Vacature Software engineer - Son en Breugel

Son en Breugel

IT & Care Son
 • IT & Care Son
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving IT & Care heeft voor haar locatie in Son een vacature voor een

Software Engineer
32 tot 40 uur

Als software engineer bij IT&Care sta je de komende jaren midden in een hele mooie uitdaging: het vernieuwen van bijna al onze softwareoplossingen. Oplossingen waar onze eigen (medische) professionals hun werk beter mee kunnen doen. En waarmee we ruim 65.000 werkgevers en 1,5 miljoen werkenden ondersteunen om gezond, gemotiveerd en competent te werken. Een fikse puzzel waarin jij veel kunt betekenen én veel kunt leren.

Hoe ga je meer betekenen als software engineer bij IT&Care
Bij IT&Care ontwikkelen we in eigen beheer softwareoplossingen voor de (medische) professionals van HumanTotalCare en voor ruim 65.000 werkgevers en 1,5 miljoen werkenden die we onder contract hebben. Een wereld die doorlopend verandert en steeds om nieuwe oplossingen vraagt. We zijn dan ook bezig om ons huidige software landschap volledig te vervangen. Denk aan nieuwe, state-of-the-art oplossingen voor verzuimregistratie, maar ook voor het gezond, competent en gemotiveerd houden van werknemers. Zoals risico-inventarisatie- en –evaluatie software.

Als software engineer sta je midden in deze verandering en ontwikkel je nieuwe software volgens de meest moderne technieken.

Met wie ga je meer betekenen in Son?
Je komt terecht in een divers team van ontwikkelaars. Een leuke combinatie van mannen en vrouwen met verschillende nationaliteiten. Jullie werken samen in een open, veilige sfeer, met een agile mindset en de drive om continu te verbeteren. In één van de scrumteams ga je aan de slag met software ontwikkeling, waarbij je samenwerkt met software engineers, requirement engineers, productowners, productmanagers, software architecten, gebruikers en acceptatietesters.

Wat is écht leuk aan deze baan
 • Eigenlijk vernieuwen we de komende jaren álle software die we hebben, volgens de meest moderne methodieken. Een grote verandering die niet alleen van waarde is voor de ruim 1700 collega's van HumanTotalCare, maar ook voor 1,5 miljoen gebruikers bij de eindklant. Over #meerbetekenen gesproken…
 • Je komt terecht in een team met een aantal goede technical leads en goede engineers. Jullie kunnen je aan elkaar optrekken.
Is er ook iets minder leuk
Eerlijk en open, dat zijn we graag. We zijn veel aan het verbeteren en veranderen en je komt niet in een gespreid bedje terecht.

lees meer

Functie-eisen Met jouw stevige kennis van agile ontwikkelingsprincipes en –praktijken sta jij je mannetje/vrouwtje en kun je wel tegen een beetje veranderchaos. Snel schakelen is voor jou geen issue, zelfstandig werken net zo min. Ieder software ontwikkelvraagstuk dat je aanpakt, bekijk je met een scherpe analytische blik. Knelpunten ontgaan je niet snel en je weet er meestal een goede oplossing tegenover te zetten.

Lukt het een keer niet? Dan ga je bij anderen te rade of je duikt zelf ‘de boeken' in. Hoe meer je leert, leuker het voor jou is. Verder vragen we:
 • een hbo-diploma Informatica;
 • 3 - 5 jaar werkervaring;
 • kennis van de Microsoft-technologieën ASP, C#, .Net Framework 4, Visual Studio 2015, MVC en SQL;
 • ervaring met domeingedreven ontwikkeling en vormen van geautomatiseerd software testen;
 • ervaring met gedistribueerde applicaties en principes, continuous delivery en scrum.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info IT&Care is onderdeel van HumanTotalCare. De merken van HumanTotalCare – met in totaal 1500 collega's – hebben één gezamenlijk doel voor ogen: een gezond, gemotiveerd en competent werkend Nederland. Die missie dragen wij intern natuurlijk ook uit. Het team waar je in terecht komt kenmerkt zich als innovatief en analytisch. En verder:
 • Een salaris tussen de € 4100,- en € 5200,- per maand (o.b.v. fulltime) afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband, goede pensioenregeling en 25 vakantiedagen (plus de mogelijkheid om bij te kopen). Plus een laptop, mobiele telefoon en goede reiskostenvergoeding.
 • Een leven lang leren en volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, onder andere door training en opleiding.
 • Aandacht voor preventie en vitaliteit in je werk richting klanten, maar vooral ook vanuit onze organisatie richting jou. We zijn trots op ons vitaliteits- en ontwikkelprogramma waar alle 1800 collega's gebruik van maken.
Je sollicitatie
Wil jij #meerbetekenen voor werkend Nederland? We zien je sollicitatie graag tegemoet via onze sollicitatiepagina door te klikken op de solliciteerbutton.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Engineer, Software Engineer, IT Engineer, ICT, Informatica, Applicatie Engineer, Application Engineer, Software Tester

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Software Engineer in Son en Breugel
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Son en Breugel