Vacature Informatieadviseur - Hilversum

Hilversum

Brandweer Gooi en Vechtstreek
  • Brandweer Gooi en Vechtstreek
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Brandweer Gooi en Vechtstreek heeft meerdere (2) vacatures voor de functie van

Informatieadviseur

één adviseur met de focus op geo-informatie en het veiligheidsdomein (fulltime)
en één adviseur met de focus op datamanagement en bedrijfsvoering (fulltime)
 
Wie zoeken we?
Wij zoeken een adviseur die de verbinding legt tussen de business en ICT en helpt de wensen van de afdelingen op gebied van informatievoorziening te realiseren binnen de kaders van ons informatiebeleid. Jij bent het aanspreekpunt in beide regio’s van de warme organisatie (Brandweerzorg en Veiligheidsbureau) met kennis en/of affiniteit met geo-informatie of van de koude organisatie (bedrijfsvoering) met kennis en/of affiniteit met datamanagement/data-analyse. Je helpt de informatievoorziening naar een hoger niveau te brengen door middel van implementatie van informatievoorzieningen en projectmanagement van multidisciplinaire (informatie-)projecten.

Wie zijn wij?
Brandweer Gooi en Vechtstreek is een dynamische organisatie met een informele werksfeer. We maken onderdeel uit van de Veiligheidsregio Gooi en Vechtstreek waarin we samenwerken met de Veiligheidsregio Flevoland, de geneeskundige hulpverleningsorganisatie in de regio (GHOR), de politie, het Openbaar Ministerie en gemeenten. Bij Brandweer Gooi en Vechtstreek werken - als vrijwilliger en als beroeps - ruim vijfhonderd mensen en het korps omvat 13 brandweerposten in 7 gemeenten.

lees meer

Functie-eisen Jij bent een krachtig en (organisatie) sensitief persoon die de behoefte van de organisatie kan vertalen, gevoeligheden kan signaleren en bijdraagt aan oplossingsrichtingen. Je weet mensen te motiveren en in beweging te krijgen. Je bent gewend om in een complexe politiek-bestuurlijke omgeving met tegenstrijdige belangen te werken. Met een proactieve houding signaleer je behoeften en vertaalt dit naar concrete acties. Je hebt een analytisch inzicht en vindt het fijn om zelfstandig, maar zeker ook in teamverband te werken. Jouw werk- en denkniveau is van het niveau dat je kennis hebt van alle facetten van informatiemanagement. Je hebt bij voorkeur een afgeronde HBO opleiding, richting Informatiedienstverlening en -Management (IDM), Business IT & Management, Bedrijfskundige Informatica of vergelijkbaar en minstens twee jaar relevante werkervaring als projectleider en adviseur binnen het vakgebied van informatiemanagement. Vertrouwd zijn met het veiligheidsdomein in algemene zin en specifiek de brandweerorganisatie is een pré. Je bent nieuwsgierig, leert de organisatie daarom snel kennen en ziet verbanden. Hiermee ben je in staat om afdeling overstijgende oplossingen te bedenken en uit te voeren. Je bent in staat om flexibel met je gedragsstijl om te gaan of je invalshoek bij te stellen om het gewenste doel te bereiken. Je bent een klantgerichte adviseur die streeft naar win-win situaties en die informerend is over de eigen dienstverlening. Je kunt het gezamenlijk belang voor laten gaan voor je eigen belang.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info Je komt te werken in een klein team. Afhankelijk van je ervaring en opleiding bieden we een salaris in schaal 10 (maximaal € 4.494,- bruto per maand, aanloopschaal 9) op basis van een 36-urige werkweek, exclusief Individueel Keuze Budget (o.a. vakantiegeld en eindejaarsuitkering). Het gaat om een tijdelijke aanstelling voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Je hoofdstandplaats is Hilversum.

Solliciteren op de functie van Informatie Adviseur
Stuur dan je motivatiebrief en cv voor 20 januari 2021 in via onze sollicitatiepagina door te klikken op de solliciteerbutton. We werven tegelijkertijd in- en extern. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten de voorkeur.

Meer informatie
Wil je meer informatie over de functie:
Debbie Breems, Strategisch Informatieadviseur, 06 - 832 839 23, [email protected]

Voor meer vragen over de procedure:
Ad van der Lugt, Adviseur Organisatieontwikkeling & HR, 06 - 120 81462
[email protected]

Procedure
Gesprekken vinden plaats op 25 januari 2021 (koude organisatie) en op 28 januari 2021 (warme organisatie).

Een assessment kan deel uitmaken van het selectieproces.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Informatieadviseur, Informatiemanagement, Informatiedienstverlening, Business IT, Bedrijfskundig Informatica

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Informatie Adviseur in Hilversum Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Hilversum