Vacature Incident Manager / Support Engineer - Amsterdam

Amsterdam

BAPAS
 • BAPAS Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Wat ga je doen?
Greenwheels heeft een eigen CRM platform waarbinnen alle klant- en operationele gegevens opgeslagen en beheerd worden. Dit CRM platform (.Net) vormt samen met ons reserveringsplatform (Java) het hart van Greenwheels' automatisering. Het IT team, dat bestaat uit verschillende ontwikkelteams die met de agile  principes werken, werkt dagelijks heel hard aan het vernieuwen en verbeteren hiervan. Greenwheels is momenteel bezig met de migratie van eigen systemen naar Azure Cloud, waarbij Greenwheels de infrastructuur in eigen beheer neemt.

Als Incident Manager ondersteun je de organisatie bij het gebruik van Greenwheels' IT systemen. Je bent het eerste contactpunt bij vragen en problemen, je schat in waar de oplossing van de problemen ligt en zorgt dat de vraag op de juiste plek binnen het IT Support Team of de Scrum teams terecht komt. Je informeert de inbrenger van de vraag over het verloop van de oplossing en checkt achteraf of de oplossing naar tevredenheid was. Daarnaast zorg je ervoor dat de processen binnen het IT Support team opgezet en continue verbeterd worden, om een zo hoog mogelijke kwaliteit en snelle en proactieve ondersteuning van de organisatie te kunnen garanderen. Hiervoor stem je af met de Q&R Manager en met de verschillende Product Owners.

lees meer

Functie-eisen Wie ben jij?
 • Je hebt minimaal een afgeronde technische HBO opleiding (Informatica is een pré)
 • Minimaal 4 jaar werkervaring in een IT Support functie
 • Ervaring met de agile way of working en het KANBAN en Scrum framework
 • Eventueel ervaring met 'system administration', netwerk infrastructuur en/of Azure DevOps (dit is een pré)
Als persoon ben je pragmatisch ingesteld, werk je gestructureerd en heb je een sterk analytisch vermogen. Je kunt het geheel overzien en bent stressbestendig. Je vindt het heel gewoon om verantwoordelijkheid voor je werk te nemen en zoekt altijd mogelijkheden tot verbetering. Je kunt gemakkelijk samen werken, bent klantgericht en hebt goede communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels
Handig om te kunnen: Nederlands
Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Het concept van autodelen is voor een groot deel gebaseerd op IT oplossingen. Voor het net gestarte IT Support Team, dat Greenwheels ondersteunt bij het monitoren en oplossen van urgente productieproblemen, zoekt Greenwheels een Incident Manager. Houd jij van trouble shooting? Wil je graag dat systemen en processen steeds beter werken? Haal je voldoening uit het helpen en ondersteunen van collega's?

Greenwheels maakt al bijna een kwart eeuw efficiënter gebruik van auto's en is op elk moment voor iedereen toegankelijk. De organisatie weet steeds meer mensen te bereiken met haar innovatieve, duurzame mobiliteitsoplossingen en groeit harder dan ooit. Het is een informele organisatie in hartje Rotterdam, waar het elke dag Casual Friday is. Daarbij zie je ook de Rotterdamse cultuur terug in de organisatie. Medewerkers houden van korte lijnen en zijn pragmatisch. Eindeloos vergaderen, daar zijn ze bij Greenwheels niet van. Hier ga je gewoon lekker aan de slag. 
 
Steden leefbaarder maken, dat is wat Greenwheels doet. Daar werken zij dan ook elke dag hard aan. Voor elke Greenwheels-auto verdwijnen 11 andere auto's, waarmee er ruimte wordt gecreëerd in onze steeds drukker wordende steden. Greenwheels weet dat je niet per se een auto hoeft te bezitten om er toch gemakkelijk gebruik van te kunnen maken. 

Wat biedt Greenwheels? 
Uiteraard wordt er goed voor je gezorgd! 
 • Je krijgt bij Greenwheels een goed salaris
 • Uitstekende pensioenvoorziening, waarvoor Greenwheels 2/3 van de premie betaalt 
 • 25 vakantiedagen en de mogelijkheid dagen bij te kopen 
 • Gratis toegang tot de fitnesszaal in het gebouw van Greenwheels 
 • Korting op een Greenwheels abonnement en de aanschaf van een fiets 
 • Veel flexibiliteit: in overleg kun je deels vanuit huis werken en kun je zelf je werktijden bepalen 
 • Veel opleidingsmogelijkheden 
 • Een werkplek op een super leuke locatie in hartje Rotterdam, op slechts maar een paar minuten lopen vanaf het Centraal Station 
 
Meer weten? 
Voor verdere informatie kun je terecht bij Margriet Serier, Consultant bij BAPAS Arbeidspsychologen, via [email protected] of 020-7162464. 
 
Interesse? 
Solliciteer via de solliciteer-button onderaan deze pagina. 
 
BAPAS – Bureau voor Arbeidspsychologisch Advies en Selectie, ondersteunt Greenwheels op het gebied van werving en selectie.  
 

lees meer

Bedrijfsomschrijving BAPAS is een bureau voor arbeidspsychologisch en HR-advies. (11 mw.) Gestart in 1999 als specialistisch testbureau, zijn wij inmiddels breed actief op het gebied van assessments, werving & selectie van personeel, coaching en persoonlijke effectiviteit, verbetering van HR-organisatie tot training van het management. Voor dat alles zetten wij een omvangrijk pakket diensten in, zoals psychologisch testen, assessment, werving & selectie, loopbaanbegeleiding, competentiemanagement, HR-consultancy, training en coaching. Service zit in onze genen: alle aandacht gaat uit naar de kwaliteit van onze dienstverlening en de daarmee samenhangende klanttevredenheid
BAPAS levert diensten aan momenteel circa 150 ondernemingen en (semi)publieke organisaties, overal in het land, van middelgroot tot beursgenoteerd. Dit aantal groeit, evenals ons dienstenpakket.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Margriet Serier
020-7162464
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures ICT Support in Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Amsterdam