Vacature Senior .NET ontwikkelaar voor vergelijkingssoftware - Lierop

Lierop

.NET Professionals
 • .NET Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Op zoek naar een leuke baan in de buurt van Eindhoven en Venlo als .NET developer? Ben jij enthousiast over je vak en lijkt het je leuk om in een team van 8 personen aan te schuiven? Is het jouw bedoeling om een toekomst op te bouwen bij een leuke werkgever? Stop dan met zoeken en reageer vandaag nog!


In een team van acht ontwikkelaars zal jij je als .NET ontwikkelaar bezig houden met compleet nieuwe applicaties en bestaande software. De technieken die hiervoor gebruikt worden zijn .NET C# en ASP.NET. Daarnaast zul je ook regelmatig van SQL gebruik maken. Er wordt gebruikt gemaakt van de nieuwste technieken waardoor je jezelf ook op technisch vlak kan blijven uitdagen. Binnen het team spar je geregeld met jouw collega’s en heb je de mogelijkheid om jezelf de komende jaren te ontplooien tot een echte .NET specialist!

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt minimaal een HBO (Informatica) opleiding afgerond;
 • Je hebt minimaal 4 jaar ervaring in .NET C#, ASP.NET;
 • Je hebt gedegen ervaring met SQL;
 • Kennis/ervaring van het Azure platform is een pre;
 • Je bent communicatief vaardig;
 • Je bent leergierig en ambitieus;
 • Je bent een echte teamplayer.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 4.500 p/m
Overige info
 • Salaris €3000,- tot €4500,- afhankelijk van opleiding en ervaring;
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. een premievrij pensioen!

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Al meer dan 25 jaar is dit bedrijf actief in de markt. Met een vestiging tussen Eindhoven en Venlo werken ze met een gedreven team aan een mooi stuk software. Met klanten als Independer, ASR verzekeringen en verzekeringskantoren door het hele land hebben ze een groot marktaandeel voor zich weten te winnen. Inmiddels zijn er 3500 gebruikers actief! Ze zijn gespecialiseerd in het bouwen van vergelijkingssoftware. Niet alleen de premies kunnen vergeleken worden, maar een slim en complex gebouwd stuk software is in staat om gehele polisvoorwaarden te analyseren en te vergelijken. Naast de applicatie om vergelijkingen te maken, bieden ze ook een applicatie waar marktrapportages mee gemaakt kunnen worden. Op die manier weet een verzekeraar waar hij ten opzichte van concurrenten staat in de markt. Ook hebben ze nog een aantal desktopapplicaties draaien.

Ook kunnen verzekeringadviseurs door middel van een webapplicatie inzicht bieden aan de klant van deze analyses en conclusies. Klantgerichtheid staat namelijk hoog in het vaandel bij dit bedrijf. Ze willen alle nodige informatie te allen tijde beschikbaar stellen voor de klant. Daarnaast zijn er ook trainers werkzaam op het kantoor in Lierop die er vaak op uit trekken om trainingen op locatie te geven.Binnen het bedrijf heerst veel saamhorigheid. Binnen een informele omgeving met korte lijntjes waar een sfeer heerst waar iedereen de schouders er onder zet en het leuk vindt om met elkaar te sparren, is het een bedrijf waar je jezelf snel thuis zult voelen!

lees meer

Contactpersoon .NET Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures .NET Developer in Lierop
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Lierop