Vacature Agile Software Tester - Zeist

Zeist

PGGM
 • PGGM
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving PGGM heeft voor haar locatie in Zeist (Utrecht) een vacature voor een

Agile Software Tester
32-36 uur – Zeist

Impact maak je bij PGGM door software tests te automatiseren en door software van een hoge kwaliteit af te leveren. Zorg jij er voor dat het innen van de pensioenpremies soepel en op juiste wijze verloopt? 

Jouw rol als agile software tester
PGGM wil snel kunnen reageren op de wensen van haar klanten. Daarom willen we continu nieuwe software in productie kunnen nemen. Je opereert in een omgeving met 25 scrum teams en binnen deze complexe maar uitdagende omgeving speel je als Agile software tester een cruciale rol. Kwaliteit beschouwen we als de verantwoordelijkheid van het hele ontwikkelteam. Hierbinnen is het jouw taak om de samenhang van de complete set aan kwaliteitsmaatregelen te bewaken en je teamgenoten mee te nemen in de testaanpak en visie van PGGM. 

Omdat we steeds meer continu opleveren is het nodig om constant inzicht te hebben in de kwaliteit van onze software; Continuous Testing. Je past bij PGGM je opgedane ervaring van werken toe in een team dat frequent software oplevert. We werken met een Microsoft toolstack met tools als TFS, SQL Server Management Studio, Visual Studio, MS Test en SpecFlow. Hiermee bouwen en onderhouden we software waarvan de kwaliteit continu gemonitord en naar productie gebracht wordt. 

Wil jij uit eerste hand weten hoe het is om als software tester bij PGGM te werken? Lees dan het verhaal van Aresh Ghannad.

Jouw afdeling binnen PGGM
PGGM is als pensioenuitvoerder werkzaam voor verschillende pensioenfondsen. Wij hebben een groeiambitie en zien het aantal klanten toenemen. Om aan de specifieke klantvraag te kunnen (blijven) voldoen, passen wij onze business processen en IT omgeving hier nauw op aan. 

Binnen de afdeling Pensioenbeheer-IT werken meerdere teams parallel aan applicaties, back-end systemen, rekenmodule, web-applicaties en apps. Voor het verkorten van de time-to-market en het verhogen van de flexibiliteit werken we met DevOps teams volgens Continuous Delivery. 

We zoeken een software tester voor het team Facturatie & Incasso. Dit team verzorgt de incasso van alle te innen pensioenpremies van de aangesloten werkgevers. Daarnaast is dit team verantwoordelijk voor de gehele procesketen rondom incasso. 

Hoe is het om binnen het team Incasso & Facturatie te werken? Thomas Heijtink, Software Engineer, vertelt hier meer over > klik door naar de video.

Wil je een breder beeld zien van Software Development binnen PGGM? > klik door naar deze video.

lees meer

Functie-eisen Als Agile software tester ben je trots op je vak. Je snapt wat het betekent om te testen in een agile context en je kunt dit uitleggen. Je bent in staat om vroeg in het proces vast te stellen dat we het juiste product aan het ontwerpen en bouwen zijn. XDD principes zijn geen onbekende begrippen en je bent in staat om de verbinding te leggen tussen de techniek en de wens van onze klant. Je begrijpt Impact Mapping en Specification by Example middels Feature Files in Gherkin syntax, of kunt je dit snel eigen maken. Je hebt affiniteit met development en een passie voor kwaliteit. Je hebt kennis van en/of ervaring met programmeren, bij voorkeur in C# en ook het queryen van een database middels SQL is je niet onbekend. Deze kennis kun je inzetten om geautomatiseerde checks te bouwen en onderhouden en om unittesten en andere code te kunnen reviewen vanuit een test perspectief. 

Bij Continuous Testing gaat het om het zo snel mogelijk verkrijgen van feedback op de kwaliteit en status van je systeem. Hierin spelen automatische checks een grote rol en maken ze deel uit van onze agile testaanpak. Binnen deze aanpak is er daarnaast volop ruimte voor Exploratory Testing. Als Agile Test Engineer weet je wat ervoor nodig is om een three amigo sessie of refinement te verlaten met een goede set uitgewerkte acceptatiecriteria en voorbeelden welke de basis vormen voor deze testen en de te ontwikkelen software middels (A)TDD. 

Testen bij PGGM is constant in ontwikkeling. We verbeteren onszelf en de systemen waarmee we werken. Verandering gaan we niet uit de weg. Je draagt onze testaanpak uit met wat je zegt en wat je doet. Je neemt mensen mee in je enthousiasme voor kwaliteit en je bent in staat om testen binnen PGGM naar een nog hoger plan te tillen. 
Omdat onze voertaal Nederlands is, zijn wij op zoek naar een collega met een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. Dutch speaking candidates only! 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info PGGM staat bekend om goed werkgeverschap. We belonen onze medewerkers voor hun inzet en hechten veel waarde aan een goede balans tussen werk en privé. Uiteraard zien we graag dat jij je verder ontwikkelt en daarom ondersteunen we je hierin. 

Jij krijgt van ons bij een fulltimebaan van 36 uur per week:
 • een bruto maandsalaris tussen € 3.000 en € 4.500, afhankelijk van je kennis en ervaring.
 • flexibiliteit in werktijden en thuiswerkmogelijkheden.
 • een goede pensioenregeling als deelnemer van pensioenfonds PFZW.
 • ruim 26 vakantiedagen.
 • een eindejaarsuitkering van 7,5%.
 • ontwikkelingsmogelijkheden binnen je functie en mogelijkheden om door te groeien.
 • een ruim opleidingsbudget voor interne en externe trainingen of opleidingen.
 • een collectieve ziektekostenverzekering bij CZ. Je krijgt korting op de basisverzekering en aanvullende pakketten van CZ.
Hier vind je meer informatie over onze Arbeidsvoorwaarden en CAO.

Meer weten? 
Heb je vragen of wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met recruiter Wendy Ship via 06 – 20 31 18 52 of [email protected] (geen sollicitaties naar dit emailadres). Informatie over de sollicitatieprocedure vind je terug op onze website. 
https :// www.pggm.nl/werken-bij/vacatures/vacature/agile-software-tester-32-tot-36-uur/?id=a0w1v00000Bk3B6AAJ 

Solliciteren op de functie van agile software tester
Zet jij koers naar procesoptimalisatie als data en proces consultant? Solliciteer dan voor 1 september 2020 via onze sollicitatiepagina op deze vacature, door te klikken op de solliciteerbutton

Bij PGGM werven we zelf nieuwe collega’s. Acquisitie stellen we dan ook niet op prijs.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Agile Tester in Zeist Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Zeist