Vacature Systeembeheerder/ technisch ICT specialist bij YourICT in Gelderland (Kesteren)

Kesteren

YourICT
  • YourICT Bedrijfsprofiel
  • MBO niveau 4 of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Ben jij op zoek naar een interessante en veelzijdige ICT functie binnen een succesvolle organisatie, met goede begeleiding, ervaren collega’s en voldoende aandacht? Dit doe je bij voorkeur ook nog eens bij een gedreven en no-nonsense ICT dienstverlener in hartje Betuwe (Kesteren). Aangenaam, wij zijn YourICT en ben jij misschien onze nieuwe collega?!
 
Wat ga je doen?
Als onze nieuwe collega ben je verantwoordelijk voor het beantwoorden en oplossen van klantvragen met betrekking tot netwerkcomponenten, hardware, Office 365, applicaties en alle andere diensten die wij aanbieden. Je beantwoordt vraagstukken direct via de servicedesk of gaat dieper in op vragen door met de klant op locatie in overleg te gaan.
Verder houdt je je bezig met het up-to-date houden van diensten, uitvoeren van controles en het maken van back up’s
 

Werken bij YourICT
Wij zijn het warme bad. Voor jou en voor onze klanten. Want onze klanten zien we als ‘familie’. Net als onze collega’s. Een hecht team van 12 professionals waar we goed voor zorgen. Latte macchiato op je werkplek, dagelijks vers fruit, lekkere lunch en een echte lounge om te ontspannen na al dat harde werken. Want hard werken doen we ook, om iedere dag een beetje beter te worden, maar bovenal om de betrouwbaarheid en veiligheid van het bedrijfsproces van onze klanten te waarborgen. En daar hebben wij jou voor nodig!
 
Ben je enthousiast en wil je reageren? Of wil je toch wat meer informatie? Stuur dan een mail naar [email protected] of bel met 0317-750050.

lees meer

Functie-eisen Wie ben jij?
Jij bent een nuchtere ICT specialist met een aantal jaar werkervaring. Jij denkt in oplossingen en zoekt continu naar vernieuwing en verbetering. Je communiceert makkelijk en naast je werkzaamheden op de servicedesk, ga je dan ook regelmatig naar de klant toe.
Je hebt bij voorkeur ruime ervaring met Windows Server, Office 365, Hyper V, werken in de cloud en back ups.
Verder ben je fulltime beschikbaar, in bezit van rijbewijs B en bij voorkeur woonachtig in een straal van 25 km rondom Kesteren.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Overige info  
Wat hebben wij jou te bieden?
Wij zorgen dat alle randvoorwaarden top zijn, zodat jij je werk goed kan doen. Wat wij het allerbelangrijkst vinden is dat we bij elkaar passen en jij dagelijks met veel plezier je werk doet. Wij zorgen uiteraard voor mooie en afwisselende opdrachten en mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.
Wat bieden we nog meer:
·      Informele en professionele werkomgeving;
·      Marktconform en goed salaris;
·      Volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen;
·      Telefoon, laptop en auto van de zaak (indien nodig);

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij stellen ons aan u voor als een enthousiaste, no-nonsense organisatie die zich richt op leveren, implementeren, beveiligen en beheren.
Wij zijn gespecialiseerd in innovatieve ICT oplossingen met toegevoegde waarde en bieden 24/7 ondersteuning.

Onze focus ligt op:
- Systeem- en netwerkbeheer
- ICT beveiliging
- Cloud toepassingen
- VoIP
Door onze brede kennis en ervaring in diverse branches zijn we een full-service IT organisatie. Zo hebben we een speciaal ‘Quick Respons Team' (QRT). Dit team staat curatoren bij tijdens faillissementen en voorziet hen snel en accuraat van data. Verder hebben we kennis van diverse notariële software en accountancy pakketten. Wij denken graag op ondernemersniveau mee met de klant.

Maar we houden ons ook bezig met:
Leveren van hard- en software, SPLA, Microsoft Azure, hosting, business continuity, zakelijk mobiel, Office 365, managed diensten, 24/7 helpdesk, Hosted Exchange, internetlijnen, etc.

YourICT heeft een hecht team van enthousiaste collega's die op een informele, professionele wijze samenwerkt.

Voor meer informatie zijn wij bereikbaar op telefoonnummers 0345 - 622 223 of 0488 - 745 050

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures 2e lijns IT Support Engineer in Kesteren Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Kesteren