Vacature .NET Developer voor SAP Partner - Wijchen

Wijchen

.NET Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een echte teamspeler en gaat jouw hart sneller kloppen van productontwikkeling? Denk je graag mee over hoe het beter kan en ga je graag aan de slag bij een gerenommeerde partij? Deze SAP Partner in omgeving Nijmegen is dan op zoek naar jou!


In een team van vier enthousiaste developers werk je deels aan webbased maatwerk oplossingen en deels aan desktop productontwikkeling. De ene week werk je aan een opdracht voor een groot magazijn, de week daarna voor een wat kleiner bedrijf en ondertussen houd je je bezig met de standaardisering van de oplossingen. Iedereen in het team heeft zijn eigen expertise dus over elke opdracht wordt gezamenlijk na gedacht.

Er wordt gewerkt met C# .NET, SQL van Microsoft en SAP, WPF, HTML5 en zijn er verschillende mobile technieken zijn in opkomst. Omdat er flink wat ontwikkelingen op de planning staan wordt van je verwacht dat je de nieuwste technologieën in de gaten houdt en hier actief over mee denkt. Tevens worden er kennissessies georganiseerd om hier met elkaar over te sparren.

Uiteraard worden er niet alleen bijeenkomsten georganiseerd om over werk te praten, ook wordt er één keer per kwartaal een meeting georganiseerd met aansluitend een leuk uitje en wordt er één keer per kwartaal een bijeenkomst georganiseerd met beide vestigingen.

Tot slot wordt er hier aan je eigen ontwikkeling gedacht. Zo word je vanaf het begin SAP gecertificeerd en zijn er mogelijkheden om andere cursussen en certificaten te halen. Wanneer techniek echt jouw hobby is dan kun je hier je ei zeker kwijt!

lees meer

Functie-eisen
 • HBO werk- en denkniveau(ze staan zowel open voor starters als voor seniors);
 • Je hebt ervaring met C# .NET;
 • Ervaring met SQL;
 • Ervaring met mobile technieken of de wil om dit op te pakken is een pre;
 • Je bent energiek en gemotiveerd;
 • Een passie voor techniek;
 • Je bent een teamspeler;
 • Je staat open voor feedback;
 • Je vindt het leuk om mee te denken over technieken of processen.

lees meer

Overige info
 • Marktconform salaris afhankelijk van kennis en ervaring;
 • 27 vakantiedagen;
 • Goed pensioen met bijdrage van 2/3e;
 • Behalen van SAP certificeringen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Onkostenvergoeding;
 • Flexibele werktijden;
 • Mogelijkheid om thuis te werken;
 • Werken bij de grootste en meest succesvolle SAP Partner van Nederland!

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Dit ambitieuze bedrijf nabij Nijmegen levert een IT platform dat volledig gebaseerd is op de software van de wereldwijde marktleider op het gebied van ERP software: SAP. Ze zijn meerdere jaren uitgeroepen tot grootste en meest succesvolle SAP Partner voor het MKB. Dit komt doordat ze niet alleen de standaardoplossingen leveren, zoals voorraadbeheer en financiële administratie, maar ook eigen oplossingen ontwikkelen. Hierbij kun je denken aan mobiele oplossingen, een cloud oplossing, een WMS, Business Intelligence oplossingen, CRM en integraties met klantsystemen. Deze SAP Partner loopt daardoor nog steeds voorop in de markt. Om hun positie aan de top te behouden onderhouden werken ze niet alleen met bestaande technologieën, maar ontwikkelen ze zelf ook nieuwe! Zo zijn ze nu bezig met een revolutionair systeem waarmee grote hoeveelheden data verwerkt en real-time gerapporteerd kan worden. Het systeem is beschikbaar in 27 talen, ze zijn dus ook nog eens internationaal actief!

Achter dit succes staan 40 man, waarvan vier developers. Het bedrijf opereert vanuit twee kantoren waarvan één in de omgeving van Nijmegen, waar de developers zitten. Verder bestaat het bedrijf voor 80% uit SAP Implementatie Consultants, met wie de developers veel contact hebben.

De sfeer op het kantoor valt te omschrijven als geconcentreerd, maar ook gezellig. Er komen regelmatig klanten of consultants over de vloer om met elkaar te sparren. Je komt terecht in een informele werkomgeving waar veel met elkaar wordt overlegd. Het team is gemotiveerd om het bedrijf en de software naar een hoger niveau te tillen en dus worden de nieuwste technologische ontwikkelingen nauw in de gaten gehouden en uitgeprobeerd. Naast hard werken worden er vaak leuke uitjes georganiseerd, denk aan skydiven, waterskiën of een solextocht. De werkweek wordt op vrijdag gezellig afgesloten met een lunch of borrel.

De projecten zijn nu deels maatwerk en deels productontwikkeling, maar het is de bedoeling dat de focus steeds meer op het laatste komt te liggen. Daarom zijn ze nu op zoek naar één of twee teamspelers die mee willen werken aan het standaardiseren van hun oplossingen. Lijkt het jou leuk om deel uit te maken van dit hechte team van techneuten? Kijk dan hieronder naar de functie omschrijving!

lees meer

Contactpersoon .NET Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures .NET Developer in Wijchen
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Wijchen