Vacature Manager ICT en Facilitaire zaken | Tiel

Tiel

Santé Partners
 • Santé Partners
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Ben jij de Manager ICT en Facilitaire Zaken met een duidelijke visie op informatievoorziening en facilitaire zaken binnen een organisatie? Ben je een doelgerichte strateeg en behaal je resultaat door een duidelijke en empathische aanpak? Heb jij succesvol veranderprocessen begeleid? Kom dan werken bij Santé Partners; een grote en betrokken speler in de zorg. Een organisatie waar ontwikkeling, eigen regie, vitaliteit en een gezonde balans tussen werk en privé belangrijk is.
 
Santé Partners heeft voor haar locatie in Tiel een vacature voor een

Manager ICT en Facilitaire zaken

Jij als Manager ICT en Facilitaire zaken:
bent verantwoordelijk voor de gehele ICT dienstverlening en Facilitaire Zaken binnen Santé Partners.  Wij verstaan daaronder: project- en programmamanagement, innovaties, informatievoorziening en –beveiliging, applicatie,- en werkplekbeheer, ICT infrastructuur en de servicedesk. Je geeft leiding aan twee teamleiders op facilitair gebied,6 applicatiebeheerders en 6 ICT medewerkers.. Je bent een coachende manager die medewerkers in hun kracht zet en veranderingen doorvoert. In deze uitdagende functie ben je de linking pin met de business. Je bent een strategisch gesprekpartner en hebt een duidelijke visie. Je gaat graag in gesprek met de andere MT-leden om jouw visie te realiseren. Met jouw standvastige, vriendelijke en doelgerichte persoonlijkheid behaal jij resultaat.
 
Kerntaken en verantwoordelijkheden
 • Het uitvoeren en realiseren van de ingezette strategische visie en plannen.
 • Ontwikkelen en implementeren van strategisch en tactisch beleid en de digitale transformatie.
 • Faciliteren en verbinden van de verschillende ICT taken/rollen en de programma's in de organisatie en hier de regie op voeren.
 • Je bent lid van het managementteam.
 • Je geeft advies aan de Raad van Bestuur en het Managementteam over ICT en Facilitaire Zaken.
 • Naast het aansturen van de afdeling ICT geef je sturing aan zelfstandige teamleiders op het gebied van facilitaire zaken.

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt minimaal een afgeronde relevante WO opleiding op het gebied van ICT, eventueel aangevuld met een managementopleiding.
 • Je bent een bevlogen, ervaren manager met minimaal 5 jaar ervaring als manager ICT in een complexe omgeving en hebt affiniteit met Facilitaire Zaken.
 • Kennis van zorg en bedrijfskunde/bestuurskunde op academisch niveau.
 • Ervaring in een complexe zorgorganisatie is een pre.
 • Je hebt meerdere complexe verandertrajecten op ICT gebied succesvol begeleid. Wij horen graag hoe jij deze successen hebt behaald.
 • Je beschikt over uitstekende sociale- en communicatieve vaardigheden, ook ben je organisatiesensitief.
 • Je bent daadkrachtig, resultaatgericht en standvastig. 
 • Je bent gericht op verandering en je hebt realisatiekracht.
 • Je hebt een duidelijke visie op beide vakgebieden.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info Uiteraard ontvang je een mooi salaris, passend bij jouw kennis en ervaring, minimaal € 5319 en maximaal € 8390 bruto per maand (FWG 75) op basis van 36 uur. Wij bieden daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioenopbouw en een eindejaarsuitkering van 8,33 %. Aanvullend volgt er een CAO verhoging van 3% per juli 2021. Je krijgt een laptop en telefoon, zodat je flexibel kunt werken. Er zijn diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onze Santé Academie, daar vind je een groot aanbod aan cursussen en opleidingen. Daarnaast heb je ruim 6 weken vakantie. Wij investeren in mensen, dus ook in jou!
 
Wat we nog meer bieden

Werken in vrijheid…
Binnen Santé Partners vinden wij vertrouwen, verantwoordelijkheid, vrijheid en verbinding belangrijk. Wij bieden je een afwisselende en uitdagende functie waarin je jouw kwaliteiten direct kunt inzetten en waar je je verder kunt ontwikkelen. En dat binnen een sterk merk in de zorg.

Lekker in je vel...
Wij waarderen jouw inzet! Santé Partners investeert in jouw gezondheid, vitaliteit en fitheid. Wij organiseren fit- en vitaal markten, geven korting op onze aangesloten sportscholen en bieden diverse e-learningmodules aan zoals Mindfullness en Doen waar je blij van wordt.

De leuke dingen…
Naast jouw salaris bieden we je ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering (8,33%), een goede pensioenregeling en ruim zes weken vakantie. Santé Partners hecht veel waarde aan een goede werk-privé balans. Samen met jou kijken we welk type contract het beste bij jou past.

Leren en ontwikkelen...
Wie gezond en vitaal wil zijn, heeft water en voedingsstoffen nodig. Om kennis op te doen en jezelf persoonlijk te ontwikkelen, heb je bekende en nieuwe verfrissende leerstof nodig. Waardoor je ook weer kunt groeien in je werk. De Santé Partners Academie bied je deze groei! En dat alles op één centrale plek!
 
Solliciteren op de functie van Manager ICT en Facilitaire zaken
Ben jij de Manager ICT met affiniteit met facilitaire zaken en heb je een duidelijke visie op informatievoorziening en facilitair management? Solliciteer dan via onze sollicitatiepagina, door te klikken op de solliciteerbutton.

Meer informatie over de sollicitatieprocedure? Neem gerust contact op met onze recruiter Priscilla Klip (06-12821476) of recruitment assistent Mary Sohilait (06-10887915). Nemen we niet direct op? Stuur ons een WhatsApp bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt reageren tot 25 september. Voor inhoudelijke vragen kun je terecht bij de voorzitter Raad van Bestuur a.i. Edwin Hummel (06-13716913).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Manager ICT, ICT Manager, Management, WO, Tiel

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Service Manager ICT in Tiel Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Tiel