Vacature Technisch Cloud Consultant Junior bij Crystal ICT - Rijswijk (ZH)

Rijswijk (ZH)

Crystal ICT
  • Crystal ICT
  • MBO niveau 4 of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Ben jij nu werkzaam als beheerder, zou je liever meerdere omgevingen zien én ben je klaar voor de volgende stap naar consultant? Crystal ICT kan je hierin ondersteunen door je mee te laten draaien in grote migratie projecten en te voorzien van een persoonlijk opleidingsplan!

Crystal ICT staat aan de vooravond van een groot aantal migraties in complexe en bedrijfskritische omgevingen. Wij verzorgen al ruim 10 jaar het ICT beheer voor diverse klanten met een team van ruim 50 enthousiaste en ervaren collega’s. Onze klanten zijn voor een belangrijk deel grote zorginstellingen met 500 tot 3000 werkplekken waar we het beheer op locatie uitvoeren. We werken met bewezen en gangbare technologieën. Je kan hierbij onder meer denken aan Microsoft Azure, Office 365, VMware, Citrix, RES. Naast beheer voeren we ook projecten uit het op gebied van systeem infrastructuur, networking & connectivity.

Wat ga je doen?

Je gaat meedraaien in één van onze projectteams en samenwerken met collega’s waar je veel van kan leren. Een groot aantal projecten staan in het teken van digitale werkplek implementatie trajecten in de zorg. Je gaat je daarbij bezig houden met het ontwerpen, implementeren en migreren van onze klanten naar een, op Microsoft gebaseerde, Cloud werkplek. Hierbij zet jij je kennis van virtualisatie, storage en netwerkinfrastructuur in, echter zal je bovenal verder ontwikkelen. Je bent met het team, het technische aanspreekpunt voor de klant en voorziet hen tijdens de transitie naar de Cloud van advies en ondersteuning. Het documenteren en overdragen van de nieuwe Cloud omgeving van de klant aan het beheerteam valt ook onder de verantwoordelijkheid van je team. Je werkt samen met dit team van gepassioneerde technisch project consultants, systeembeheerders en servicedeskmedewerkers van Crystal ICT. Kortom, een uitdagende functie met afwisseling tussen verschillende opdrachten en opdrachtgevers.
 

lees meer

Functie-eisen Wat neem je mee?
• Een afgeronde ICT MBO niv 4 opleiding, dan wel een door aantoonbare (project-)ervaring verkregen MBO niveau
• Enkele jaren ervaring als beheerder in complexe Microsoft omgevingen
• Relevante certificering
• Kennis van minimaal twee van de volgende technieken; Citrix Xenapp en XenDesktop, Microsoft Remote Desktop Services, Microsoft Office 365, Microsoft Azure, Microsoft Exchange of VMware vsphere.
• Een B-rijbewijs

Waarom wij jou willen?
• Je hebt het vermogen om bedrijfsprocessen en ingewikkelde vraagstukken te doorgronden
• Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent servicegericht
• Je hebt passie voor kwaliteit en bent resultaatgericht
• Je kunt schakelen op verschillende niveaus bij de klant
• Je bent een kei in werken in projecten en het halen van deadlines
• Je hebt een analytisch vermogen en een proactieve instelling
• Je bent een teamspeler
• Je houdt ervan jezelf te blijven ontwikkelen
 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Werken bij Crystal ICT is enerzijds werken aan het bouwen van innovatieve oplossingen voor tevreden klanten en anderzijds werken aan je eigen ontwikkeling. Je neem je deel aan projecten waar je je huidige kennis in de praktijk kunt brengen en je van grote toegevoegde waarde wordt voor onze klanten. Daarnaast stemmen wij een persoonlijk opleidingsplan met je af, wat borg staat voor je voortdurende verdere ontwikkeling.

We bieden je een goed salaris en een prima pensioenregeling. Uiteraard een bedrijfsauto, laptop en telefoon. Omdat wij weten dat je ook nog een leven buiten Crystal ICT hebt, zorgen wij voor een goede werk-privé balans en werk je niet structureel over. Onze personeelsvereniging trakteert jou en je gezin op een jaarlijks bedrijfsweekend weg en een mooi eindejaarsfeest. Kortom: Een plek tussen de beste IT-professionals binnen een jonge dynamische organisatie waar ruimte is voor aandacht voor elkaar, werkplezier en persoonlijke ontwikkeling!
 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Bij Crystal ICT zien wij elke dag opnieuw wat ICT kan betekenen in de zorg. Wij geloven dat betekenisvolle ICT medewerkers en cliënten kan helpen om te zijn wie ze willen zijn en te doen wat ze willen doen. Dat is waar onze 50 enthousiaste IT-professionals al ruim 10 jaar voor staan. Voor onze relaties in de zorg, bij goede doelen en commerciële organisaties nemen wij de regie over alles wat met ICT te maken heeft. Zodat onze klanten zich kunnen focussen op goede zorg en dienstverlening. Vanuit oprechte betrokkenheid, partnerschap en de drive om mensen te helpen geven wij betekenis aan ICT in organisaties.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Technisch Consultant in Rijswijk (ZH) Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Rijswijk (ZH)