Vacature Release and Quality Manager - Rotterdam

Rotterdam

Greenwheels
  • Greenwheels
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Heb jij een helicopterview en ben jij een creatieve probleemoplsoser? Vind je het belangrijk om concreet iets bij te dragen aan een duurzamere wereld? Als Release and Quality Manager kun je Greenwheels helpen om zich verder te ontwikkelen voor de gebruiker van morgen!

Greenwheels maakt al bijna een kwart eeuw efficiënter gebruik van auto’s en is op elk moment voor iedereen toegankelijk. De organisatie weet steeds meer mensen te bereiken met haar innovatieve, duurzame mobiliteitsoplossingen en groeit harder dan ooit. Het is een informele organisatie in hartje Rotterdam, waar het elke dag Casual Friday is. De Rotterdamse cultuur zie je terug in de organisatie. Medewerkers houden van korte lijnen en zijn pragmatisch. Eindeloos vergaderen, daar zijn ze bij Greenwheels niet van. Hier ga je gewoon lekker aan de slag. En voor vragen kun je altijd langslopen bij je collega’s.

Steden leefbaarder maken, dat is wat Greenwheels doet. En daar werkt zij elke dag hard aan. Voor elke Greenwheels-auto verdwijnen 11 andere auto’s, waarmee ruimte wordt gecreëerd in onze steeds drukker wordende steden. Greenwheels weet dat je niet per se een auto hoeft te bezitten om er toch gemakkelijk gebruik van te kunnen maken, of dat nu voor privé of zakelijk gebruik is. Op dit moment zijn wij voor Greenwheels op zoek naar een:

Release and Quality Manager
Rotterdam – Fulltime

lees meer

Functie-eisen Wat ga je doen?
Als Release and Quality Manager faciliteer je het releaseproces: is de opgeleverde software kwalitatief geschikt om naar productie te gaan? Je hebt overzicht over wat de scrum teams leveren en wanneer dit naar productie kan. Je hebt hierbij de implementatie risico’s in het oog en checkt ook na de releases of de kwaliteit op orde is. Je ondersteunt de scrum teams bij het bepalen van de acceptatie criteria en helpt hen met het analyseren van en omgaan met proces- en product risico’s. Je definieert & implementeert een overall benadering van Release & Quality Management.

Op dit moment bestaat het totale IT-team, dat volgens agile scrum werkt, uit meer dan 20 medewerkers (deels in Nederland, deels in het buitenland), waarvan 9 vaste medewerkers. Greenwheels ambieert structureel een hoger technisch niveau en zijn daarom altijd op zoek naar verbeteringen in hun procedures en methodieken. Om dit te realiseren is Greenwheels onder andere op weg naar Continuous Delivery in Azure Cloud.

Wie zoeken Greenwheels?
Als onze ideale kandidaat:
• Heb je enkele jaren ervaring als R&Q manager
• Ben je een creatieve probleemoplosser
• Heb je een helicopterview en net als Greenwheels een Rotterdamse aanpak mentaliteit
• Communiceer je gemakkelijk, zowel in het Nederlands als in het Engels en ben je sterk in het geven en ontvangen van feedback

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Bedrijfsomschrijving Greenwheels maakt al bijna een kwart eeuw efficiënter gebruik van auto’s en is op elk moment voor iedereen toegankelijk. De organisatie weet steeds meer mensen te bereiken met haar innovatieve, duurzame mobiliteitsoplossingen en groeit harder dan ooit. Het is een informele organisatie in hartje Rotterdam, waar het elke dag Casual Friday is. De Rotterdamse cultuur zie je terug in de organisatie. Medewerkers houden van korte lijnen en zijn pragmatisch. Eindeloos vergaderen, daar zijn ze bij Greenwheels niet van. Hier ga je gewoon lekker aan de slag. En voor vragen kun je altijd langslopen bij je collega’s.

Steden leefbaarder maken, dat is wat Greenwheels doet. En daar werkt zij elke dag hard aan. Voor elke Greenwheels-auto verdwijnen 11 andere auto’s, waarmee ruimte wordt gecreëerd in onze steeds drukker wordende steden. Greenwheels weet dat je niet per se een auto hoeft te bezitten om er toch gemakkelijk gebruik van te kunnen maken, of dat nu voor privé of zakelijk gebruik is.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Een goed salaris.
Overige info Wat biedt Greenwheels?
Uiteraard wordt er goed voor je gezorgd!
• Een werkomgeving waarin Greenwheels werkt met de laatste technologieën
• Een heel divers en hecht team waarin je kunt leren en je jezelf kunt ontwikkelen
• Veel opleidings- en ontwikkelmogelijkheden
• 25 vakantiedagen en de mogelijkheid om extra vakantiedagen te kopen
• Een pensioenplan waarbij Greenwheels 2/3 van de premie betaalt
• Een collectieve ziektekostenverzekering
• Uiteraard krijg je korting op een Greenwheels-abonnement, maar ook op de aanschaf van een Gazelle of Union fiets
• Werken op een toplocatie in het hartje van Rotterdam met gratis gebruik van fitnessruimte
• Greenwheels maakt elke dag tijd voor een lekkere en gezonde gezamenlijke lunch
• Flexibele werktijden en de mogelijkheid om deels thuis te werken

Meer weten?
Voor verdere informatie kun je terecht bij Margriet Serier, Consultant bij BAPAS Arbeidspsychologen, via 020-7162464.

BAPAS - Bureau voor Arbeidspsychologisch Advies en Selectie, ondersteunt Greenwheels op het gebied van werving en selectie.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Pien Coenraad
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Rotterdam
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Rotterdam