Vacature Scrum Master - Rotterdam

Rotterdam

Greenwheels
  • Greenwheels
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Steden leefbaarder maken, dat is wat Greenwheels doet. En daar werken wij elke dag hard aan. Voor elke Greenwheels-auto verdwijnen 11 andere auto's, waarmee we ruimte creëren in onze steeds drukker wordende steden. Wij weten dat je niet per se een auto hoeft te bezitten om er toch gemakkelijk gebruik van te kunnen maken. We groeien hard en daarom zijn we voor onze IT afdeling op zoek naar verschillende nieuwe collega's, waaronder een extra
 
Scrum Master
Rotterdam - 40 uur

Wat ga je doen?
Als Scrum Master zorg je ervoor dat ons IT team en de rest van onze organisatie zich continue verbetert vanuit de agile mindset. Dat doe je door ons IT team (en de collega's met wie zij werken) te faciliteren en door “teaching, mentoring en coaching”. Praktisch vertaald betekent dit dat je de verschillende scrum meetings organiseert, het agile proces bewaakt en verbetert, zorgt voor een optimale samenwerking binnen en tussen de scrum teams & met de rest van de organisatie en dat de gemaakte afspraken nageleefd worden. Je coacht daarnaast de teams (is de agile mindset voldoende aanwezig, worden de agile rituelen kwalitatief goed uitgevoerd) en je begeleidt de teamleden om samen te werken en eventueel conflicten op te lossen. Je stimuleert hiermee het nemen van eigenaarschap en creëert een veilige omgeving die zelfsturing mogelijk maakt.
 
Op dit moment bestaat het totale IT-team, dat volgens agile scrum werkt, uit meer dan 30 medewerkers (deels in Nederland, deels in het buitenland), waarvan 14 vaste medewerkers. We ambiëren bij Greenwheels structureel een hoger technisch niveau en zijn daarom altijd op zoek naar verbeteringen in onze procedures en methodieken. Om dit te realiseren zijn we onder andere op weg naar Continuous Delivery in Azure Cloud.

lees meer

Functie-eisen Wie zoeken wij?
Als onze ideale kandidaat
· heb je minimaal HBO werk- en denkniveau;
· heb je minimaal 4 jaar ervaring als gecertificeerd Scrum Master;
· heb je een positieve houding en word je enthousiast bij het aangaan van nieuwe uitdagingen;
· heb je ervaring in het werken met meerdere teams tegelijk;
· ben je in staat om het agile denken pragmatisch te vertalen naar de Greenwheels aanpak;
· heb je affiniteit met “technische” aspecten van software ontwikkeling (CI/CD, testautomatisering);
· communiceer je gemakkelijk, zowel in het Nederlands als in het Engels en ben je sterk in het geven en ontvangen van feedback;
· kun je heel goed observeren en heb je inzicht in je omgeving;
· ben je goed in plannen en organiseren en heb je net als wij een Rotterdamse aanpak mentaliteit.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 5.500 p/m
Overige info Wat bieden wij?
· een werkomgeving waarin we werken met de laatste technologieën;
· een heel divers en hecht team waarin je kunt leren en je jezelf kunt ontwikkelen;
· veel opleidings- en ontwikkelmogelijkheden;
· een salaris tussen de €3750 en € 5500, afhankelijk van kennis en ervaring;
· 25 vakantiedagen en de mogelijkheid om extra vakantiedagen te kopen;
· een pensioenplan waarbij Greenwheels 2/3 van de premie betaalt;
· een collectieve ziektekostenverzekering;
· uiteraard krijg je korting op een Greenwheels-abonnement, maar ook op de aanschaf van een Gazelle of Union fiets;
· werken op een toplocatie in het hartje van Rotterdam met gratis gebruik van fitnessruimte;
· we maken elke dag tijd voor een lekkere en gezonde gezamenlijke lunch;
· flexibele werktijden en de mogelijkheid om deels thuis te werken (ook als we allemaal weer op kantoor mogen werken).
 
Wie zijn wij?
Bij Greenwheels maken we steden leefbaarder. We doen dit al 25 jaar door efficiënt gebruik van auto's te stimuleren. Onze deelauto's zijn op elk moment voor iedereen beschikbaar. We weten steeds meer mensen te bereiken met onze innovatieve, duurzame mobiliteitsoplossingen en groeien harder dan ooit. We zijn een informele organisatie in hartje Rotterdam, waar het elke dag Casual Friday is. De Rotterdamse cultuur zie je terug in de organisatie. We houden van korte lijnen en zijn pragmatisch. Eindeloos vergaderen, daar zijn we bij Greenwheels niet van. Hier ga je gewoon lekker aan de slag. En voor vragen kun je altijd langslopen bij je collega's.
 
Solliciteren
Ben je enthousiast geworden maar heb je nog een vraag? Neem dan contact op met Dorine Veelders (HR Manager) via 010-8501623. Wil je gelijk solliciteren? Solliciteer dan via de solliciteer-button onderaan deze pagina.
Wij vinden je motivatie voor de functie en onze organisatie heel belangrijk! De gehele procedure bestaat uit twee gesprekken met daartussen een online assessment. 
 
Plaatsingsdatum: 16 september 2020
Sluitingsdatum: 28 oktober 2020  

lees meer

Bedrijfsomschrijving Bij Greenwheels maken we steden leefbaarder. We doen dit al 25 jaar door efficiënt gebruik van auto's te stimuleren. Onze deelauto's zijn op elk moment voor iedereen beschikbaar. We weten steeds meer mensen te bereiken met onze innovatieve, duurzame mobiliteitsoplossingen en groeien harder dan ooit. We zijn een informele organisatie in hartje Rotterdam, waar het elke dag Casual Friday is. De Rotterdamse cultuur zie je terug in de organisatie. We houden van korte lijnen en zijn pragmatisch. Eindeloos vergaderen, daar zijn we bij Greenwheels niet van. Hier ga je gewoon lekker aan de slag. En voor vragen kun je altijd langslopen bij je collega's.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Scrum Master in Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Rotterdam