Contact

Neomax https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/neomax.png
Amsterdamseweg 24
3812RS Amersfoort Utrecht NL

088-5363729
Neomax
Score: 9.0
Stemmen: 3

Neomax

Vacatures & Werken bij Neomax

Neomax
Bekijk ICT vacatures

Neomax is een IT-detacheerder en biedt bedrijven een professionele invulling van IT-projecten op het gebied van support en beheer. Toffe projecten waar jij ervaringen kunt opdoen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Voor zowel de junior als de senior bieden wij volop mogelijkheden. Check jouw roadmap.

People first! Ja. Bij neomax werken we iets anders dan anderen. We zoeken geen kandidaten voor een functie, maar functies voor onze mensen. We zeggen niet voor niets: people first. En daarna passende IT-vacatures! Afhankelijk van jouw ervaring, wensen en ambitie gaan we voor jou op zoek naar een vacature waar je blij van wordt. Bij een organisatie die bij je past en in een team waar jij je lekker voelt.

Onze IT-professionals staan bij ons voorop. Ons doel is jou te helpen jouw grootste, persoonlijke ambities waar te maken. Dat je later terugkijkt en zegt: Neomax was de beste stap in mijn carrire. Als jij blij bent, dan is de opdrachtgever dat ook. Dat maakt ons ook blij. 3xblij dus. Bekijk onze IT-vacatures.

Kom binnen als junior support medewerker en bepaal zelf je groeipad voor de komende jaren! Ben je senior systeembeheerder, dan bieden we ook volop mogelijkheden: wil je doorgroeien naar een managementfunctie of liever je kennis verbreden?

Neomax Vacatures > 4 openstaande ICT vacatures
ICT Helpdeskmedewerker/Support (Medior, Windows) in omgeving Utrecht / Woerden
Amersfoort MBO niveau 4 Medior/Senior
Neomax
Systeembeheerder/Netwerkbeheerder (Windows, € 3.300 p/m) in omgeving Utrecht
IJsselstein MBO niveau 4 Medior/Senior
Neomax
ICT Support/Helpdeskmedewerker (ITIL, TOPdesk) in omgeving Utrecht / Baarn
Baarn MBO niveau 4 Medior
Neomax
ICT Servicedeskmedewerker/Helpdesk Windows in omgeving Utrecht
Nieuwegein MBO niveau 4 Junior/Medior/Senior
Neomax
Bekijk ICT vacatures