Vacature Hardware/Software Engineer gezocht - Arnhem

Arnhem

.NET Professionals
 • .NET Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een hardcore code schrijver en expert op C/C++ gebied? Ben je iemand die graag inhouse, extern of gecombineerd zou werken? Het is allemaal mogelijk bij dit bedrijf in Hattem!


Als Hard- en Software Engineer ga je in een team aan de slag met het ontwikkelen van embedded elektronica en bijbehorende firmware. Dit betreft onder andere PCBs ten behoeve van nieuwe en bestaande producten en testopstellingen. Daarnaast maak je eigen prints die uiteraard ook door jou zelf worden getest. De PCB’s worden uiteindelijk ook door jou getest, dit gebeurt eventueel in een simulatie, maar later ook echt aan boord van een schip. Verder voer je testen uit ter ondersteuning van ontwerpbeslissingen. Hierbij verzorg je tevens de verslaggeving en maak je de handleidingen voor de ontwerpwerkzaamheden.

De talen die worden gebruikt voor deze rol zijn voornamelijk C en C++. Hiernaast wordt er gewerkt met een PCB lay-out pakket. Als je hier ervaring mee hebt is dat een dikke pre. Daarnaast is het voor deze rol belangrijk dat je kan solderen of dat je bereid bent om dit te leren.

Binnen het team heerst een informele, gezellige en laagdrempelige sfeer. Het is een echte techneutenclub waar mensen zich graag met de techniek bezig houden. Ook buiten werktijden wordt er regelmatig een potje gegamed met z’n allen. Daarnaast zijn er regelmatig leuke uitjes zoals etentjes, gezellige borrels en natuurlijk zeiltripjes gedurende de zomer maanden. Wat betreft de sfeer zit je hier dus helemaal goed!

Afhankelijk van jouw ambities en kennis, zul je intern of extern aan de slag gaan bij het bedrijf. Daar komt als eerste een of meer zeilbeurzen bij kijken, om je meer feeling met het werkgebied te geven. Momenteel is het team druk bezig met onder andere een systeem voor groenere parkeergarages en een administratietool voor de paardenhandel. De keuze tussen de beide bedrijven laten wij aan jou: focus jij je op grootschalig gebruikte navigatiesoftware of kies je toch voor toffe projecten? Mogelijkheden in overvloed in ieder geval!

lees meer

Functie-eisen
 • HBO/WO werk- en denkniveau, het liefst richting de elektrotechniek;
 • Je woont in de omgeving van Hattem;
 • Minimaal 3 jaar ervaring als Engineer (C en C++);
 • Ervaring met solderen, of bereidt om dit te leren;
 • Ervaring met een PCB lay-out pakket is een pre;
 • Je bent communicatief sterk, analytisch, resultaatgericht en stelt de juiste prioriteiten;
 • Je bent initiatiefrijk, leergierig, oplossingsgericht en flexibel;
 • Je beschikt over het rijbewijs B.

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Overige info
 • Marktcomfort salaris op basis van je kennis en ervaring;
 • De optie tot een leaseauto;
 • De mogelijkheid om parttime te werken (32 of 36 uur, geen 4×9);
 • Een jaarcontract met daarna vastdienstverband (contract voor onbepaalde tijd);
 • Volop mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en cursussen;
 • Een leuk en gezellig team met toffe uitjes;
 • De combinatie van inhouse aan projecten werken en consultancy!

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Onze klant bestaat uit twee bedrijven en is gevestigd in Hattem. Het eerste bedrijf heeft haar specialisme in het ontwikkelen van een navigatiesysteem voor zeilboten en het andere bedrijf is een consultancy club dat zich focust op regionale projecten. Beide bedrijven zijn meer dan 15 jaar geleden opgericht en doordat de consultancy tak goed liep, is er besloten om uit te breiden met het tweede bedrijf. De eigenaar, een fervent zeiler, kwam voor de uitbreiding op het idee om een navigatiesysteem te ontwikkelen voor zeilboten. Dat bleek een schot in de roos te zijn en veel zeilboten maken hier inmiddels dankbaar gebruik van. Zo ook de Koninklijke zeilboot van Willem-Alexander!

Binnen de watersportbranche voor zeil- en motorjachten zijn zij dé specialist als het gaat om elektronica. Hun kracht is de integratie van eigen software met de apparatuur aan boord van een schip. Zij leveren een compleet pakket met de nieuwste communicatie- en navigatieapparatuur in combinatie met een software pakket op maat, om al de apparatuur eenvoudig te kunnen bedienen en in de gaten te houden. Denk hierbij aan navigatie, motorinformatie, stroomvoorziening, tankniveaus en camera’s. Alles wordt overzichtelijk gepresenteerd op het beeldscherm van een computer, smartphone of tablet.

Naast dit project is het team dus actief in heel Nederland en hebben zij diverse projecten waar je mee aan slag kan gaan. Hierbij wordt voornamelijk naar je technische skills en wensen gekeken, maar ook wordt er rekening gehouden met de reisafstand die je aflegt. Deze bedraagt maximaal één uur enkele reis, om het voor iedereen leuk te houden. Een deel van de projecten worden intern opgepakt en daarom is het ook mogelijk om intern aan de slag te gaan. Een voorbeeld van een intern project is dat er gewerkt wordt aan een slim bandenpompsysteem, dat direct je kenteken- en autotype herkent en aangeeft welke bandendruk wenselijk is voor je auto.

Doordat onze klant uit twee bedrijven bestaat, hoef je bij de consultancytak niet bang te zijn dat je op de bank komt te zitten. Zodra er tijdelijk geen opdracht is, kun je ervoor kiezen om jezelf te certificeren, of kun je bij het andere bedrijf meehelpen aan het verder uitbouwen van het navigatiesysteem. Kortom, bij deze klant is er voldoende mogelijkheid om zowel intern en extern aan de slag te gaan!

lees meer

Contactpersoon .NET Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Hardware Engineer in Arnhem
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Arnhem