user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Contactgegevens

Parfumswinkel https://cdn.ictergezocht.nl/werkgever_groot/4745/80a0303ae0ecac154256ab123ae2efa3/
Cahorslaan 24
5627BX Eindhoven Noord-Brabant NL

0854011119
Parfumswinkel
Score: 7.8
Stemmen: 2

Parfumswinkel

Cahorslaan 24, Eindhoven

Parfumswinkel
  • Parfumswinkel
  • Eindhoven
  • 11 - 50 medewerkers
  • 0854011119
Bekijk ICT vacatures

Parfumswinkel is een jong en snel groeiend bedrijf, waarin veel mogelijkheden zijn om jezelf te ontwikkelen. We gaan altijd voor het beste resultaat en zijn niet vies van een uitdaging. Momenteel zijn wij hard aan het werk om onze webshop volledig te vernieuwen!

Parfumswinkel is op dit moment met 250.000 klanten in Nederland, België en Duitsland een gevestigde naam met veel potentie. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Eindhoven en dat is ook de plek waar jij aan de slag zult gaan. Het eigen distributiecentrum ligt in Breda waar dagelijks honderden pakketten worden klaargemaakt voor onze geliefde klanten. Ook hebben we een fysieke winkel in Breda.

Er is veel ruimte voor eigen inbreng en we willen graag zien dat mensen opbloeien en doorgroeien. We houden van een goede grap op zijn tijd en tussen het werken door dagen we elkaar regelmatig uit voor een potje tafelvoetballen, darten of poker!

Werken bij Parfumswinkel? 1 openstaande ICT vacature Bekijk vervulde
Team Lead IT / Senior Developer omgeving Eindhoven
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Parfumswinkel - Eindhoven
3 vervulde ICT vacatures Bekijk openstaande
Fulltime Junior/Medior Backend Developer (vervuld)
Parfumswinkel Ben jij een ervaren Magento Developer en ben jij toe aan de stap naar Team Lead IT? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als Team Lead IT stuur jij het IT team aan en verzorg je ..
PHP / Magento developer, full-time, in Eindhoven (vervuld)
Parfumswinkel Heb je passie voor e-commerce en ben je gek op programmeren? Kom dan het Parfumswinkel.nl team versterken! Met je team ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en ..
PHP Developer omgeving Eindhoven (vervuld)
Parfumswinkel Ben jij op zoek naar zoek een baan als webdeveloper bij een dynamisch en ambitieus bedrijf met veel afwisseling en vrijheid voor eigen ideeën? Dan ben je bij ons aan het ..
Bekijk ICT vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT bedrijven
  3. Eindhoven