Vacature IT traineeship, gratis omscholing tot IT-professional - Amersfoort

Amersfoort

Neomax
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Ben jij hbo of wo afgestudeerd? Heb je het gevoel de verkeerde studiekeus gemaakt te hebben of zit je momenteel niet op je plek? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Wij helpen jou graag bij het maken van een carrière switch. Wij bieden getalenteerde hoogopgeleiden, zonder IT-achtergrond, een traineeship aan waarmee je binnen no time meedraait in de IT-wereld op minimaal hbo niveau.
Dus heb je altijd een carrière in de IT geambieerd of ben je gewoon heel nieuwsgierig naar de IT-wereld? Kom kennismaken met Neomax en wie weet werk jij straks bij één van onze klanten! Wij zijn actief in diverse branches o.a.: retail, media, zorg & overheid!

HOE WERKT EEN IT TRAINEESHIP PRECIES?
Binnen 3 maanden wordt je klaargestoomd tot volwaardige IT-professional, waarbij je op onze kosten verschillende trainingen krijgt en certificaten kan halen binnen onze IT-Academy. Zodat jij je als persoon optimaal kan ontwikkelen! Daarnaast ben je 5 dagen per week actief aan het meedraaien als starter op toonaangevende projecten bij onze onze klanten.

lees meer

Functie-eisen
 • Hbo/wo afgestudeerd
 • Je bent klantgericht, flexibel en zeer communicatief
 • Affiniteit met IT is prettig maar geen vereiste
 • De juiste motivatie voor een carrière in de IT
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Geen werkervaring vereist
 • Fulltime beschikbaar

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Bedrijfsomschrijving Neomax is een IT-detacheerder en biedt bedrijven een professionele invulling van IT-projecten op het gebied van support en beheer. Toffe projecten waar jij ervaringen kunt opdoen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Voor zowel de junior als de senior bieden wij volop mogelijkheden. Check jouw roadmap.

People first! Ja. Bij neomax werken we iets anders dan anderen. We zoeken geen kandidaten voor een functie, maar functies voor onze mensen. We zeggen niet voor niets: people first. En daarna… passende IT-vacatures! Afhankelijk van jouw ervaring, wensen en ambitie gaan we voor jou op zoek naar een vacature waar je blij van wordt. Bij een organisatie die bij je past en in een team waar jij je lekker voelt.

Onze IT-professionals staan bij ons voorop. Ons doel is jou te helpen jouw grootste, persoonlijke ambities waar te maken. Dat je later terugkijkt en zegt: ‘’Neomax was de beste stap in mijn carrière.’’ Als jij blij bent, dan is de opdrachtgever dat ook. Dat maakt ons ook blij. 3xblij dus. Bekijk onze IT-vacatures.

Kom binnen als junior support medewerker en bepaal zelf je groeipad voor de komende jaren! Ben je senior systeembeheerder, dan bieden we ook volop mogelijkheden: wil je doorgroeien naar een managementfunctie of liever je kennis verbreden?

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 1.700 - € 2.350 p/m
Overige info
 • Fulltime dienstverband
 • We investeren in jouw ontwikkeling met een uitgebreid opleidingstraject binnen ons IT-Academy
 • Persoonlijke begeleiding van een fieldcoach*
 • Lease auto**
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld
 • Een gezellige organisatie om voor te werken

Zie jij jezelf binnen de IT-branche werken en ervaring op doen bij verschillende organisaties? Voldoe je ook nog eens aan de eisen als starter? Solliciteer dan direct op de vacature van IT traineeship!

**Afhankelijk van opdrachtlocatie
* Een fieldcoach is een persoonlijke coach die je bij de opdrachtgever begeleidt. Samen geef je richting aan je carrière!

lees meer

Contactpersoon Quinten Canwood
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Amersfoort Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Amersfoort