Vacature Servicedesk medewerker I&A Zeist

Zeist

Kwintes
  • Kwintes Bedrijfsprofiel
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract / Tijdelijk contract
  • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Ben jij dienstverlenend, haal jij voldoening uit het oplossen van ICT-problemen en wil je jezelf verder ontwikkelen? Dan biedt de afdeling Informatisering & Automatisering van Kwintes jou deze mogelijkheid!

Als servicedesk medewerker ben je medeverantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden binnen de Servicedesk en -balie en ben je het eerste aanspreekpunt voor ICT-gerelateerde vragen binnen de organisatie. Onze helpdesk biedt ondersteuning aan 2100 medewerkers en meer dan 100 locaties. Hierbij zorg je, onder andere, voor het oplossen van eerste- en tweedelijns storingen en adviseer je eindgebruikers. Je richt zelfstandig werkplekken in of verhuist deze. Je bent verantwoordelijk voor het gebruikersbeheer en de uitgifte van goederen aan medewerkers van Kwintes en de daarbij behorende administratie. Daarnaast werk je mee en begeleid je zowel alleen als met je collega’s diverse projecten.

Tevens hebben wij een vacature voor Senior servicedesk medewerker voor 36 uur per week!

Jouw werkplek
Je bent werkzaam op het Centraal Bureau in Zeist op de afdeling I&A. De afdeling bestaat uit 20 enthousiaste collega’s, waarvan 5 Servicedeskcollega’s. De afdeling I&A is behoorlijk in ontwikkeling, zowel qua techniek als organisatorisch. De komende jaren gaat de afdeling werken aan een ICT-Roadmap waarbij we onze on-premises omgeving migreren naar de Cloud. Daarnaast ligt de focus voor de teams op het professionaliseren van onze processen, verzelfstandigen van de teams en optimale samenwerking met het team Systeembeheer, die als tweede lijn en samenwerk-partner fungeert voor de Servicedesk.
Er is veel ruimte voor persoonlijke groei en initiatief. Binnen het team van Servicedesk-collega’s draaien jullie afwisselende diensten, zowel op het Centraal Bureau als op onze verschillende locaties. Hierdoor ben je breed inzetbaar en kun je je ontwikkelen.

Over Kwintes
Kwintes ondersteunt mensen met een psychiatrische of psychosociale kwetsbaarheid. Wij bieden hulp bij wonen, werken en leren om een zo zelfstandig mogelijk leven te leiden. Bij Kwintes gaan we uit van wat wél kan, ook als het om jouw loopbaan gaat. We bieden je werk met betekenis, de ruimte om jezelf te zijn en meer uit jezelf te halen. Dit doen wij met ruim 1900 collega’s, verdeeld over diverse regio’s door Nederland.

lees meer

Functie-eisen Je werkt gestructureerd en kunt goed overzicht houden. Verder ben je collegiaal, geduldig, flexibel en bereid tot het draaien van bereikbaarheidsdiensten zowel in de avond als in het weekend. Je hebt een proactieve houding, doorzettingsvermogen en werkt ook goed in teamverband. Verder beschik je over goede schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden.

Daarnaast vragen wij:
• Een afgeronde, relevante opleiding op MBO niveau 3 of 4.
• Minimaal 1 of 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.
• Kennis van en ervaring met Microsoft Office 365 producten.
• Kennis van en ervaring met Active Directory.
• Basiskennis van netwerkinfrastructuren (TCP/IP, switches en routers).
• Kennis van of ervaring met Citrix, ITIL en Topdesk zijn een pré.
• Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
• In het bezit van rijbewijs B.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Kwintes is een instelling in de geestelijke gezondheidszorg en maatschappelijke opvang. Wij ondersteunen mensen met een psychische of sociale kwetsbaarheid bij wonen, werken, leren en recreëren.

Kwintes biedt zorg op maat aan een brede cliëntengroep. Het gaat om mensen met een psychiatrische diagnose, (tijdelijke) psychosociale problemen, een hersenbeschadiging, een forensische maatregel, een dubbele diagnose (combinatie van verslaving én een psychiatrische diagnose), slachtoffers van huiselijk geweld, tienermoeders, jong en oud met autisme, zwerfjongeren en dak- of thuislozen.

Wij bieden o.a. crisisopvang en vrouwenopvang, beschermd en begeleid wonen, bemoeizorg en, dagbesteding en hulp naar werk. Alle activiteiten van Kwintes zijn erop gericht om het beste uit mensen te halen, zodat ze plezier in het leven hebben. Je vindt de diensten met name in de provincies Flevoland, Utrecht en Zuid-Holland. Het centraal bureau (ondersteunende stafdiensten) is gevestigd in Zeist.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 1.898 - € 2.677 p/m

• Een goed salaris (tussen € 1.898,- en € 2.677,- op basis van 36 uur) (cao GGZ, FWG 35). Inschaling is afhankelijk van opleiding, ervaring en kennis.
Aantal uur per week 36 uur p/w
• Een aanstelling van een jaar voor 36 uur per week, met uitzicht op een vast dienstverband. De functie is per direct beschikbaar
Overige info Ons aanbod
• Een vaste eindejaarsuitkering in december van 8,33%.
• Een vergoeding van € 100 per maand voor het meedraaien in de bereikbaarheidsdienst.
• Een telefoon en tablet van Kwintes
• Een uitstekende pensioenregeling waarin Kwintes voor 50% bijdraagt.
• Een afwisselende baan met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
• Een ruim aanbod aan opleiding, training en coaching; zowel via de interne Kwintes Academie als extern.
• Voordelig sporten, korting op producten en gratis lidmaatschap op Cultuurwerkt!

Informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Niek Nass, Teamleider I&A Beheer en Support, telefoonnummer: 06- 1158 2960.

Solliciteren
Heb je belangstelling voor deze vacature solliciteer dan voor 30 januari. Naast een CV ontvangen we graag een motivatie. Deze vacature is tegelijkertijd in- en extern uitgezet. Interne kandidaten van Kwintes hebben voorrang op externe kandidaten.

De sollicitatieprocedure bestaat uit 2 gesprekken. De eerste gesprekken vinden begin februari plaats. Het nagaan van referenties is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Bij indiensttreding vragen we om een verklaring omtrent gedrag.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Niek Nass
06 - 1158 2960
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Zeist Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Zeist