Vacature Applicatiebeheerder | 0,8 - 1,0 fte - Amsterdam

Amsterdam

Mediacollege Amsterdam
 • Mediacollege Amsterdam
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Applicatiebeheerder bij het Mediacollege Amsterdam (0,8 - 1,0 fte)
Het Mediacollege Amsterdam (Ma) is op zoek naar een gedreven, enthousiaste en deskundige applicatiebeheerder.

Past deze baan bij jou? 
Je werkt in een mensgerichte organisatie, waarbij leren en professioneel samenwerken voortdurend centraal staan. Veelvuldig onderhoud je contacten met verschillende gebruikers van diverse systemen, waaronder Office 365 en Magister met betrekking tot nieuwe functionaliteiten. Het ICT-team is doorlopend in ontwikkeling en wil zich de komende periode verder professionaliseren. 

Als technische up-to-date geoutilleerde rots in de branding, streef jij ernaar om samen met jouw collega’s vanuit het ICT-team, dagelijks een optimale ondersteuning en begeleiding te bieden binnen het Mediacollege Amsterdam (Ma). 

Resultaatgebieden
Als applicatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor de volgende resultaatgebieden:
 • (Mede) bepalen van de architectuur in het complexe applicatielandschap;
 • Inventariseren van de informatiebehoeften van gebruikers;
 • In de markt zoeken naar aansluitende applicaties en deze implementeren;
 • Bewaken van de samenhang en integriteit van de gegevens in alle systemen.
Binnen de resultaatgebieden ligt de focus op de inrichting van applicaties, koppelingen met andere applicaties en het beheren daarvan. In incidentele gevallen worden er maatwerkapplicaties ontwikkeld voor Ma. Je biedt tweedelijnsondersteuning aan gebruikers en geeft waar nodig voorlichting en instructie. 
Verder beveilig je de aanwezige applicaties conform bestaande standaarden (of stelt ze op) en adviseer je met betrekking tot het informatiebeveiligingsbeleid. 

lees meer

Functie-eisen Als ervaren applicatiebeheerder ben je in ieder geval in het bezit van minimaal een afgerond hbo-diploma (informatiekunde of gelijkwaardig). Je hebt gewerkt in een windowserveromgeving. Je hebt kennis van SQL server en bent in staat queries te maken. Je werkt graag samen in projecten of kunt deze zelfstandig leiden. Dit vraagt uiteraard om een communicatieve en klantgerichte houding en stressbestendigheid. 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Het werkklimaat is informeel, professioneel en innoverend. Het betreft een dienstverband van 0,8 – 1,0 fte, z.s.m. starten voor de duur van een jaar met daarna uitzicht op verlenging bij gebleken goed functioneren. Het bruto salaris is conform CAO/MBO tussen minimaal € 2.531,-- en maximaal € 3.789,-- (schaal 9) bij een volledige betrekkingsomvang van 100%. De volledige werkweek bestaat uit 36 of 38 uur. Een werkweek van 4 dagen x 9 uur per dag is mogelijk. Kies je ervoor om 38 uur per week te werken, dan bouw je 12 extra vrije dagen op. Je kunt sowieso rekenen op riante vakantieregeling van 38 dagen (inclusief compensatiedagen). 

Ma kent een pensioenvoorziening bij het ABP, een eindejaarsuitkering en een bijdrage in de ziektekosten. De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO/MBO*. Tot slot verricht je jouw werkzaamheden op verschillende locaties in Amsterdam. 

Wil je solliciteren? 
Door te klikken op de sollicitatiebutton beland je op de pagina waar je via de knop ‘Solliciteren’ een kort sollicitatieformulier invult en je cv en sollicitatiebrief uploadt. De sluitingsdatum van deze vacature is 3 april 2020. Nadere informatie kun je inwinnen bij de heer R. (Rob) van Velzen, Hoofd ICT, onder het telefoonnummer 06-22381928. 

* Zie voor meer informatie www.mboraad.nl onder publicaties, thema’s, CAO/MBO. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Applicatiebeheerder in Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Amsterdam