Vacature Java ontwikkelaar - Zoetermeer

Zoetermeer

IFV
 • IFV Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Je werkt binnen een team van ontwikkelaars die gezamenlijk onze applicaties verder ontwikkelen. Wij werken op basis van de SCRUM methodiek met maandelijkse sprints waarin nieuwe functionaliteit wordt ontwikkeld.
Als Java-ontwikkelaar ben je zowel verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten als ook het onderhoud van de applicatie. Je werkt zeer zelfstandig in een betrokken team waarbij je vanaf het ontwerp tot en met de implementatie en het onderhoud van de software een actieve rol vervult. Je krijgt te maken met een complexe omgeving waardoor het van belang is dat je analytisch sterk bent en goed abstract kunt denken.

lees meer

Functie-eisen
 • Je beschikt over WO werk- en denkniveau
 • Aantoonbare werkervaring als Java EE ontwikkelaar
 • Kennis en ervaring met Eclipse, MySQL en Restfull-api's
Competenties
Het IFV vraagt van alle medewerkers dat zij communicatief vaardig, klantgericht, gedreven en betrokken zijn. Voor deze functie is het handig als je daarnaast ook nog over de volgende competenties beschikt:
 • Bevlogen
 • Flexibel
 • Analytisch

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Het Instituut Fysieke Veiligheid (IFV) draagt bij aan een veilige samenleving door het versterken van de veiligheidsregio's en hun partners bij het professionaliseren van hun taken. Wij ontwikkelen en delen relevante kennis, wij hebben expertise voor het verwerven en beheren van gemeenschappelijk materieel en wij adviseren de betrokken besturen. Ons motto hierbij is: signaleren en verbinden.De dienst Informatievoorziening (IV) van het IFV voert ontwikkelprogramma's en -projecten uit en beheert bestaande voorzieningen voor de veiligheidsregio's en hun crisispartners. Dit betreft onderwerpen in de volle breedte van het informatiedomein en de IV-voortbrengingsketen; van het (helpen) ontwikkelen van een lange-termijn visie, tot en met product- en systeemontwikkeling en uiteindelijk de structurele instandhouding. Bij een aantal activiteiten zijn leveranciers betrokken die applicatie- of technisch beheer uitvoeren. De aansturing van die leveranciers vindt ook vanuit de dienst IV plaats. De dienst IV bestaat uit vier afdelingen: Ontwikkeling, Projecten en contracten, Informatieservices en Infosys.De afdeling Informatiesystemen ontwikkelt en beheert meerdere applicaties die in de dagelijkse praktijk worden gebruikt bij crisis- en rampenbestrijding. Met behulp van onze applicaties zijn hulpdiensten beter in staat om samen informatie te delen en samen acties af te stemmen in het geval van grootschalige incidenten.Wij zijn wegens uitbreiding van onze activiteiten op zoek naar een enthousiaste Java ontwikkelaar voor het moderniseren en verder ontwikkelen van Landelijk Crisis management Systeem (LCMS).

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Aantal uur per week 32 - 40 uur p/w
Het gaat om een 40-urige werkweek (32 uur is bespreekbaar).
Overige info Wat bieden wij?
Een uitdagende functie binnen een stimulerende en collegiale werkomgeving. Marktconform salaris (afhankelijk van achtergrond en werkervaring) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bart Kamminga, Manager infosys, telefoon 06-18474915.
Heb je belangstelling voor de functie en pas je binnen het geschetste profiel, solliciteer dan via onderstaande button.

De sluitingsdatum is 29 februari 2020.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern opengesteld.

lees meer

Contactpersoon Annemarie Esink - Burg
+31 26 848 1223
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Zoetermeer Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Zoetermeer