Vacature Software Engineer / Programmeur (Junior)

in Dodewaard

CoachR Development
  • CoachR Development
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract / Tijdelijk contract
  • 32 - 40 uur p/w
Functieomschrijving Je functie

Als Software Engineer werk je binnen een klein team mee aan uitdagende software projecten, waarvan het eindproduct wordt toegepast binnen bedrijfskritische omgevingen. Dit zorgt ervoor dat de nadruk ligt op kwaliteit en onderhoudbaarheid van de code. De basis hiervoor ligt binnen het uitdenken en bouwen van een degelijk ontwerp tot en met het reviewen van de code alvorens deze in the checken in het CVS-systeem. Zelfstandigheid, projectmatig werken en een goede eigen inbreng staan bij ons hoog in het vaandel.

Je technische werkomgeving

De veelal in C++ ontwikkelde projecten maken gebruik van een geavanceerd in huis ontworpen C++ framework. Onderwerpen als memory fragmentation, private heaps, high performance I/O en templated design patterns komen hierin samen.

Je uitdaging

Zin om binnen ons team te werken en met de ambitie om te leren en groeien? Stuur dan je motivatiebrief in het Engels (pré) of Nederlands en je curriculum vitae voor 20 maart 2012 t.a.v. H.J. de Jong via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature, bel dan gerust naar 0488 - 411 011.

Je dienstverband

We bieden een vast dienstverband met een marktconform salaris en flexibele werktijden binnen een full time dienstverband (32-40 uur).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Functie-eisen Je achtergrond

- Afgeronde hbo/universitaire Informatica of Technische informatica
- Ervaring in een OO-taal is een pré
- Kennis en ervaring met C++ en databases is een pré
- Ervaring of kennis in het toepassen van Design Patterns
- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

lees meer

Bedrijfsomschrijving Bij CoachR Development werk je mee aan high level en technisch geavanceerde maatwerkprojecten, binnen een klein team met korte lijnen en veel eigen inbreng. De uitbreidingsplannen op organisatorisch en werkinhoudelijk vlak zorgen voor een open en no-nonsense sfeer. We hebben zin om ons team uit te breiden met enthousiaste engineers, waarbij er rekening wordt gehouden met een hoge kwaliteit van het eindproduct!

Kijk voor meer informatie op www.CoachRDevelopment.com.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Software Engineer / Programmeur (Junior)
Score: 9.0
Stemmen: 3

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Dodewaard