Vacature Systeembeheerder - Vlissingen

Vlissingen

Gemeente Vlissingen
 • Gemeente Vlissingen
 • HBO of hoger
 • Senior niveau
 • Vast contract
 • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Systeembeheerder

Jij zorgt ervoor dat 1200 collega’s zonder problemen hun werk kunnen uitvoeren.
Het team van de I&A Samenwerking levert met 24 mensen diensten aan de 1200 gebruikers van de gemeente Middelburg en gemeente Vlissingen, Orionis Walcheren en Stichting Veiligheidshuis Zeeland. We willen ons team versterken en zijn daarom op zoek naar een ervaren fulltime systeembeheerder.

Wat ga je doen
Elke dag is anders en vol actie. Gelukkig voel jij je als een vis in het water in onze complexe ICT-omgeving. Je staat altijd klaar om te helpen en schrikt niet van ad-hoc optredens. Met jouw ICT-kennis en ervaring help jij gebruikers van onze diensten bij diverse vragen en uitdagingen. Dat is waar jij die adrenalinekick van krijgt. Je werk bestaat uit het technisch beheren van onze Citrix farm, servers, de back-up, het afhandelen van tweede- en derdelijns problemen en het gecontroleerd doorvoeren van wijzigingen. Daarnaast neem je deel in projecten om nieuwe wensen voor de klantorganisaties voor te bereiden en door te voeren. Communiceren met collega's, klanten en leveranciers hoort daar ook bij. Met jouw communicatievaardigheden vul jij die rol moeiteloos in.

lees meer

Functie-eisen
 • Je bent een ervaren serverbeheerder met aantoonbaar HBO werk- en denkniveau en minimaal 5 jaar ervaring met soortgelijke werkzaamheden;
 • Je hebt kennis van en ervaring met het opzetten, beheren en onderhouden van Citrix infrastructuur;
 • Je hebt kennis van en ervaring met het opzetten, beheren en onderhouden van Windows, Linux (Centos), Exchange-cluster;
 • Je hebt kennis van en ervaring met het beheren van een back-up omgeving;
 • Je hebt bij voorkeur kennis van informatiebeveiliging (BIO);
 • Je hebt bij voorkeur kennis van Twin datacenter architectuur, Sharepoint en Ivanti (RES) Software;
 • Je bent doortastend, proactief, je hebt een no-nonsense houding en je ziet de veranderde rol van IT als een uitdaging.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info "We heten je van harte welkom in ons enthousiaste en hardwerkende team. Bereid je voor op een informele, gezellige sfeer waar we met een flinke dosis humor met elkaar samenwerken. Je krijgt bij ons volop kansen om je vakmanschap in te zetten en uit te bouwen." Team I&A Samenwerking.

Wat bieden wij
Wij bieden een salaris van maximaal € 4.048 bruto per maand (functieschaal 9, salaristabel van 1 oktober 2020) bij een 36-urige werkweek. Op termijn is een salaris van maximaal €4.495 bruto per maand in de uitloopschaal bereikbaar op basis van goed functioneren. Daarnaast bouw je een Individueel Keuze Budget op van 17,05%. Dit kun je inzetten voor extra salaris, meer vrije tijd of een fiets. Je werktijden deel je zelf in en ook voor je persoonlijke ontwikkeling doe je zelf voorstellen. Een reiskostenvergoeding hoort ook bij de voorwaarden. We bieden je een tijdelijk dienstverband voor één jaar. Na dit jaar kan het contract bij goed functioneren worden omgezet in een vast dienstverband. We werken op dit moment voornamelijk thuis in verband met coronamaatregelen.

Actie
Geef je carrière een Vlissingse vlucht en solliciteer vóór 18 december 2020 via onze sollicitatiepagina door te klikken op de solliciteerbutton. Wil je graag meer weten over deze functie, dan kun je contact opnemen met de Pim Geluk, teamleider (telefoonnummer 0118-487361, [email protected]).

Planning
De gesprekken vinden plaats op donderdag 7 januari 2021. Handig om alvast rekening mee te houden in je agenda. De gesprekken zullen (voor een deel) online plaats vinden.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Systeembeheerder in Vlissingen
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Vlissingen