Je hebt kennis met technieken als SQL, .NET Core, Azure of Entity Framework;
 • Ervaring met data science en data analytics is een grote pre;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Overige info
 • Een marktconform salaris op basis van je kennis en ervaring;
 • 28 vakantiedagen;
 • Vakantiegeld;
 • Een persoonsgebonden opleidingsbudget;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Een laptop en telefoon van de zaak;
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract;
 • Een uitdagende functie binnen een informeel team!

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Onze klant, gevestigd nabij Eindhoven, is van plan de komende jaren nog meer te groeien, nog meer te automatiseren en nog meer nieuwe technologieën toe te passen! In 2002 zijn zij als adviesbureau gestart en sinds 2008 zijn ze bezig met het ontwikkelen van een geavanceerd software product. Dit geavanceerde product is gemaakt voor strategisch portfolio management en wordt geleverd aan hightech bedrijven die er hun lange termijnplanning mee ondersteunen. Dit zijn bijvoorbeeld bedrijven als NXP, TNO en DAF, maar ook banken en verzekeraars. Voor nu staat een groei in de vastgoedsector voorop, maar ook andere groeimarkten heeft het bedrijf al op het oog. Vandaar dat het team nu op zoek is naar een junior én medior .NET developer!

Het product waar het hier om gaat is een webapplicatie en klanten kunnen zich abonneren om van de diensten gebruik te maken. De doorontwikkeling van dit product staat centraal en je bent van A tot Z betrokken bij het development proces. Meegaan met de nieuwste technologieën staan bij dit bedrijf dan ook voorop! Momenteel wordt de webapplicatie overgezet naar Azure Cloud en nieuwe visualisaties en dashboard componenten worden continu toegevoegd. Hierbij komen onder andere data science en data analytics kijken om het platform nog slimmer te maken voor de eindgebruiker.

Binnen het bedrijf werken dagelijks 15 collega’s om hun klanten meer inzicht te geven in hun bedrijfsprocessen, om zo hun besluitvorming hierop aan te passen en meer waarde te creëren. Verder heeft het bedrijf een informele werksfeer, een spijkerbroekencultuur en is het team heel open. Het team heeft een passie voor hun vak en wordt gedreven doordat duidelijk is waaraan gewerkt wordt. Op de werkvloer wordt voornamelijk Nederlands gesproken en tot laat doorwerken of in het weekend gebeurt hier niet. Er staat dagelijks een lekkere lunch voor je klaar en regelmatig worden ook borrels georganiseerd!

lees meer

Contactpersoon .NET Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures .NET Developer in Den Bosch
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Den Bosch