Vacature Medewerker geo-informatie en basisregistraties (1,0 fte) - Vlissingen

Vlissingen

Gemeente Vlissingen
 • Gemeente Vlissingen
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving IT'er op HBO-niveau gezocht met interesse in geografische kaarten

Medewerker geo-informatie en basisregistraties
(1,0 fte)

Jij ontwikkelt samen met je collega de geo-informatievoorziening en vertaalt deze naar praktische toepassingen voor de gemeente Vlissingen.

Wat ga je doen?
Je beheert geo-bestanden en (geo-gerelateerde) basisregistraties, je hebt kennis van de verschillende basisregistraties (BAG, WOZ, BGT, BRK) en zorgt ervoor dat deze informatie te raadplegen is door collega's. Je adviseert over nog te ontwikkelen geo-toepassingen binnen de organisatie en ontwikkelt applicaties die het werk van collega's ondersteunen. Je bent ook verantwoordelijk voor de aanschaf en onderhoud van software en beeldmateriaal. Daarnaast draag je samen met de BAG medewerker zorg voor de kwaliteit van de BAG, door de interne processen in de gaten te houden, en de koppeling tussen de registraties op orde te houden.

lees meer

Functie-eisen
 • Je bent een goede match met onze kernwaarden transparant, samenwerken, vakmanschap en klantgericht;
 • Je hebt goede ontwikkelde analytische vaardigheden. Je hebt doorzettingsvermogen, ruimtelijk inzicht en je bent communicatief sterk. Je werkt met plezier toe naar oplossingen;
 • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau. Je hebt een afgeronde opleiding op het gebied van bijvoorbeeld HBO-ICT/bedrijfskundige informatica, geodesie of geo-informatica;
 • Kennis van GIS en/of ervaring in het werken met de GIS-software van Esri is een pré (desktop, geoweb, portaal, data interoperability).

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info "Binnen de organisatie en ons team is volop ruimte voor eigen inbreng. Je komt terecht in een leuk team met enthousiaste en betrokken collega's!" – Team Advies

Wat bieden wij?
Afhankelijk van opleiding en ervaring bieden wij een salaris van maximaal bruto € 4.783 per maand bij een 36-urige werkweek (salaristabel van 1 juli 2020).Daarnaast bouw je een budget op van 17,05%. Dit kun je inzetten voor extra salaris, meer vrije tijd of een fiets. Je werktijden deel je zelf in en ook voor je persoonlijke ontwikkeling doe je zelf voorstellen. Een reiskostenvergoeding hoort ook bij de voorwaarden.

Actie
Geef je carrière een Vlissingse vlucht en solliciteer vóór 21 juli 2020 via onze sollicitatiepagina, door te klikken op de solliciteerbutton. Wil je graag meer weten over deze functie, dan kun je contact opnemen met Jaap van der Heide, teamleider Advies ([email protected], telefoonnummer: 0118-487297) of Els van Soelen, beleidsmedewerker GIS ([email protected], telefoonnummer: 0118-487347)

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Informatie Analist in Vlissingen Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Vlissingen