Vacature Applicatie Specialist Testing - Eindhoven

Eindhoven

MAG45
 • MAG45
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Organisatie
MAG45 is een van de toonaangevende industriële integrators in Europa. Als industriële integrator beheren wij in opdracht van onze klanten de supply chain, inclusief inkoop, voor MRO (Maintenance, Repair & Operation) en BOM (Bill of Material) producten. Inmiddels hebben wij als een van de pioniers op het gebied van geïntegreerde levering een succesvol en internationaal track record opgebouwd bij bekende multinationals in de medische, hightech-, farmaceutische-, FMCG- en elektronica-industrie. Onze historie gaat terug naar 1948. Inmiddels zijn we met meer dan 200 medewerkers actief in 11 landen wereldwijd. Sinds 2016 zijn we een volwaardige dochter van de Deense beursgenoteerde Solar Group. Om de reeds ingezette vernieuwing te kunnen faciliteren bevindt de afdeling IT zich op technisch en procedureel vlak midden in een professionaliseringsfase. 

Ter uitbreiding van het team van 6 personen zijn wij voor op ons hoofdkantoor in Eindhoven op zoek naar een

Applicatie Specialist Testing

Over de functie van Applicatie Specialist Testing
In deze functie ben je uiteindelijk verantwoordelijk voor een betere bedrijfsvoering en tevreden gebruikers van het applicatielandschap van MAG45. Je bent verantwoordelijk voor het testen van nieuwe applicaties of onderdelen daarvan op juiste werking conform de gestelde specificaties en de transitie daarvan via testomgevingen naar acceptatie en productie. Tevens draag je bij aan het verbeteren van bestaande applicaties en het technisch applicatie beheer daarvan. Als Applicatie Specialist Testing ben je betrokken bij het uitvoeren van manueel en geautomatiseerd test cases, evalueer je dat de product codes juist vertaald worden naar specificaties en voer je deze ook zelfstandig uit. 

Verder houd je je bezig met het opstellen en onderhouden van werkprocedures, richtlijnen en handleidingen. Je voert periodiek postimplementatie testen en analyses uit. Je werkt nauw samen met de collega Applicatie Specialisten en de IT Services Delivery Manager. Je rapporteert aan de IT Manager. 

lees meer

Functie-eisen We zijn op zoek naar een applicatie specialist Testing die handig weet te schakelen tussen business en techniek. Kijk hier of je voldoet aan het gevraagde profiel:
 • Een afgeronde en relevante opleiding op HBO niveau
 • Minimaal twee jaar ervaring met software testing, -ontwikkeling in bijvoorbeeld een internationale service- of handelsorganisatie of e-commerce omgeving als bijvoorbeeld Quality Assurance Tester.
 • Je hebt aantoonbare ervaring met project management en QA methodology,
 • Kennis van een test management software , bijvoorbeeld Tmap® en SQL
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Als persoon ben je te beschrijven als zelfstandig, proactief en ondernemend;
 • Fulltime beschikbaar en woonachting op een redelijke afstand van Eindhoven

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Overige info Je komt terecht in een financieel gezonde organisatie met een onderscheidende propositie. Een internationaal speelveld met leveranciers en collega’s over de hele wereld. Je kan bij ons een bijdrage komen leveren aan de verdere professionalisering van de organisatie. Je kan het verschil komen maken. De sfeer op de afdeling is zonder meer goed te noemen. Men is open en informeel waarbij er ruimte is voor humor. Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een 13e maand, met 28 vakantiedagen en 8 ATV dagen, je hebt de mogelijkheid om dagen bij te kopen. We hanteren flexibele werktijden waardoor je privé werk balans optimaal is. We bieden je in eerste instantie een jaarcontract wat bij wederzijds goedvinden wordt omgezet in een contract voor onbepaalde tijd. 

Solliciteren op de functie van Applicatie Specialist Testing
Solliciteer via de sollicitatiebutton en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Zien we voldoende raakvlakken, dan nodigen we je graag uit voor een nadere kennismaking. Heb je eerst nog vragen over deze functie of de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Deniz Akman, HR Business Partner via 06 –51043928. 

Een assessment zal onderdeel uitmaken van de procedure. Wij zullen als onderdeel van de procedure enige referenties kunnen verifiëren. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Trefwoorden: Applicatie Specialist, Test Specialist, Tester, Software Tester, Software Ontwikkeling, Software Ontwikkelaar, Test Management Software, HBO, IT, ICT, vacature Eindhoven

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Applicatie Tester in Eindhoven Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Eindhoven