Vacature Senior ICT specialist - Bleskensgraaf ca

Bleskensgraaf ca

Gemeente Molenlanden
  • Gemeente Molenlanden
  • HBO of hoger
  • Senior niveau
  • Vast contract
  • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Gemeente Molenlanden
Gemeente Molenlanden is een innovatieve gemeente in de Zuidelijke Randstad met een grenzeloze ambitie. We gaan voor een vijf sterren-dienstverlening, waarbij we actief aanwezig zijn in de twintig karakteristieke kernen. We verbinden ons met 43.500 inwoners en ondernemers door hen te ontmoeten, kennis te delen, samen oplossingen te vinden en elkaar te inspireren. En natuurlijk kijken we over de grenzen van onze groene oase en werken we samen met partners in de regio en daarbuiten.

De ideale werkgever
Gemeente Molenlanden is dé ideale werkgever voor mensen die houden van vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid. Wij werken bijvoorbeeld écht plaats- en tijdonafhankelijk. Je bepaalt zelf waar je werkt. Ook krijg je alle ruimte om inhoud te geven aan je nieuwe baan. Jouw ideeën zijn meer dan welkom. We gaan uit van zelforganisatie: teams nemen verantwoordelijkheid voor de eigen werkzaamheden, monitoren hun prestaties en passen waar nodig hun werkstrategie aan. Zij luisteren naar wat de ander nodig heeft en zien win-win-oplossingen. Het gaat om partnerschap en samenspel. Spreekt onze manier van werken je aan? Dan komen we graag snel met je in gesprek.

Senior ICT specialist
(36 uur per week)

Je nieuwe baan
Als technisch specialist infrastructuur zorg je voor de technische control van alle ICT-componenten binnen de gemeentelijke informatievoorziening. Je hebt het totaalbeheer en -overzicht.

Ook voer je de regie over uitbestede diensten en eventuele escalaties. Je onderhoudt goede relaties met de externe partijen, waaraan diensten worden uitbesteed.

Samen met collega’s en externe partners zet je je in voor het structureel verbeteren, ontwikkelen en ontwerpen van de roadmap (onderdelen) van de gemeentelijke informatievoorziening. Je signaleert knelpunten, adviseert over veranderingen en nieuwe toepassingen en neemt deel aan het Change Advisory Board (CAB).

Door je uitstekende beheers- en analytische vermogens weet je (complexe) incidenten snel op te lossen. Met de ISO/CISO adviseur zorg je voor een beveiligd netwerk en bescherming van privacygevoelige gegevens. Samen met collega’s ben je verantwoordelijk voor de financiële gezondheid van je team. Je stelt prioriteiten en bewaakt budgetten. Tot slot ben je samen met je collega’s betrokken bij de gemeentelijke en/of regionale crisisorganisatie.

lees meer

Functie-eisen Je hebt een afgeronde HBO opleiding op het gebied van Informatica, tenminste vijf jaar recente werkervaring binnen complexe ICT omgevingen en met regievoering op uitbestede diensten, projectmatig werken en het leiden of uitvoeren van complexe (technische) ICT projecten.

Bovendien ben je in het bezit van recente IT certificaten  (ITIL V3 / MCSE / Microsoft Azure / Office365 / Citrix ) en heb je ruime kennis van een Cloud architectuur, TCP/IP-protocollen, openbare infrastructuren, wireless netwerken, firewalls, beveiligde verbindingen en certificaten (PKI-O e.d.). Affiniteit met de overheid is een plus.

Door je positieve stijl van communiceren en persoonlijkheid ken je snel de weg bij onze organisatie met een politiek-bestuurlijke context. Je staat communicatief stevig in je schoenen, schroomt niet om advies te geven en weet je keuzes uitstekend te verantwoorden. Collega’s weet je voor je te winnen met je vernieuwende en inspirerende ideeën. Je bent flexibel, stressbestendig, proactief, denkt in oplossingen en teamwork is jou niet vreemd. Kortom: jij neemt de verantwoordelijkheid voor je werk!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info Afhankelijk van opleiding en ervaring wordt een salaris geboden van maximaal € 4.406,- bruto per maand (CAO schaal 10) bij een 36-urige werkweek. Daarnaast ontvang je 17,05% van je salaris in de vorm van een individueel keuzebudget (IKB) waarmee je een deel van de arbeidsvoorwaarden naar eigen wensen kunt inrichten. Verder biedt de gemeente een aantrekkelijk werkklimaat met aandacht voor loopbaanontwikkeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Informatie & solliciteren
Bel voor meer informatie met Onno Wagenmakers, 0645032971 of 088-75 10 617. Mail je cv naar Linda Willems, HR adviseur, [email protected] Solliciteren kan tot 13 mei 2020 via onze sollicitatiepagina, door te klikken op de solliciteerbutton.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures ICT Medewerker in Bleskensgraaf ca Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Bleskensgraaf ca