Vacature Systeembeheerder / ICT- specialist - Nijkerk

Nijkerk

Gemeente Nijkerk
 • Gemeente Nijkerk
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Inwoners, ondernemers, maatschappelijke instellingen en gemeente, samen zijn we Nijkerk, een dynamische gemeente met 43.000 inwoners. Als gemeentelijke organisatie faciliteren wij initiatieven van de samenleving en zoeken de samenwerking. Onze organisatie bestaat uit slagvaardige teams die plaats en tijd onafhankelijk werken. Werk je bij ons, dan ben je een zelfstandige, ondernemende en flexibele professional.

Het team Informatisering bestaat onder andere uit functioneel en technisch beheer, servicedesk, beleid en advies. We werken nauw samen om de hele organisatie goed en efficiënt te ondersteunen met digitale middelen. Het team Informatisering is in ontwikkeling, zowel lokaal binnen de organisatie van Nijkerk als binnen een verregaand samenwerkingsverband tussen vier gemeenten: Bunschoten, Leusden, Nijkerk en Putten (BLNP). In deze complexe omgeving zijn wij op zoek naar een:

Ervaren, allround Systeembeheerder/ ICT-specialist m/v
36 uur/ 1,0 fte

Wat ga je doen?
Als ervaren systeembeheerder ondersteun je de hele organisatie en werk je mee in (grote) projecten. Je werkt nauw samen met technische collega's, de systeembeheerders van BLNP en externe leveranciers.

Een van de grote projecten is de verhuizing van het stadhuis van Nijkerk per 2022 naar een nieuwe locatie. Samen met je team werk je aan een complete vernieuwing van de IT-infrastructuur in de volle omvang.

Ook zijn de voorbereidingen voor het project 'migratie Microsoft Azure Tenant van vier naar één gemeente' in volle gang. Als professional weet jij waar aan te denken en wat te doen.

Naast meedraaien in projecten beheer je samen met je collega's de gehele gemeentelijke technische infrastructuur en behoud je hierin het overzicht. Ook geef je 2e en 3e lijns ondersteuning via de servicedesk en applicatiebeheer. Je spoort de oorzaken van incidenten en problemen op en je zorgt voor passende oplossingen. Je voert nieuwe releases/patches door en je documenteert wijzigingen en incidenten. Ook onderhoud je contacten met externe leveranciers.

lees meer

Functie-eisen In deze brede afwisselende functie met geregeld complexe vraagstukken ben jij goed in staat om prioriteiten te stellen. Je houdt daarbij rekening met de klant en stakeholders, maar verliest het einddoel niet uit het oog. Daarin ben je proactief en communicatief vaardig.

Van al onze collega's verwachten we dat ze gaan voor het gezamenlijk resultaat en team overstijgend denken en werken. Natuurlijk deel je onze passie voor nieuwe technologie en ken je de ontwikkelingen in de markt goed.
 • Je bent een ervaren systeembeheerder met inzicht in en brede kennis van ICT-infrastructuur.
 • Je hebt aantoonbaar HBO/Bachelor werk- en denkniveau
 • Je hebt relevante technische opleidingen (Microsoft, VMware), certificering is een pré
 • Je hebt kennis van en inzicht in Microsoft infrastructuren (Windows server 2016/2019, Azure)
 • Je hebt kennis van en met name inzicht in:
 • Server virtualisatie ( vSphere en Horizon View)
 • Microsoft Severomgeving (Azure, O365, AD, Policies)
 • Storage (SAN) en back-up
 • Security
 • Oracle
 • Netwerken en firewalls
 • bekend met werken volgens ITIL
 • goede beheersing van de Engelse taal
 • bereid buiten kantoortijd te werken

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Overige info Een uitdagende functie bij een bedrijvige gemeente. Bij deze functie hoort een salaris van maximaal € 4.494, - bij een dienstverband van 36 uur (schaal 10, salarispeil 1 oktober 2020). Daarnaast biedt de gemeente uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en vinden we jouw ontwikkeling door onder andere opleiding en training belangrijk. Daarnaast heb je de beschikking over een Individueel Keuze Budget (IKB) van 17,05% van het bruto jaarsalaris. De werktijden zijn flexibel, thuiswerken is mogelijk en heb je de beschikking over laptop en telefoon.

We starten met een tijdelijke overeenkomst van een jaar en bij gebleken geschiktheid aan het einde van dat jaar zal dit omgezet worden naar een overeenkomst voor onbepaalde tijd.

Sollicitatie
Als je belangstelling hebt voor deze functie kun je tot en met 2 december 2020 solliciteren. Stuur jouw brief + cv via onze sollicitatiepagina, door te klikken op de solliciteerbutton, onderwerp: systeembeheerder/ ICT-specialist.

De gesprekken zullen plaatsvinden in week 50. De vacature wordt intern en extern tegelijkertijd uitgezet. Bij gebleken geschiktheid gaan interne kandidaten voor.

Vragen?
Heb je nog vragen over deze functie, dan kun je contact opnemen met de heer Dick van 't Veld, Systeembeheerder, tel. 06-46404586. Heb je vragen over de procedure kan je contact opnemen met Eddy Marques (Adviseur Werving en Selectie) hij is te bereiken via het nummer: 06-46266634. Voor meer informatie over de gemeente Nijkerk, zie www.nijkerk.eu
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Systeembeheerder in Nijkerk Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Nijkerk