Vacature .NET Developer voor software bureau - Assen

Assen

.NET Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Wil jij je als ontwikkelaar graag in de breedte ontwikkelen? Ben je leergierig, toon je vaak initiatief en ben je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op .NET gebied? Dan kan dit software bureau in Hoogeveen interessant zijn voor jou!


Het team bestaat momenteel uit een aantal Ruby on Rails en .NET Developers. Door de toenemende vraag van klanten naar projecten in .NET is het team op zoek naar een .NET ontwikkelaar om het team te versterken.

Je werkt hier aan verschillende maatwerk projecten voor zowel externe klanten als andere Business Units. Vandaar dat het team op zoek is naar een nieuwe collega die een brede technische interesse heeft. Je komt deels te werken voor de agrarische Business Unit, die momenteel aan een groot project werken. Hierbij wordt een platform ontwikkeld, zodat boeren gemakkelijk en vertrouwelijk data onderling kunnen delen.

Je krijgt veel vrijheid qua techniek binnen dit team. Naast .NET en de meest recente technieken hierin, is het ook zeker mogelijk met nieuwe ideeën te komen. Het team is dus op zoek naar iemand die input levert en het leuk vindt om te sparren over verschillende technieken. Je werkt hierbij uiteraard veel samen met je andere .NET collega’s, maar ook veel met de developers met andere specialismen. Het is van belang dat jij meedenkt met je collega’s en de klant en daarnaast ideeën durft aan te dragen aan je team. Je krijgt hier veel vrijheid waar je op een juiste manier mee moet kunnen omgaan. Je draagt veel verantwoordelijkheid en bent van A tot Z betrokken bij hoe een project wordt opgepakt.

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt een HBO/WO opleiding afgrond, bijvoorkeur Informatica;
 • .NET C# kent zo goed als geen geheimen meer voor jou;
 • Je hebt relevante werkervaring met ASP.NET MVC;
 • Je staat open voor vernieuwing en bent flexibel ingesteld;
 • Je hebt werkervaring met de front-end;
 • Je bent leergierig;
 • Ervaring met Angular en/of React is een pre;
 • Ervaring met Docker en/ Azure is een pre;
 • Je werkt graag samen, maar zelfstandig is voor jou ook geen probleem!

lees meer

Overige info
 • Een marktconform salaris;
 • Flexibele werktijden;
 • Mogelijkheid tot thuiswerken;
 • Afwisselend werk, vele verschillende projecten;
 • Meerdere personeelsuitjes per jaar;
 • Werk met verschillende technieken;
 • Een leuk en collegiaal team om mee te werken!

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Werken binnen de IT en je tegelijkertijd bezig houden met interessante projecten voor o.a. de agrarische sector, dat kan bij onze klant! Gevestigd in Hoogeveen kenmerkt dit bedrijf zich door innovatie, brede interesses en grote kennis en leergierigheid van zijn medewerkers. Onze klant is gespecialiseerd in zowel software voor bijvoorbeeld de agrarische sector als internetsoftware en bestaat uit meerdere Business Units, met ieder zijn eigen focus en specialisme. Zo hebben zij een zakelijke afdeling, een agrarische afdeling, een afdeling die zich richt op de touringbranche en de projecten afdeling. Op deze manier is het mogelijk om zowel standaard software als maatwerk aan te kunnen bieden. Voor deze laatste vorm van werk is het developmentteam op zoek naar een gedreven .NET ontwikkelaar!

Inmiddels bestaat het hele bedrijf uit maarliefst zestig medewerkers waarvan twintig ontwikkelaars. Door de fijne werksfeer die hier hangt voelt iedereen zich hier gelijk op zijn gemak. Je kunt overal naar binnen wandelen en zal werken aan vele verschillende projecten, wat zorgt voor de nodige afwisseling in je werk!

Als werkgever valt dit bedrijf te omschrijven als zeer flexibel. De keuze om persoonlijk contact op te nemen met de klant wordt aan jou gelaten en ook je werktijden zijn flexibel. Tot slot is in overleg hier zelfs thuiswerken mogelijk! De sfeer onderling is erg goed en om dit zo te houden, is er een personeelsvereniging in het leven geroepen en wordt er altijd geluisterd naar nieuwe ideeën. Daarnaast worden er een aantal keer per jaar leuke activiteiten georganiseerd, met en zonder partners.

lees meer

Contactpersoon .NET Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures .NET Developer in Assen Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Assen