Vacature Functioneel Beheerder Magister - Rotterdam

Rotterdam

STC-Group
 • STC-Group
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Ken jij de applicatie Magister van binnen en buiten, gaat jouw hart sneller kloppen van het verbeteren van het functioneel beheer en ben je 4 dagen per week beschikbaar, lees dan snel verder!

STC Group heeft voor haar locatie in Rotterdam een vacature voor een
Functioneel Beheerder Magister

De STC Group is dé verticale vakinstelling voor scheepvaart, transport en havenindustrie. Met passie voor ons eigen vak leiden wij (toekomstige) professionals op. Jong en oud, van vmbo- tot masterniveau, is bij ons welkom voor een gedegen beroepsopleiding of -training.

Als functioneel applicatiebeheerder Magister val je onder de dienst Financiën. Deze dienst is verantwoordelijk voor het financiële beleid en beheer binnen de complexe structuur van de hele Stichting STC-Group. De dienst bestaat uit 17 collega’s en is onderverdeeld in verschillende teams gericht op control, financiële administratie, leerlingenadministratie en functioneel applicatiebeheer Magister. Dit laatste team bestaat uit twee fte, waarvan jij er straks wellicht één bent!

Als functioneel beheerder ben je samen met je collega verantwoordelijk voor het inrichten, optimaliseren en beheren van de applicatie Magister. Je levert een actieve bijdrage en toont initiatief om functionele verbeteringen door te voeren. Je zoekt actief de samenwerking op met de gebruikers om zo de mogelijkheden die Magister biedt optimaal te benutten en de gebruiksvriendelijkheid en de gebruikswensen te optimaliseren. Je zorgt ervoor dat aanpassingen vanuit de wet- en regelgeving worden verwerkt en dat de gebruikers de juiste toegang hebben. Ook test je nieuwe functionaliteiten en updates.

Je hebt dagelijks contact met de collega’s van de leerling administratie en met de onderwijsmanagers. Je adviseert over het gebruik en de mogelijkheden van Magister, je fungeert als vraagbaak voor de gebruikers, je geeft instructies en stelt handleidingen op. Als er storingen en afwijkingen in de applicatie zijn, probeer je deze op te lossen, eventueel in overleg met de leverancier Schoolmaster.
Daarnaast zit je in een werkgroep die helpt om het gebruik van Magister bij het STC te verbeteren.

lees meer

Functie-eisen
 • minimaal mbo niveau 4 geschoold en heb je een hbo werk- en denkniveau;
 • in staat om goed zelfstandig te werken;
 • een nieuwsgierig van aard en vind je het prettig om nieuwe functionaliteiten te onderzoeken en in te richten;
 • initiatiefrijk en servicegericht;
 • communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk;
 • in staat om te werken met deadlines;
 • een teamspeler met een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • in staat om schoolstructuren te bouwen ten behoeve van examen- en cijferregistraties;
 • een kei in het meedenken met processen;
 • accuraat, heb je oog voor details en juich je onze kernwaardes; nieuwsgierigheid, vakmanschap en respectvol van harte toe.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto Max. € 3.286 p/m

De functie is voor 4 dagen per week in te vullen. Op deze functie is de cao mbo van toepassing. Dat betekent dat je start met een aanstelling voor een jaar met uitzicht op verlenging (bij goed functioneren) en een salaris in schaal 8 (maximaal € 3.286,-).

lees meer

Overige info Wij bieden je een uitdagende omgeving waar leren én werken leuk is. Onze aanpak kenmerkt zich onder andere door een voortdurend streven naar verbetering en innovatie. Leading in Learning noemen we dat.

Naast je salaris ontvang je een eindejaarsuitkering, een ruime hoeveelheid vakantiedagen, een woonwerk vergoeding, een tegemoetkoming in de ziektekostenverzekering en een prima pensioenregeling.

Wil je meer weten?
Heb je inhoudelijke vragen over deze functie? Neem dan contact op met Marc van Zelst, Directeur Financiën via 06 54 67 11 72.

Vragen over de procedure stel je aan Tamara Pols, recruiter, via 010 – 448 62 00.

Solliciteren
Wil je solliciteren, klik dan op de button ‘solliciteren’ en laat uiterlijk 1 maart 2020 je cv en motivatie achter.

Goed om te weten: het aanvragen van een verklaring omtrent gedrag maakt deel uit van de sollicitatieprocedure

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Marc van Zelst
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Rotterdam