user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Mobile Developer

Mobile Developer
Freshheads
 • Freshheads
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Functieomschrijving Wat jij gaat doen als mobile developer: vette en kwalitatief hoogstaande native mobile apps maken die er ook nog eens top uitzien en aanvoelen! Wil je weten hoe een dag van een mobile developer bij Freshheads eruit ziet?

Wat jij gaat doen?
Jij gaat native mobile apps maken voor verschillende toffe klanten. Hierbij kies jij zelf de beste aanpak voor een technische uitdaging of uitdagende user story. Samen met de klant en jouw Agile team ga je werken aan uitdagende en vooruitstrevende projecten waarbij de behoefte van de eindgebruiker centraal staat. Om te beginnen kijk je waar deze behoefte ligt om vervolgens samen met jouw multidisciplinaire team en de klant tot een concept te komen. Dat concept ga je volgens stap voor stap uitwerken en prototypen en doorontwikkelen tot een serieuze mobile app. Naast werken in de beste tools van Microsoft, Apple en Google, de terminal of Slack neem jij ook de GitHub pull requests door van collega’s, keur je deze goed en/of voorzie je deze van suggesties. En als je zelf vast loopt of even wil sparren, dan vraag je een teamgenoot om hulp.

Hoe ziet jouw dag eruit?
 • Ergens tussen 8:30 en 9:30 kom jij binnen en pak je een kop koffie en je sluit alles aan
 • 9:30 een van apps waar jij aan hebt gebouwd gaat de App Store of Play Store in: Life Is Life van Opus galmt door het gebouw.
 • 10:00 standup met jouw team.
 • 10:10 Nieuwe koffie halen voor heel het team.
 • 10:00 overleg met jouw team en een klant: wat wordt het doel van de volgende release en welke userstories denken we daarin op te kunnen pakken?
 • Overleg met de klant: wat gaan we de de komende tijd aanpakken?
 • 10:30 tijd om te programmeren!
 • 12:00 lunchtijd met verse streekproducten, rennen!
 • Afhankelijk van het weer: wandelen, buiten voetballen, binnen voetballen (Potje Fifa of tafelvoetbal) of ‘hangen’ in de Freshheads tuin.
 • 13:00 programmeren, testen, programmeren, repeat!
 • 15:00 middagdip: je start een bamicall.
 • 16:30 bamischijf eten met mede-bami-lovers (ook als je geen bami eet kun je meegenieten van de geur).
 • Weer genoeg energie voor laatste uurtjes programmeren ????.
 • 18:00 naar huis of voor de echte fanatiekeling: met een aantal collega's naar meetup om extra kennis te vergaren (en om bier te drinken).

lees meer

Functie-eisen Wat ga jij leren?

Bij Freshheads ga je veel leren en nog belangrijker, blijf je leren. Of je nu junior, medior of senior bent. Je gaat leren hoe het is om de meest vette en kwalitatief hoogstaande native mobile apps te bouwen met Xamarin voor Android en iOS. Hierbij leer je gebruikt te maken van de reactive programmeermethode middels Reactive Extensions en ReactiveUI. En ontwikkel je mee aan open source projecten die Freshheads actief ondersteunt. Je gaat daarnaast leren om zoveel mogelijk code op een MVVM manier te delen tussen de verschillende mobile platformen en de Reactive programmeermethode toe te passen om zo responsive en dynamisch mogelijke apps te bouwen. Ook ga je jezelf uitdagen en leren om het maximale uit het platform te halen met betreft tot nieuwe technologieën.
Daarnaast leer je hoe het is om met klanten samen te werken en bij te dragen aan creatieve sessies. Je leert hoe het is om in een vast multidisciplinair team te werken, waarbij je samen blijft ‘tunen’ aan de werkwijze, technische aanpak en teamcultuur. Én is er natuurlijk ook ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ambities. Je beschikt daarvoor over persoonlijk ontwikkelbudget en de vrijheid om te experimenteren met nieuwe technieken.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een digitaal bureau en wij versnellen digitale innovatie. Samen met onze opdrachtgevers ontdekken, realiseren en verzilveren we kansen. Met onze bewezen aanpak en op elkaar ingespeelde, multidisciplinaire teams bouwen we aan digitale platformen en diensten.

Wij zijn makers en zijn niet bang om te falen, integendeel zelfs. We nemen de ruimte om te experimenteren en te leren. We zijn een open organisatie, zonder hiërarchie. Werkplezier en de kwaliteit van ons werk staat voorop. We houden van bier en zijn gek op bamischijven. We mogen ons al twee jaar op een rij curling kampioen van Tilburg noemen en besparen niet op een feestje. Samen met onze opdrachtgevers werken we keihard aan, zoals wij het zeggen, ‘Award-winning-shit’. En dat lukt heel aardig, al zeggen we ‘t zelf!

Samen met de klant vormen de heads één team, met één missie. We geloven namelijk in de kracht van op elkaar ingespeelde teams. Onze teams kennen elkaar door en door en werken in veel gevallen al jaren met elkaar samen. Dat zorgt ervoor dat we vanaf dag één kunnen knallen. Wil jij ook knallen en onderdeel worden van een écht team? Dan zoeken we jou!

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Mobile Developer
Score: 7.6
Stemmen: 44

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Tilburg