Vacature Ervaren PHP Developer Dokkum - Dokkum

Dokkum

PHP Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een ervaren PHP developer die zich thuis voelt in een snelgroeiende, internationale organisatie? Heb je een voorliefde voor een SaaS platform? Lees dan snel verder!

In totaal werken er 25 medewerkers bij deze organisatie, waarvan 12 developers. Het team bestaat uit Android (2), iOS (2), Python (2) en PHP (6) developers. Daarnaast hebben ze ook een Tester en Data Analist in dienst. De developers zijn verdeeld in een aantal teams. Samen met jouw team ben je verantwoordelijk voor het verbeteren, uitbreiden en perfectioneren van het platform. Daarbij zijn er nog voldoende uitdagingen. Zo wordt er momenteel gewerkt aan voorspellende rapportages (bv. Geautomatiseerde berichten richting onderaannemers) en wordt er gewerkt aan een tool om verschillende platformen met elkaar te verbinden. Andere dingen die momenteel spelen zijn de uitrol van API v3, de verdere uitbreiding van de Micro Services architectuur en streven ze naar zero time deployment. Het framework waar gebruik van gemaakt wordt is Yii2.

Door de snelle groei is er ruimte ontstaan voor iemand met ambities tot Lead Development. Er zit nu één Lead Developer die in de praktijk drie teams aanstuurt. Er wordt naar iemand gezocht die qua kennis en vaardigheden meer body kan geven aan het team en de boel goed kan stroomlijnen. Er wordt dus wel wat van je gevraagd waarbij je veel mogelijkheden krijgt om met het bedrijf mee te groeien. Je werktijden zijn flexibel in te delen en je begint tussen 8 en 10. Dan vindt de standup plaats. Je krijgt als developer alle vrijheid om je werk op een manier te doen die jij prettig vindt. Zo worden vrije dagen niet bijgehouden en wordt hiervoor op de verantwoordelijkheid van jou als persoon vertrouwt. Door de hoge mate van betrokkenheid wordt er gewerkt op basis van vertrouwen en moeten mensen eerder geremd worden dan dat ze de handdoek in de ring gooien. Alle ingrediënten zijn dus aanwezig om het succes verder uit te bouwen.

lees meer

Functie-eisen
 • Een aantal jaar ervaring als programmeur in teamverband;
 • Kennis van Yii2, Micro Services, Testing, SaaS is een pre;
 • Je hebt ervaring of ambities in het aansturen van developers;
 • Je pioniert graag in een niet al te vooruitstrevende sector;
 • Je bent graag eigen baas en kunt met deze verantwoordelijkheid omgaan.

lees meer

Overige info
 • Goed salaris;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Onbeperkte vrije dagen;
 • Flexibele werktijden;
 • Een aansturende rol binnen een groeiende organisatie;
 • Gezamenlijke lunch
 • Mogelijkheid tot 32 uur werken;
 • Alle vrijheid om te werken aan de verdere uitbreiding van een groeiend platform.

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met een van onze collega's van team-PHP, [email protected] of bellen naar 020-8200675.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Eind 2014 is deze organisatie begonnen met het veranderen van traditionele administratieprocessen in de bouw. Om dit te realiseren hebben zij een platform ontwikkeld. Dit SaaS systeem is ontwikkeld om de efficiëntie in de bouwsector te verhogen. Dankzij het platform wordt het projectmanagement gestroomlijnd bij organisaties in de bouw. Ook wordt het financieel beheer en de kwaliteit & veiligheid ook effectiever en efficiënter dankzij het softwaresysteem. Zo worden zaken als planning, materiaalverwerking, urenregistratie en facturatie allemaal verwerkt in de cloudoplossing. Sinds het product live is gegaan in 2016 zijn er al ruim 300 klanten binnen gehaald en de prognose is dat dit nog dit jaar zal verdubbelen. Duizenden professionals maken dagelijks gebruik van dit systeem en de organisatie blijft groeien. Ook de internationale markt willen ze veroveren en inmiddels hebben ze naast Nederland ook klanten in België, Duitsland en Spanje.

Aan het aantal medewerkers is de groei van de organisatie ook goed te zien. Vorig jaar werkte er 3 developers en dat aantal is inmiddels gegroeid naar 12. Dat is ook de reden dat ze binnenkort gaan verhuizen naar een ruimer opgezette locatie in Dokkum. Het team is jong, betrokken en verantwoordelijk. Dagelijks wordt er samen geluncht en de medewerkers voelen zich erg betrokken bij het eindproduct.

lees meer

Contactpersoon Bas Koppes
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Dokkum