user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Contactgegevens

BAPAS https://cdn.ictergezocht.nl/werkgever_groot/4595/2f364281f619584f24f63a794a12e354/
Kingsfordweg 151
1043GR Amsterdam Noord-Holland NL

020-7162464
BAPAS
Score: 8.6
Stemmen: 2

BAPAS

Kingsfordweg 151, Amsterdam

BAPAS
  • BAPAS
  • Amsterdam
  • 11 - 50 medewerkers
  • 020-7162464

BAPAS is een bureau voor arbeidspsychologisch en HR-advies. (11 mw.) Gestart in 1999 als specialistisch testbureau, zijn wij inmiddels breed actief op het gebied van assessments, werving selectie van personeel, coaching en persoonlijke effectiviteit, verbetering van HR-organisatie tot training van het management. Voor dat alles zetten wij een omvangrijk pakket diensten in, zoals psychologisch testen, assessment, werving selectie, loopbaanbegeleiding, competentiemanagement, HR-consultancy, training en coaching. Service zit in onze genen: alle aandacht gaat uit naar de kwaliteit van onze dienstverlening en de daarmee samenhangende klanttevredenheid
BAPAS levert diensten aan momenteel circa 150 ondernemingen en (semi)publieke organisaties, overal in het land, van middelgroot tot beursgenoteerd. Dit aantal groeit, evenals ons dienstenpakket.

