Vacature Technisch Applicatiebeheerder - Utrecht

Utrecht

Nederlandse Zorgautoriteit
 • Nederlandse Zorgautoriteit
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Nederlandse Zorgautoriteit heeft voor haar locatie in Utrecht een vacature voor een

Technisch Applicatiebeheerder met ambitie

Het belang van de burger als hoogste prioriteit
Daar staan wij als Nederlandse Zorgautoriteit voor. We vinden het belangrijk dat alle inwoners van Nederland erop kunnen vertrouwen dat er goede en betaalbare zorg beschikbaar is mochten zij dit nodig hebben. Vanuit dat perspectief maken wij regels en houden we toezicht op de zorg. We geven er niet voor niks jaarlijks 90 miljard euro aan uit. Werken bij de NZa betekent afwisselend en soms spannend werk waarbij je elke dag bezig bent met het waarborgen van kwalitatief goede en betaalbare zorg. En dat samen met aanbieders, verzekeraars, patiënten en cliënten en de politiek. 

Het domein Data
Onze ICT-omgeving bestaat uit complexe en unieke databases, datawarehouses en (maatwerk)applicaties. Daarmee kunnen onze collega's uit de verschillende directies beleid maken, onderzoek doen, marktscans uitvoeren en toezicht houden op de zorgmarkt. Kwaliteit staat in het werk van de NZa bovenaan en goede en betrouwbare data en optimaal functionerende systemen zijn daarvoor een essentiële basisvoorwaarde. De unit Data waarin je komt te werken is verantwoordelijk voor de levering van data, de toegang tot die data en de omgevingen voor het bewerken en analyseren van die data. 

Hoe ziet je werk als technisch applicatiebeheerder eruit? 
De NZa gebruikt een aantal (maatwerk)applicaties en gestructureerde en ongestructureerde data. Een deel van het onderhoud en beheer van die applicaties doen we zelf, de rest hebben we belegd bij externe leveranciers. Jij voert, samen met je collega's het dagelijkse applicatie- en databasebeheer uit. Dit betekent dat je ervoor zorgt dat de applicatieomgevingen en databases optimaal functioneren. Hebben gebruikers problemen met een applicatie, dan zoek jij naar een oplossing. Gebruikers en leveranciers spreken niet altijd dezelfde taal. Jij bent dan ook de schakel tussen beiden. Je begeleidt wijzigingen en test aanpassingen en nieuwe applicaties samen met gebruikers voordat deze live gaan. 

De unit waarvoor je komt te werken maakt een mooie ontwikkeling door. Dit zorgt voor een dynamische omgeving waar je creativiteit wordt aangesproken. Een mooie kans voor jou om met je team samen te bouwen aan een optimaal functionerend IT-landschap. 

lees meer

Functie-eisen Je bent een echte aanpakker en houdt van een uitdaging. Je werkt graag met collega's samen, hebt passie voor je vak en bent altijd op zoek naar mogelijkheden voor innovaties en verbeteringen die voor een nog betere dienstverlening zorgen. Je vindt het belangrijk om jezelf verder te ontwikkelen. Daarnaast heb je:
 • Een afgeronde hbo it-opleiding, zoals informatica. Mbo'ers met aantoonbare ervaring en vakopleidingen zijn ook welkom om te solliciteren.
 • Bekendheid met ITIL is een voorwaarde. Bekendheid met BIR/BIO, informatiebeveiliging en it-security zijn een pre.
 • Bekendheid met Powershell, het installeren van applicaties en met SQL Server beheer is een voorwaarde. Bekendheid met Git, Gitlab, Topdesk en Citrix zijn een pre.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Arbeidsvoorwaarden
Werken middenin de zorg, bij een organisatie die regelmatig in de schijnwerpers staat. Een functie waarbij jij onderdeel bent van een professioneel en hecht team dat verantwoordelijk is voor een unieke IT-omgeving. De mogelijkheid om de functie gedeeltelijk naar jouw wensen in te vullen, jezelf en jouw technische vaardigheden verder te ontwikkelen en zo door te groeien naar senior technisch applicatie specialist. En verder:
 • Een functie voor 32 – 36 uur per week met een salaris van maximaal € 3.963 (schaal 9 CAO Rijk) of maximaal € 4.400 (schaal 10 CAO Rijk) per maand, afhankelijk van je ervaring. Daar komen nog vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering bij.
 • Een aantrekkelijk pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals de mogelijkheid om compensatieverlof op te bouwen en opleidingen te volgen.
 • Een moderne werkplek in Utrecht in de nabijheid van zowel OV als snelwegen.
 • Het gaat om een aanstelling voor één jaar met zicht op een vast dienstverband.
Sollicitatieprocedure
Neem voor meer informatie over deze functie contact op met Jan Bruning, domeinmanager Data. Je kunt hem bereiken op telefoonnummer 030 – 296 82 79. 

Sluitingstermijn
Omdat wij het belangrijk vinden om de allerbeste match te vinden, hanteren we in onze procedures geen sluitingstermijnen. Dat betekent dat we de vacature pas sluiten als we een goede kandidaat hebben gevonden. Zolang de vacature online staat, kun je dus reageren. Als je meer informatie wilt over de stand van zaken van deze procedure, kun je contact opnemen met onze recruiter [email protected] of via 030 – 296 81 11. 

Solliciteren op de functie van Technisch Applicatiebeheerder
Heb je interesse in deze functie? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Laat je CV en motivatie achter via onze sollicitatiepagina door te klikken op de solliciteerbutton.

Omdat je in deze functie met vertrouwelijke gegevens werkt, vragen we tijdens de sollicitatieprocedure om referenties en heb je om in dienst te treden een ‘Verklaring Omtrent Gedrag' nodig. Daarnaast maakt een online assessment onderdeel uit van de procedure. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Applicatiebeheer, Applicatiebeheerder, Technisch Beheerder Applicaties, Informatiebeveiliging, IT Security

lees meer

Contactpersoon K. Hooijmans
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Technisch Applicatiebeheerder in Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Utrecht