Vacature Systeembeheerder - Apeldoorn

Apeldoorn

Wasco Holding B.V.
 • Wasco Holding B.V.
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Wasco is dé toonaangevende technische groothandel binnen de installatiebranche in Nederland. 

Met ruim 50 jaar ervaring, expertise en vakmanschap zijn wij uitgegroeid tot een landelijk begrip. 

Ruim 500 medewerkers werken dagelijks aan de tevredenheid van onze klanten. Onze organisatie is volop in beweging en heeft een sterke focus op groei. Mede door onze 35 vestigingen staan wij altijd dichtbij de klant. Wasco werkt actief aan de kennisontwikkeling van haar medewerkers en wil een kennisorganisatie zijn voor al haar klanten. Het huidige kennisniveau willen wij verder uitbouwen met als doel om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn bij al hun vragen en het mee te denken in systeemoplossingen. 
 
Om alles onder [CTRL] te houden, zijn wij voor ons IT-team op zoek naar een ervaren, actiegerichte en initiatiefrijke:

Systeembeheerder
 
Hoe ziet jouw dag er uit?
Beheren, adviseren en optimaliseren. Dat zijn de keywoorden van deze functie. 

Als senior ligt de basis van deze functie in het oplossen van de meest complexe 2e en 3e lijns problemen en verstoringen binnen onze infrastructuur. Je draagt zorg voor het functioneren en het up-to-date houden onze hybride omgeving, grotendeels bestaande uit een Hyper-V, Citrix en Office 365 omgeving. 

Daarnaast is Wasco hard aan het groeien en daarin dient de infrastructuur als fundament om alle successen te behalen. Je valt middenin de transitie en migratie naar een Hybrid Cloud omgeving. In de afgelopen periode is volop geïnvesteerd in ons eigen datacenter en is de stap naar Office 365 gemaakt. Het is aan jou de verbeter- en optimalisatieslagen te herkennen en te initiëren. Je adviseert daarmee over de gehele aanpak van het serverpark, netwerkomgeving, werkplekken en het beveiligen hiervan. De implementatie en acceptatie van de voorstellen zijn ook voor jouw rekening en jij bent de vraagbaak. 

De job in kengetallen? 
±500 Gebruikers, ±100 Virtuele servers, 25 Virtuele Citrix servers, 12 HPE Hyper-V servers, 6 Datacenter Racks, 4 Teamleden, 2 DB Servers en één fantastische baan. 

lees meer

Functie-eisen Onze ideale systeembeheerder is ervaren (minimaal 5 ervaringsjaren) en complexe vraagstukken rondom IT-infrastructuren schrikken hem of haar niet af. Sterker nog: hoe complexer, hoe beter. Jouw passie en enthousiasme voor infrastructuur moet ervoor zorgen dat iedereen binnen Wasco optimaal wordt ondersteunt. Je durft initiatief te nemen en je ideeën op tafel te gooien, dit alles vanuit een adviserende rol. Je bent in staat jouw eigen team en de organisatie te enthousiasmeren voor nieuwe ontwikkelingen en fungeert dus als sparringspartner voor jouw mede-beheerders en jouw leidinggevende. 

Ben je ook nog woonachtig binnen een reisbare afstand vanaf Apeldoorn en beschik je over:
 • HBO werk- en denkniveau;
 • Certificaat MCITP, MCSA en/of MCSE Server (2012 / 2016);
 • Communicatief sterke vaardigheden
.. dan wacht deze rol op jouw sollicitatie! 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info Deze baan kenmerkt zich door de combinatie tussen zelfstandigheid en teamspel, ruimte voor initiatief en afwisselende werkzaamheden. Je bent aan de slag in een informele werksfeer met betrokken collega's. Wasco is bovendien een kennisorganisatie. We doen daarom graag een investering in jouw persoonlijke ontwikkeling en bieden je de mogelijkheid opleidingen via het WasCollege en daarbuiten te volgen. Tot slot bieden we je een concurrerend salaris, een riante verlofregeling en een zo nog meerdere secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Enthousiast? 
Laat ons weten waarom via de sollicitatiebutton. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met: Edwin Moddejonge op telefoonnummer 088-0995000. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature? Doe vooral geen moeite, wij vervullen deze vacature graag zelf. 

Trefwoorden: Systeem Beheerder, ICT, IT,

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Systeembeheerder in Apeldoorn Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Apeldoorn