user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Support Engineer met administratieve taken in Zoetermeer

ICT Support
LECTIO Recruitment
 • LECTIO Recruitment
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Functieomschrijving Spreekt het je aan om in een internationale organisatie te werken, dan is deze vacature interessant voor je! 

Voor een internationale organisatie in Zoetermeer zijn wij op zoek naar een Support Engineer met relevante werkervaring en uitstekende beheersing van de nederlandse en engels taal.  

Als Support Engineer ben je verantwoordelijk voor het beantwoorden van de helpdesk telefoon en het beantwoorden van vragen die per mail worden gesteld. Je zorgt voor een goede registratie van alle calls. En je biedt ondersteuning aan de helpdesk coordinator en de network en system engineers, je installeert bijvoorbeeld PC's op de werkplakken. Naast de ICT werkzaamheden verricht je tevens een aantal administratieve werkzaamheden voor de afdeling. Denk hierbij aan het aanmaken van inkooporders, het bijhouden van de databbase van de geinstalleerde PC's. Beheer van de mobiele telefoons enz. 

lees meer

Functie-eisen
 • MBO Informatica niveau 4 of hoger 
 • Minimaal 1-2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie 
 • Uitstekende beheersing zowel mondeling als schriftelijk van de nederlandse en engelse taal 
 • Ervaring met het uitvoeren van administratieve werkzaamheden 
 • Woonachtig in de regio

lees meer

Bedrijfsomschrijving LECTIO Recruitment is opgericht in 2001.

Wij bemiddelen ICT professionals naar vaste en tijdelijke banen bij diverse interessante opdrachtgevers in de Randstad en zijn gespecialiseerd in de bemiddeling van ICT professionals in de zorg.

Ons klantenbestand is zeer gevarieerd, van klein tot groot, van ICT organisatie tot (semi) overheid instanties. Met het merendeel van onze klanten doen wij al vele jaren zaken. Wij zijn daardoor goed op de hoogte van hun wensen en de ontwikkelingen.

Onze werkwijze is open en persoonlijk. Omdat wij de ICT markt goed kennen in combinatie met ons sterk regionale netwerk kunnen wij je uitstekend adviseren over de mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Kortom wij ontvangen graag je CV en informeren je graag verder.

Met vriendelijke groet,

LECTIO Recruitment
Postbus 97770
2509 GD Den Haag
Noordeinde 33
2514 GC Den Haag
E-mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.
www.lectio.nl

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Support Engineer met administratieve taken in Zoetermeer
Score: 8.7
Stemmen: 26

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Zoetermeer