Werken bij BAPAS? Geen openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
38 vervulde ICT vacatures
Eerstelijns ICT Medewerker (vervuld)
Anticimex Wat houdt de functie in? Als eerstelijns ICT medewerker vorm je samen met de ICT manager en de Systeembeheerder het ICT Team. Met beiden werk je nauw samen. Jouw focus ligt ..
Operations Manager eHealth (vervuld)
NewCompliance NewCompliance is de ontwikkelaar van digitale cockpits en analytics oplossingen voor de Chirurgie, Eerste Hulp en Intensive Care afdelingen. Intelligente digitale oplossingen ..
Functional Application Manager AX & BI (vervuld)
Dunlop Protective Footwear Dunlop Protective Footwear (Raalte, Ov), is wereldwijd marktleider in veiligheidsschoeisel binnen het segment laarzen. Met een uitstekende merknaam en een wereldwijde positie ..
Coördinator ICT, Online & Web Development (vervuld)
BAPAS Omroep West is hét mediabedrijf voor het noordelijke deel van de provincie Zuid-Holland. omroepwest.nl, 89.3 Radio West, TV West en 161 narrowcasting locaties zijn dé ..
Telecom en ICT Engineer (vervuld)
Amnez telecom & ICT B.V. Amnez telecom & ICT B.V., gevestigd in Heerenveen, Apeldoorn en Zwolle, is een landelijk opererende dienstverlener in de zakelijke telecommunicatie. Opgericht in 1998, ..
Systeembeheerder / Applicatiebeheerder, Utrecht (vervuld)
BAPAS De toename van de activiteiten leidt binnen het ICT team tot een vacature voor een kundige en getalenteerde   SYSTEEMBEHEERDER / APPLICATIEBEHEERDER Utrecht – 0,8 of..
Java Developer (vervuld)
OLpen-i De kwaliteit van Open-i wordt in de markt herkend. De groeiende portfolio van interessante klanten, projecten en opdrachten biedt een aantrekkelijke kans op professionele ..
Medewerker ICT Support - Heerenveen (vervuld)
Amnez Telecom B.V. / Init3 B.V. Amnez Telecom en Init3 bieden vanuit een strategisch partnership een breed pakket diensten op ICT gebied. Met de bundeling van diensten en activiteiten neemt ook de behoefte ..
(Junior) Systeembeheerder / websitebouwer (vervuld)
Omroep West Den Haag FM en Den Haag TV zijn als onderdeel van Stadsomroep Den Haag dé lokale zenders in de Haagse regio. Sinds 1 januari 2011 is er een nauwe samenwerking tussen Omroep ..
ICT Support Engineer, fulltime, Den Haag, Omroep West (vervuld)
Omroep West Omroep West is hét mediabedrijf voor het noordelijke deel van de provincie Zuid-Holland. Westonline, 89.3 Radio West, TV West en 161 narrowcasting locaties zijn dé nieuws- ..
Server & Private Cloud Administrator (vervuld)
Een grote en toonaangevende dienstverlener in de financieel/zakelijke sector via BAPAS Binnen het ICT centrum van de organisatie zorgt de Server afdeling met een 10-tal specialisten met grote en complementaire ervaring met MS server technologie & ..
SQL Database Administrator (vervuld)
Een grote en toonaangevende dienstverlener in de financieel/zakelijke sector via BAPAS Binnen het ICT centrum van de organisatie zorgt het Applications team voor het beheer van de back-end applicaties en de 2e en 3e lijn support. Het team telt ruim 10 ..
Business Intelligence Specialist (vervuld)
Een grote en toonaangevende dienstverlener in de financieel/zakelijke sector via BAPAS Binnen het ICT centrum van de organisatie zorgt het Applications team voor het beheer van de back-end applicaties en de 2e en 3e lijn support. Binnen het team werkt een aantal..
ICT Support Engineer, Den Haag/Delft (vervuld)
Omroep West Den Haag FM en Den Haag TV zijn als onderdeel van Stadsomroep Den Haag dé lokale zenders in de Haagse regio. Sinds 2011 is er een nauwe samenwerking tussen Omroep West en de ..
Software Engineer Medical Devices, in het midden van het land (vervuld)
Vertrouwelijk De organisatie opereert met een complex en relatief kapitaalintensief product hoog in de waardeketen van de gezondheidssector. De meeste R&D activiteiten vinden in eigen ..
C++ Software Developer, hartje Amsterdam, HBO/WO, fulltime (vervuld)
Accent Pointe bv To complement our development team in Amsterdam city, we are looking for an outstanding C++ SOFTWARE DEVELOPER Amsterdam-C, fulltime, 40k+ Job description Using your ..
Ervaren Teamleider .NET, fulltime, standplaats Almelo (vervuld)
Asito Gestroomlijnde processen goed gefaciliteerd door slimme ICT oplossingen zijn voor Asito van groot belang. In organisaties van deze omvang waarin bovendien veel verandert, is ..
Senior Developer MS .NET (vervuld)
ASITO en TSN Thuiszorg Als Senior Developer ben je verantwoordelijk voor het opstellen van het technisch ontwerp van MS .NET applicaties. Aan de hand van functionele wijzigingen en de ..
Systeem- / Netwerkbeheerder (HBO), Almelo - fulltime (vervuld)
BAPAS Als systeem- / netwerkbeheerder ben je binnen de ICT-afdeling mede verantwoordelijk voor de ICT-infrastructuur van Asito. Binnen het team zorg je samen met collega’s voor ..
Analytische SAP ABAP programmeur, 36 uur p.w. in Almelo (vervuld)
TSN Thuiszorg Als SAP ABAP programmeur ben je verantwoordelijk voor het opstellen van het technisch ontwerp van ABAP programmatuur en het ontwikkelen van software met behulp van ABAP binnen..
Ervaren en communicatieve Software Tester, 36 uur p.w. in Almelo (vervuld)
TSN Thuiszorg Als tester ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en uitvoeren van testactiviteiten die aantonen dat de gebruikers van software - maatwerk en standaard applicaties - op..
C# Developer (vervuld)
Vertrouwelijk Door de groei van de onderneming en het aantal opdrachten ontstaat binnen het ontwikkel-team een vacature voor een ervaren C# DEVELOPER omgeving Wageningen, fulltime ..
Junior VB .NET Developer (vervuld)
Accent Pointe bv Ter versterking van ons ontwikkelteam in de Amsterdamse city, zijn wij op zoek naar een talentvolle en ambitieuze JUNIOR VB .NET DEVELOPER Amsterdam-C, fulltime De ..
Senior Developer MS .NET (vervuld)
Asito en TSN Thuiszorg De ICT afdeling ondersteunt Asito en TSN Thuiszorg op ICT in de breedste zin des woord. Het overgrote deel van de ICT-activiteiten (ontwikkeling, beheer) wordt in-house ..
Ervaren Database Administrator (vervuld)
Asito en TSN Thuiszorg De ICT afdeling ondersteunt Asito en TSN Thuiszorg op ICT in de breedste zin des woord. Het overgrote deel van de ICT-activiteiten (ontwikkeling, beheer) wordt in-house ..
Bekijk ICT vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT bedrijven
  3. Amsterdam