Vacature .NET ontwikkelaars voor bekend uitzendconcern in Almere!

Almere

.NET Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Voor onze opdrachtgever in Almere zijn we op zoek naar meerdere .NET ontwikkelaars. Junioren tot en met senioren, allen kunnen ze terecht bij dit innovatieve bedrijf in Almere. Is geen enkele uitdaging jou te gek, werk jij graag met de nieuwste technieken zoals Azure en MVC en heb je altijd al voor een groot en internationaal georiënteerd bedrijf willen werken? Lees dan snel verder!


Als .NET developer kom je in Almere te werken bij de afdeling Portals of bij de afdeling Websolutions. De teams bestaan uit ontwikkelaars, analisten en projectmanagers. Allen echte professionals.

Voor Portals zoeken ze junioren, medioren en senioren. Doormiddel van de nieuwste technieken zal je de verschillende portalen op het .NET framework onderhouden, ontwikkelen en realiseren. Relatief nieuwe technieken die je hier zal gebruiken zijn onder andere: ASP.NET MVC, Angular en Azure.

Als developer bij Websolutions zal jij je volledig richten op de websites. Deze websites worden ontwikkeld door middel van SCRUM. Dus ook hier is communicatie van groot belang. Dit bedrijf wil voorop lopen met de nieuwste trends en zijn concurrentie altijd voor zijn. Jij zal hier samen met je collega’s voor gaan zorgen door middel van vele SCRUM sessies. Ook zal jij je bezighouden met de webuitingen. Dat houdt in het design, ontwikkelen, coderen en implementeren van bijvoorbeeld de websites. De programmeertalen en methoden waarmee je aan de slag zult gaan zijn het .NET Framework, Sitefinity CMS, HTML5 en CSS, maar ook MVC en Angular spelen een grote rol.

Naast het team in Almere zijn er onder de paraplu van deze holding ook nog ontwikkelteams in Groningen en Antwerpen waarmee je veel contact zult hebben. Samen met deze teams voeren jullie alle projecten uit van alle werkmaatschappijen, zowel in Nederland als in de andere landen. Dat zijn in Nederland alleen al gemiddeld 200 websites per jaar! Tot slot biedt dit bedrijf ontzettend veel doorgroeimogelijkheden en de mogelijkheid om externe cursussen te volgen. Daarnaast mag iedere werknemer naar vakgerichte beurzen. Denk bijvoorbeeld aan Tech-ED en Devdays.

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal een HBO diploma;
 • Je hebt werkervaring met .NET C#;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, zowel in woord als in geschrift;
 • Je hebt kennis van MVC en MVC WebApi;
 • Je hebt kennis van de front-end;
 • Je staat open voor nieuwe uitdagingen;
 • Je werkt graag met de nieuwste technieken;
 • Kennis en ervaring met Azure PaaS is een pre.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Overige info
 • Een jaarcontract met zicht op vast dienstverband;
 • Een goed salaris gebaseerd op je kennis en ervaring;
 • Een laptop en telefoon;
 • De mogelijkheid om externe cursussen te volgen;
 • Je kan gebruik maken van een PluralSight account;
 • Aantrekkelijke pensioenregeling;
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Flexibele werktijden, thuiswerken is bespreekbaar;
 • Veel ruimte om je vakkennis te ontwikkelen.

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Onze klant is specialist op het gebied van uitzendwerk en arbeidsbemiddeling en is één van de grootste spelers op de Europese markt. Dit internationale bedrijf heeft zijn activiteiten verdeeld onder vier gespecialiseerde merken. De diverse niches op de markten worden persoonlijk benaderd door één van deze merken. De organisatie is ongeveer vijfenveertig jaar geleden in Nederland opgericht en inmiddels heeft het vestigingen verspreid door heel Europa. In het verleden werden webapplicaties extern ontwikkeld, maar nu wordt alles intern vanuit hun hoofdkantoor in Almere gedaan. Voor de afdelingen Portals en Websolutions zijn ze op zoek naar meerdere .NET developers, verschillend van junior tot en met senior.

Wanneer je hier aan de slag gaat kom je te werken bij een bedrijf waar de sfeer als informeel valt te omschrijven. Er wordt gewerkt met de nieuwste technieken en je krijgt veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Dit doormiddel van coaching van je collega’s, maar ook door het volgen van relevante cursussen en/of opleidingen. Tot slot wordt er jaarlijks een barbecue, een themafeest en een kerstdiner georganiseerd. Alle drie zijn jaarlijks als een groot succes te omschrijven en bevorderen de sfeer onderling.

lees meer

Contactpersoon .NET Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures .NET Developer in Almere
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Almere