Level-up jouw carrière als IT-professional!

Neomax | IT & ICT Detachering‎

 • Naarden
 • ICT Detacheerder
 • 9.0 (45)

We inspireren jongeren om slimmer te zijn. Niet aan vandaag te denken maar aan morgen. Niet te gaan voor zomaar werk, maar je passie. Geen training, maar focus op jouw persoonlijke ontwikkeling. Geen baan maar een carrière. Werk jij graag in de IT en wil je stappen maken in je carrière? Level up je IT-carrière bij Neomax.

Alles over Neomax

Waarom werken via Neomax?

People first! Ja. Bij Neomax werken we iets anders dan anderen. We zoeken geen kandidaten voor een functie, maar functies voor onze mensen. We zeggen niet voor niets: people first. En daarna.. passende IT-vacatures!
Afhankelijk van jouw ervaring, wensen en ambitie gaan we voor jou op zoek naar een vacature waar je blij van wordt. Bij een organisatie die bij je past en in een team waar jij je lekker voelt. Onze IT-professionals staan bij ons voorop. Ons doel is jou te helpen jouw grootste, persoonlijke ambities waar te maken. Dat je later terugkijkt en zegt: ‘’Neomax was de beste stap in mijn carrière.’’ Als jij blij bent, dan is de opdrachtgever dat ook. Dat maakt ons ook blij. 3x blij dus.

Kom binnen als junior support medewerker en bepaal zelf je groeipad voor de komende jaren! Ben je senior systeembeheerder, dan bieden we ook volop mogelijkheden: wil je doorgroeien naar een managementfunctie of liever je kennis verbreden? Check jouw roadmap!

120 werknemers 2 vestigingen 70-30% man/vrouw gem. leeftijd 30 jaar
Ontwikkel, groei en presteer!

Ontwikkel, groei en presteer!

De diepte in? De breedte in? Of liever omhoog? Het kan bij Neomax. We helpen je bij je ambities. Wil je een specialist worden? Of liever een generalist blijven? Heb je managementambities? Spreek ze uit en we helpen je om jouw doelen te bereiken. Zodra je bij Neomax aan de slag gaat ga je werken aan je doelen en ambities. Binnen onze IT-academy is het doel samen verder te komen. Je blijft je dus continue ontwikkelen en door middel van onze kennissessies houden we elkaar scherp waar nodig. Binnen onze IT-academy werken we volgens het 3C-model. Het 3C-model onderscheidt drie drivers: Cultuur, Capability en Commitment.

Cultuur Capability Commitment
Kennisdeling

Kennisontwikkeling

Wij professionaliseren de kennisontwikkeling en zorgen voor constante doorontwikkeling hiervan. Werken bij ons betekent dus ontwikkelen en doorgroeien met een hypermodern leerplatform en bewezen continuous learning methode!
We organiseren kennissessie over bijvoorbeeld SSEM, VMWare. Dat is interessant én leuk! Want je leert je Neomax collega’s beter kennen en sluiten de kennissessies altijd af met een kleine borrel. Daarnaast organiseren wij klassikale opleidingen. Wij doen namelijk niet aan stil staan. Ontwikkelen moet je altijd, of je nu een junior of senior bent. Bekijk nu onze IT vacatures

Salarissen Neomax

Gemiddeld salaris € 2.750 p/m
Gemiddeld salaris support per carrièreniveau
 • Junior support
 • Medior support
 • Senior support
 • € 2.200
 • € 2.500
 • € 2.700
Gemiddeld salaris systeembeheerder per carrièreniveau
 • Junior systeembeheerder
 • Medior systeembeheerder
 • € 3.000
 • € 3.500

Arbeidsvoorwaarden
Je krijgt alle kansen die je nodig hebt om snel door te groeien en jezelf te ontwikkelen. Ook beloven wij een hoop lol. Werken bij Neomax is niet alleen ontzettend leuk, later kun je met veel plezier terugkijken op een prachtige tijd waarin je enorm veel hebt geleerd. Een vast dienstverband. Mogelijkheid tot een leaseauto en laptop. Ruime en vrije opleidingsmogelijkheden, geen studie overeenkomst. 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld.

Stuur je cv naar Neomax Neomax kijkt of ze je kunnen matchen jouw perfecte werkgever. Open sollicitatie bij Neomax

ICT vacatures bij Neomax (18)

Neomax biedt verschillende vacatures op het gebied van support en beheer. Toffe projecten waar jij ervaringen kunt opdoen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Check dan een van onze vacatures en solliciteer direct of bel voor meer informatie!

Bekijk alle 18 vacatures

Werken bij Neomax ervaringen

Michelle

Michelle
systeembeheerder

Neomax geeft mij veel vrijheid. Ik word regelmatig betrokken bij het teamoverleg en ze staan altijd open voor nieuwe ideeën. Ik heb het gevoel dat alles hier bespreekbaar is!

Quinten

Quinten
fieldcoach

Momenteel ervaar ik Neomax als een zeer kundige en fijne werkgever die veel om zijn personeel geeft en graag alles doet om zowel klant als medewerker blij te houden. Het 3xBLIJ statement wordt dus zeker nageleefd. Daarnaast bieden ze een luisterend oor, en waar nodig komen ze met oplossingen als ergens over nagedacht moet worden. Ook de communicatie richting de medewerker is erg goed en persoonlijk. Het inzetten van een fieldcoach beïnvloed dit ten positieve.

Neomax events & updates

Neomax
Communicatietraining

Klantgericht communiceren voor servicedesk medewerkers! Meld je aan voor 9 januari 2020.

Bekijk event
Assertiviteitstraining

Vervolg op de communicatietraining. Intercollegiaal communiceren en jezelf ontwikkelen qua softskills. Meld je aan voor 6 februari 2020!

Bekijk event
Maak het verschil met jouw roadmap

De diepte in? De breedte in? Of liever omhoog? Het kan bij Neomax. We helpen je bij je ambities. Wil je een specialist worden? Of liever een generalist blijven? Heb je managementambities? Binnen onze IT-Academy van Neomax is alles mogelijk!

Lees meer