Vacature Cloud Consultant bij Crystal ICT - Rijswijk (ZH)

Rijswijk (ZH)

Crystal ICT
 • Crystal ICT
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Ben jij een ervaren Cloud consultant en wil je meebouwen aan de “Modern Work Place” voor onze klanten? Dan is dit een interessante vacature voor je!

De virtuele wolk waar we al onze data bewaren is de toekomst, maar ook het heden. Steeds meer bedrijven bieden hun werknemers de mogelijkheid om toegang te krijgen tot de meest recente bestanden vanaf elke locatie. Daarom zijn wij hard opzoek naar ervaren Cloud consultant die ons team komt versterken, iemand met ervaring in het voor klanten bouwen van de zogenoemde “Modern Work Place”!

Als Cloud consultant ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, bouwen en migreren van diverse Microsoft (bedrijfs-) omgevingen die de transitie naar de Cloud maken. Hierbij zet jij je ruime kennis van virtualisatie, storage en netwerkinfrastructuur in. Je bent aanspreekpunt voor de klant en geeft adviezen en ondersteuning gedurende de hele transitie. Ook ben je verantwoordelijk voor het documenteren en overdragen van de nieuwe omgeving aan het beheerteam.

lees meer

Functie-eisen Wij zijn op zoek naar een Cloud consultant met ervaring met cloud based oplossingen in een soortgelijke functie. Je laat je niet uit het veld slaan door ingewikkelde vraagstukken en je bedenkt hier innovatieve oplossingen voor.

Kortom, je:
 • Hebt een ICT MBO 4 of HBO-diploma op zak, dan wel aantoonbare projectervaring
 • Je beschikt over relevante certificeringen
 • Hebt kennis van minstens twee van de volgende technieken; Citrix Xenapp en XenDesktop, Microsoft Remote Desktop Services, Microsoft Office 365, Microsoft Azure, Microsoft Exchange of VMware vsphere.
 • Houdt ervan jezelf te blijven ontwikkelen
 • Hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent servicegericht
 • Kan goed omgaan met het halen van project deadlines
 • Bent in het bezit van een rijbewijs

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Met zo’n 50 enthousiaste IT-professionals verzorgen we voor diverse loyale relaties in de zorg, goede doelen organisaties en enkele commerciële organisaties het ICT-beheer en innovatieve projecten. Projecten ter vervanging van volledige netwerkinfrastructuren en transitie naar de cloud, maken hier onderdeel van uit. Wij zijn een proactieve organisatie, altijd in beweging en voortdurend bezig met het initiëren van verbeteringen, waarbij gelijktijdig de beschikbaarheid van de ICT omgeving en een klantgerichte dienstverlening gegarandeerd worden. Als hecht team ontzorgen wij onze relaties op het gebied van ICT en werken wij nauw met hen samen aan voortdurende innovatie.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Goed salaris.
Overige info Wat kun je van ons verwachten?
Werken bij Crystal ICT is enerzijds werken aan het bouwen van innovatieve oplossingen voor tevreden klanten en anderzijds werken aan je eigen carrière ontwikkeling. Door de werkervaring die je al hebt, verder in uitdagende projecten opdoet en het behalen van certificaten, gaan wij je helpen je verder te ontwikkelen. Samen met de andere collega’s van Crystal ICT neem je deel aan projecten bij verschillende klanten om daar als consultant aan de slag te gaan. Projecten waar je je huidige kennis in de praktijk kunt brengen en je van grote toegevoegde waarde wordt voor het projectteam en onze klanten. Daarnaast stemmen wij een persoonlijk opleidingsplan met je af, wat borg staat voor je voortdurende verdere ontwikkeling.

We bieden je een goed salaris, bedrijfsauto en een prima pensioenregeling omdat je waardevol voor ons bent! Omdat wij weten dat je ook nog een leven buiten Crystal ICT hebt, zorgen wij voor een goede werk-privé balans en werk je niet structureel over. Onze personeelsvereniging trakteert jou en je gezin op een jaarlijks bedrijfsweekend weg en een mooi eindejaarsfeest. Kortom: Een plek tussen de beste IT-professionals binnen een jonge dynamische organisatie waar ruimte is voor aandacht voor elkaar, werkplezier en persoonlijke ontwikkeling!

lees meer

Contactpersoon Mevr. Gloria da Silva
+31615074217
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Cloud Consultant in Rijswijk (ZH) Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Rijswijk (ZH)