Vacature IT-servicemanager / Beveiligingsfunctionaris - Den Haag

Den Haag

CAOP
 • CAOP
 • HBO of hoger
 • Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 38 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving CAOP heeft voor haar locatie in Den Haag een vacature voor een

IT-servicemanager / Beveiligingsfunctionaris
32-38 uur

Bij het CAOP werken we voor tientallen opdrachtgevers. En omdat onze collega's en deze opdrachtgevers vaak werken met gevoelige informatie, moeten zij gebruikmaken van een stabiel en veilig netwerk met de juiste systemen en middelen. Voor het ICT-team zijn wij daarom op zoek naar een ervaren servicemanager. Kom jij ons team versterken?

Het ICT-team
Ons ICT-team bestaat uit zeven enthousiaste professionals aangevuld met externe specialisten. Zij beheren, ondersteunen en beveiligen onze IT-infrastructuur en ons applicatielandschap. Deze zijn onder andere gebaseerd op producten van Microsoft, VMware, Citrix, Sophos en diverse business-applicaties. Daarnaast is er een klein I&A-team dat verantwoordelijk is voor het vertalen van de behoefte vanuit de organisatie naar ICT. Het team werkt veelal voor onze interne organisatie, maar heeft ook te maken met vragen en issues bij onze externe opdrachtgevers. 

De IT-servicemanager
Dit jaar moderniseren wij onze omgeving naar de meest recente versie van de producten en zijn wij bezig om het servicemanagement naar een hoger plan te tillen. In de functie van servicemanager bouw je aan een goede samenwerkingsrelatie met onze interne klanten. Je bent verantwoordelijk voor de lopende dienstverlening en vervult hierin een trekkende rol. Doel is de kwaliteit van de dienstverlening te handhaven en steeds verder te verbeteren. Cruciaal hierbij zijn betrouwbaarheid, continuïteit, klantgerichtheid, efficiëntie en wendbaarheid van de dienstverlening. 

Je begeleidt de beheerders en servicedesk bij de uitvoering van hun werk, draagt zorg voor het onderhoud van de documentatie en treedt waar nodig op als projectleider. Je borgt dat je na afronding van projecten de ICT-middelen samen met je collega's van ICT kunt beheren conform de gemaakte serviceafspraken. Je weet de juiste prioriteiten te stellen en je kunt je moeiteloos staande houden in een omgeving met sterke krachtenvelden. Omdat je sociaalvaardig bent, weet je betrokkenen te overtuigen. 

Beveiliging van informatie is voor het CAOP en zijn opdrachtgevers van groot belang. Je hebt een belangrijke rol bij de implementatie van ISO27001 en het onderhouden van de getroffen maatregelen. Periodiek rapporteer je over de status van de maatregelen en het wegnemen of beperken van risico's. 

lees meer

Functie-eisen
 • HBO+ werk- en denkniveau en een opleiding met een ICT-component
 • Minimaal vijf jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie
 • Gedegen kennis van ICT-processen (bv. ITIL, service management, projectmanagement)
 • Gedegen ervaring met projectmatig werken en IT-projecten in een complexe omgeving
 • Sterke adviesvaardigheden en een goed analytisch en probleemoplossend vermogen
 • Inzicht in bedrijfsprocessen
 • In staat zowel zelfstandig als in teamverband te werken
 • Kennis van en ervaring met informatiebeveiliging is een pre (ISO 27000)
 • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden
Een zelfstandige, uitdagende baan in een complex werkveld. Een inspirerende werkomgeving met professionele collega's. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden die in overeenstemming zijn met jouw kennis en ervaring. Daarnaast investeren wij ook graag in jouw persoonlijke ontwikkeling. Het salaris voor de functie bedraagt, afhankelijk van kennis en ervaring, maximaal € 6.151. Het CAOP kent een 38-urige werkweek, een vakantietoelage van 8% en 9,56% individueel keuzebudget. Uiteraard bieden wij ook een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Sollicitatieprocedure
Bel voor meer informatie over deze functie met Henk Bouwman, hoofd ICT: 06-5807 6559. Voor vragen over de procedure kun je terecht bij Frank Korendijk, HRM-adviseur: 070-3765959. 

Solliciteren
Ben je enthousiast over deze functie en denk je aan het profiel en de eisen te voldoen Laat vóór 25 oktober 2020 je sollicitatiebrief en CV achter op onze sollicitatiepagina, door te klikken op de solliciteerbutton

De 1e gespreksronde vindt plaats op 4 november 2020, de 2e gespreksronde op 10 november 2020. Een persoonlijkheid-, capaciteitentest en integriteitsscan maken deel uit van de sollicitatieprocedure. Voor een referentie check wordt vooraf toestemming gevraagd. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Werken aan maatschappelijke uitdagingen en complexe arbeidsvraagstukken. Dat is wat we bij het CAOP doen. Vol passie houden wij ons dagelijks bezig met actuele onderwerpen als het lerarentekort, de werkdruk in zorg en onderwijs, de invloed van technologie op de werkvloer, duurzame ontwikkeling van werkenden en werkzoekenden, cao-onderhandelingen, en nog veel meer. Dit doen we door advies, onderzoek, opleiding en ondersteuning te bieden. Maar ook door opdrachtgevers fonds-, project- en programmamanagement uit handen te nemen. Samen werken we aan een betere samenleving, zorgen we voor impact en maken we écht het verschil. 

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures IT Manager in Den Haag Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Den Haag