Vacature Senior Fullstack Developer gezocht! - Assen

Assen

.NET Professionals
 • .NET Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een Senior Fullstack Developer die graag met de nieuwste technieken werkt? Ben je daarnaast een goede sparringspartner en zou je graag meewerken aan het neerzetten van een webbased systeem en nieuwe modules? Dan is deze vacature in Meppel zeker het bekijken waard!


Binnen de organisatie ga je werken aan het verbeteren van de huidige applicaties en het ontwikkelen van nieuwe modules. Technieken en tools die hierbij komen kijken zijn onder andere C# .NET, Angular, SQL Server en ElasticSearch. Doel is om in de toekomst ook te gaan werken met Data Science en AI en daar wordt met het ontwikkelen van de systemen nu al rekening mee gehouden. Het development team bestaat uit drie jonge en gedreven seniors die met elkaar nadenken over de te zetten koers. Het is voor de organisatie belangrijk dat je zelfstandig kunt werken en ervaring hebt met de architectuur en ontwikkeling van standaard software. Daarnaast is interesse in Data Science belangrijk, aangezien de organisatie in de toekomst daarin een slag wil slaan.

Je bent in staat het verschil te maken door jouw enthousiasme en het feit dat je uitdagingen niet uit de weg gaat. Het is mogelijk om op eigen initiatief trainingen en certificeringen te halen en jezelf up-to-date houden van relevante technische ontwikkelingen moet een interesse van je zijn.

lees meer

Functie-eisen
 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding in de richting van Informatica of vergelijkbaar;
 • Aantoonbare ervaring als Fullstack Developer die ontwikkeld heeft in .NET C#, HTML/CSS en Angular, Vue en/of React;
 • Kennis en ervaring met Microsoft .NET technologie als .NET Core met in het bijzonder webtechnologie;
 • Kennis en ervaring met Microsoft SQL Server;
 • Kennis van Web API, Unit Testing en Dependency Injection;
 • Daarnaast heb je ervaring met Agile development processen;
 • Tot slot heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Overige info
 • Een marktconform salaris op basis van jouw kennis en ervaring;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een mobiliteitsregeling;
 • De mogelijkheid tot uitgebreide trainings- en opleidingsmodelijkheden;
 • Werken met de nieuwste technieken en een informele en open cultuur!

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Deze organisatie bestaat sinds 2012, is gevestigd in Meppel en gespecialiseerd in het kwalitatief verbeteren en opschonen van de productdata van bedrijven in uiteenlopende sectoren. Bij veel bedrijven wordt dagelijks gebruik gemaakt van meerdere systemen en dataleveranciers, waardoor productgegevens van systeem tot systeem gaan verschillen van elkaar. Hierdoor ontstaan onbruikbare datasets en gaat de efficiëntie van de dataset omlaag. De organisatie helpt om orde in de chaos te scheppen en matcht, valideert en corrigeert de productinformatie!

Het development team werkt met verschillende tools en ERP-systemen en blijft vernieuwen wanneer er nieuwe tools op de markt komen. Momenteel wordt er voor een van hun systemen veel gebruik gemaakt van Windows Forms, maar doel is om dit om te zetten naar een webbased systeem. Een ander systeem maakt veel gebruik van .NET Core en Microservices en ook technieken als Angular en React worden gebruikt. Naast het opschonen van data, houdt de organisatie zich ook bezig met het matchen van producten voor klanten. Zo komt het veel voor dat de documentatie van producten in de database van een bedrijf niet overeenkomt met de documentatie van hetzelfde product bij een ander bedrijf.

Dankzij de systemen van deze organisatie ontstaat een uniforme documentatie en is het mogelijk voor bedrijven om efficiënter samen te werken en hun data sneller te kunnen analyseren!

Naast het kantoor in Meppel heeft de organisatie ook kantoren in Amersfoort, Wit-Rusland en Polen. In de groene omgeving van Meppel wordt het kantoor gedeeld met een ander bedrijf en is er dus sprake van een verzamelpand. Dagelijks vindt er een daily standup plaats met Skype en dankzij de flexplekken hangt er een casual sfeer en is tussendoor overleg altijd mogelijk. Eens per maand is er een bedrijfsborrel en ook pizzadagen en events zijn voorbeelden van gezellige uitjes!

Al met al is deze organisatie op zoek naar een gedreven Senior Fullstack Developer die diverse ontwikkeltalen beheerst en graag met de laatste technieken werkt. Klinkt bovenstaande jou interessant in de oren? Lees dan snel meer over de functie en functie-eisen en solliciteer direct!

lees meer

Contactpersoon .NET Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures C Developer in Assen Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Assen