Vacature Senior functie Medewerker RFID - Twello

Twello

Wasco Holding B.V.
 • Wasco Holding B.V.
 • HBO of hoger
 • Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Voor ons hoofdkantoor in Twello zijn wij op zoek naar een fulltime:

Senior Medewerker RFID
(Voorraadanalist / Voorraadadviseur)

Medewerker RFID? Wat doe je dan precies?
De RFID medewerkers assisteren onze klanten bij het optimaliseren van hun service voorraad door gebruik te maken van RFID technologie. Het is een snelle en efficiënte technologie waarmee de de busvoorraad gescand en in kaart gebracht wordt. Klanten worden geadviseerd op basis van de resultaten met als doel de servicevoorraad van de klant steeds verder te optimaliseren. Zo rijdt de klant niet meer rond met materialen die nauwelijks worden gebruikt of grijpt de klant minder snel mis als het gaat om de meest gebruikte installatieartikelen. 

In deze senior functie als Medewerker RFID ben je naast bovengenoemde werkzaamheden bezig met het verder (laten) ontwikkelen van software zodat het succes van ons RFID concept verder uitgebouwd kan worden. We zoeken een collega die analytisch sterk is en in staat is de vertaalslag te maken naar automatisering.

lees meer

Functie-eisen Jou, mits jij de perfecte balans tussen analyseren, adviseren en klantgericht werken weet te maken en je het gaaf vindt onze processen en geautomatiseerde tools verder te ontwikkelen. Ben je bereid te reizen en beschik je ook nog over:
 • HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 5 jaar ervaring in het ontwikkelen en werken met data en/of rapportages?
 • En goede communicatieve vaardigheden?
Dan wacht deze rol op jou! 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden
Deze baan kenmerkt zich door ruimte voor initiatief en afwisselende werkzaamheden. Je bent aan de slag in een informele werksfeer met betrokken collega's. Wasco is bovendien een kennisorganisatie. We doen daarom graag een investering in jouw persoonlijke ontwikkeling en bieden je de mogelijkheid opleidingen via het WasCollege en daarbuiten te volgen. Tot slot bieden we je een concurrerend salaris, een riante verlofregeling, winstdeling en zo nog meerdere secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Sollicitatieprocedure
Laat ons weten waarom via de sollicitatiebutton of op www.werkenbijwasco.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met: Nathalie van Burik, HR Adviseur Wasco, op nummer 06-10467354. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Trefwoorden: Voorraadanalist, Voorraadadviseur, Data, RFID, RFID Technologie, vacature Twello

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wasco is dé toonaangevende technische groothandel binnen de installatiebranche in Nederland. Met ruim 50 jaar ervaring, expertise en vakmanschap zijn wij uitgegroeid tot een landelijk begrip. Ruim 500 medewerkers werken dagelijks aan de tevredenheid van onze klanten. Onze organisatie is volop in beweging en heeft een sterke focus op groei. Mede door onze 35 vestigingen staan wij altijd dichtbij de klant. Wasco werkt actief aan de kennisontwikkeling van haar medewerkers en wil een kennisorganisatie zijn voor al haar klanten. Het huidige kennisniveau willen wij verder uitbouwen met als doel om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn bij al hun vragen en het mee te denken in systeemoplossingen. 

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Informatie Analist in Twello Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Twello